תגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!"
-
@מיישה תודה על התמונות
יש בעיה
הגרסת MCU היא לא של T10
ככה טוען הרוסי
-
@ראובן-שבתי איך שזה נראה השינוי בין הt10 הרגיל לזה הוא המעבד ולכן כל המערכת שונה ומאותה סיבה אני מכיר כמה חברות שיש להם מולטימדיות כמו t10 עם אותו תפריט רק תחת שם אחר
-
111222 - Ylog (רישום סצנות שונות)
להגדרות מתקדמות יש כלי sysdump וניפוי באגים (כולל הגדרות "מודם למחשב")789789 - מסך עם כפתורים שנראים כמו פקדי קיצורי דרך אבל לא עושים כלום. בפינה יש כפתור שאומר "הדפסת נתונים" פותח שכבת-על כדי לקבל ולהעביר נתונים (נראה כתקשורת canbus).
456456 - בדיקת MMI (כלים להתקני חומרה שונים)
555666 - סוג של תפריט מידע על מכשיר/בדיקת חומרה. זה בסינית (אולי זהה ל-6655? ראה פוסט למטה)
1122 / 2211 - שניהם קופצים בועה עם טקסט סיני. חשבתי שהם זהים בהתחלה אבל יש להם דמויות שונות. (בשניהם יש את המילה "log")
6655 - פותח מסך שנראה זהה ל-555666 אבל אלה גם בסינית אז אני לא יודע אם יש הבדלים. במיוחד כאשר אתה נכנס לתפריט זה עם כל אחד מהקודים, הוא יקליט קטע אודיו מהמיקרופון ויפעיל אותו.
4455 - מצב מהנדס (הרבה דברים כאן כדי לחקור, כולל מעטפת adb)
5544 - חומרי GPS
1212 - הודעה שאומרת "סלוג הועתק לבלתי ידוע"
2121 - נראה שזה פשוט לוקח אותך הביתה
45645600 - הורד קובץ mcu
-
@ראובן-שבתי מה עושים?
יש לו איזה דרך להגיע למוכרים הסינים ולצעוק עליהם? -
@מיישה כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
@ראובן-שבתי מה עושים?
יש לו איזה דרך להגיע למוכרים הסינים ולצעוק עליהם?הוא לא קשור לאלי
הוא טוען שהחברה שמייצרת אותם זה Topway זה הערוץ יוטיוב שלהם https://www.youtube.com/@TS10_TS18/videos
הוא אומר שזה אכן מזוייף ולא מיוצר על ידיהם -
@ראובן-שבתי תגיד לו שיתבע אותם!!
זה חברת JANSIE שהיתה משווקת כל הזמן את הTS10 ועכשיו זה נמכר על ידם.
זה הסיפור. -
@מיישה כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
תגיד לו שיתבע אותם!!
הוא לא חלק מהחברה
הוא משווק שלהם -
@טכנולוג כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
@מיישה אם זו ה"מזוייפת" אז ככל הנראה יש לה ניפוי באגים אלחוטי כברירת מחדל (לא ניסיתי בפועל להתקין קיידרואיד) יש על זה שרשור בxda בן מאות עמודים יש כמה חברות שמוכרות את המערכת הזו כבר יותר משנתיים (תחת שם אחר כמובן אבל עם אותו מפרט ואותו תפריט) ומעבר לבעיית הניפוי באגים היא פצצה יש לי אותה כמעט שנתיים
אז זה אומר שאפשר להתקין קושחה אחרת ולפתור את כל הבעיות?
-
@aiib כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
@טכנולוג כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
@מיישה אם זו ה"מזוייפת" אז ככל הנראה יש לה ניפוי באגים אלחוטי כברירת מחדל (לא ניסיתי בפועל להתקין קיידרואיד) יש על זה שרשור בxda בן מאות עמודים יש כמה חברות שמוכרות את המערכת הזו כבר יותר משנתיים (תחת שם אחר כמובן אבל עם אותו מפרט ואותו תפריט) ומעבר לבעיית הניפוי באגים היא פצצה יש לי אותה כמעט שנתיים
אז זה אומר שאפשר להתקין קושחה אחרת ולפתור את כל הבעיות?
https://xdaforums.com/t/new-ts10-uis7862-6gb-ram-128gb-head-unit-q-as.4227947/page-274#post-89710395
-
@ראובן-שבתי כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
Topway
זה האתר שלהם עם כל הקושחות
https://lnx.pausacafeone.it/wordpress/2022/12/09/topway-ts10-ts18-firmware/
קוד TopwayTS10 -
@מיישה אין שם קושחה למכשיר הזה (אולי זה הכוונה בשורה הראשונה שכתוב מזוייף)
זה באמת מוכיח שזה זיוף בT10 המקורי רשום את הדגם שם
ואת המזוייף אין שם -
סופית זה מכשיר מזוייף
אינו מיוצר על ידי Topway
התכתבות (לא שלי) עם יצרני T10
יש סיכוי שהמכשיר המזויף הוא QF001
מי שרוצה לראות קישור לחנות שמוכרת מכשירי QF001מי שמתעצל לפתוח את האתר הנה המכשיר שמוצג שם
כמובן שזה המכשיר שנמכר בתור T10 -
-
@ראובן-שבתי כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
יש סיכוי שהמכשיר המזויף הוא QF001
מי שרוצה לראות קישור לחנות שמוכרת מכשירי QF001
שנחשב כמכשיר מאוד איכותימניין לך שהוא נחשב איכותי?
האם יש סיכוי לקושחה נורמלית? -
פוסט זה נמחק!
-
@ראובן-שבתי אולי הרוסי יוכל לעזור לך לגבי קושחה נורמלית?
-
פוסט זה נמחק!
-
@aiib סליחה טעות
המכשיר שהוא המליץ זה שם אחראז כרגע אין לנו המלצה לגבי 'המזויף'?...
-
@aiib כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
@aiib סליחה טעות
המכשיר שהוא המליץ זה שם אחראז כרגע אין לנו המלצה לגבי 'המזויף'?...
לפחות אני יודע חד משמעית שזה אכן מזוייף
גם משהו
כרגע אני עובד על שתי דברים- לחפש קישור ששולח TS10 מקורי
- חנות שמוכרת את מה שהוא ממליץ (שעולה קצת יותר יקר אבל הוא טוען שזה יותר איכותי)