תגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!"
-
אני מדבר עם אחד שהוא טוען שהוא סוכן גדול של החברה
הוא מסכים למכור לחברי הפורום
בעקרון הוא מוכר בסיטונאות אמרתי לו שביחד אנחנו קונים מאות בשנה
בכל מקרה אין עדיין פרטים מדוייקים ואני צריך להבין כיצד יתבצע המכירה כי אני לא מכיר אותו בשביל לסמוך עליו -
@ראובן-שבתי כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
בכל מקרה אין עדיין פרטים מדוייקים ואני צריך להבין כיצד יתבצע המכירה כי אני לא מכיר אותו בשביל לסמוך עליו
שיצטרף לפלטפורמה קיימת כמו אליאקספרס
-
@aiib כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
@ראובן-שבתי כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
בכל מקרה אין עדיין פרטים מדוייקים ואני צריך להבין כיצד יתבצע המכירה כי אני לא מכיר אותו בשביל לסמוך עליו
אל תדאג אני לא יקשר אתכם למוכר בביטקוין
אם זה לא יהיה משהו מסודר עם פייפאל ואתר רשמי אני לא מתכנן להתקדם עם זה -
@aiib כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
אל תדאג אני לא יקשר אתכם למוכר בביטקוין
אם זה לא יהיה משהו מסודר עם פייפאל ואתר רשמי אני לא מתכנן להתקדם עם זהמקווה שזה יקרה מהר, כי המוצר שלי כבר הגיע לארץ ואם הוא מזוייף אני ארצה אחר...
ושיעשה משלוח מהיר... -
@aiib אני יעדכן מחר
עדיין לא ברור לי היכן יתבצע המכירה (באתר של החברה או באלי או באתר אחר)
זה יהיה עם פייפאל
אנחנו רבים על המחיר הוא יגיד לי מחר האם הוא מאשר
אני ביקשתי 500 שקל כולל משלוח הוא רצה 600 -
אני ביקשתי 500 שקל כולל משלוח הוא רצה 600
באלי זה 492 כולל משלוח מאוורר ומצלמה (עם קופונים)
PAYPAL לא לגמרי נותן את המעטפת של עליאקספרס, חייבים להחזיר וכדו'... -
@EBA כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
@מיישה מעניין, עכשיו אני רואה שכתוב על המדבקה T10-B שלפי הטבלה של המוכר אמור להיות בה 4 ג'יגה ראם, אבל כתוב שזה 2+32...
הזמנתי באותה הקנייה גם S18 וגם T10, רק זה הגיע בינתיים, נחכה נראה מה יהיה השני.
זה הדגם החדש ולא T10
-
@פתוח-לשמוע כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
זה לא הופך את זה למקורי
-
-
זה לא הופך את זה למקורי
אבל זה הופך את זה למוזר
-
@פתוח-לשמוע כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
זה לא הופך את זה למקורי
אבל זה הופך את זה למוזר
למה?
-
למה?
אם אתה מסייר בפורום תראה שכל מי שהתחיל עם הT10 המזוייף זה מיישה אז קצת מוזר שהוא המליץ על משהו מזוייף [לטענת EBA]
אגב תודה רבה על הרוסי -
אם אתה מסייר בפורום תראה שכל מי שהתחיל עם הT10 המזוייף זה מיישה אז קצת מוזר שוא המליץ על משהו מזוייף [לטענת EBA]
אם אתה מסייר קצת בפורום אתה מבין שמחפשים בנרות חנות ששולחת מכשיר מקורי של T10
אם היה לו חנות כזאת הייתי נועל עכשיו 5 נושאים פעילים על הנושא הזה -
זה עדיין רלוונטי
חייב מישהו עם המכשיר המזויף
שיצלם לי את ההגדרות
היכן שרשום שזה T10
זה לטובת כולם, שמישהו יטרח לצלם ונבין סוף סוף האם זה אמיתי או שזה באמת מזויף -
למה?
אם אתה מסייר בפורום תראה שכל מי שהתחיל עם הT10 המזוייף זה מיישה אז קצת מוזר שוא המליץ על משהו מזוייף [לטענת EBA]
אגב תודה רבה על הרוסיזה התחיל בטפטופים, אז @מיישה היקר המליץ על חנויות שעדיין שולחות את המקורי או שלכה"פ לא ידוע ששלחו מזוייף והסתמא הייתה שישלחו מקורי
כיום הנגע פשה בכל החנויות ותראה שלאחרונה הוא כותב שא"א לדעת וצריך לשאול את המוכר מראש -
@aiib למה אתה שואל שוב ושוב על כל מכשיר מחדש
אמרו לך אלף פעם מה ההבדלים -
@ראובן-שבתי התבלבלתי כבר מרוב מלל. עכשיו העליתי את המערכת שקיבלתי עם הכיתוב