תגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!"
-
@ראובן-שבתי כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
למה?
אם אתה מסייר בפורום תראה שכל מי שהתחיל עם הT10 המזוייף זה מיישה אז קצת מוזר שהוא המליץ על משהו מזוייף [לטענת EBA]
אגב תודה רבה על הרוסי -
@פתוח-לשמוע כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
אם אתה מסייר בפורום תראה שכל מי שהתחיל עם הT10 המזוייף זה מיישה אז קצת מוזר שוא המליץ על משהו מזוייף [לטענת EBA]
אם אתה מסייר קצת בפורום אתה מבין שמחפשים בנרות חנות ששולחת מכשיר מקורי של T10
אם היה לו חנות כזאת הייתי נועל עכשיו 5 נושאים פעילים על הנושא הזה -
זה עדיין רלוונטי
חייב מישהו עם המכשיר המזויף
שיצלם לי את ההגדרות
היכן שרשום שזה T10
זה לטובת כולם, שמישהו יטרח לצלם ונבין סוף סוף האם זה אמיתי או שזה באמת מזויף -
@פתוח-לשמוע כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
@ראובן-שבתי כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
למה?
אם אתה מסייר בפורום תראה שכל מי שהתחיל עם הT10 המזוייף זה מיישה אז קצת מוזר שוא המליץ על משהו מזוייף [לטענת EBA]
אגב תודה רבה על הרוסיזה התחיל בטפטופים, אז @מיישה היקר המליץ על חנויות שעדיין שולחות את המקורי או שלכה"פ לא ידוע ששלחו מזוייף והסתמא הייתה שישלחו מקורי
כיום הנגע פשה בכל החנויות ותראה שלאחרונה הוא כותב שא"א לדעת וצריך לשאול את המוכר מראש -
@aiib למה אתה שואל שוב ושוב על כל מכשיר מחדש
אמרו לך אלף פעם מה ההבדלים -
@ראובן-שבתי התבלבלתי כבר מרוב מלל. עכשיו העליתי את המערכת שקיבלתי עם הכיתוב
-
זה עדיין רלוונטי
חייב מישהו עם המכשיר המזויף
שיצלם לי את ההגדרות
היכן שרשום שזה T10
זה לטובת כולם, שמישהו יטרח לצלם ונבין סוף סוף האם זה אמיתי או שזה באמת מזויף -
@מיישה אם זו ה"מזוייפת" אז ככל הנראה יש לה ניפוי באגים אלחוטי כברירת מחדל (לא ניסיתי בפועל להתקין קיידרואיד) יש על זה שרשור בxda בן מאות עמודים יש כמה חברות שמוכרות את המערכת הזו כבר יותר משנתיים (תחת שם אחר כמובן אבל עם אותו מפרט ואותו תפריט) ומעבר לבעיית הניפוי באגים היא פצצה יש לי אותה כמעט שנתיים
-
8888 - גישה להגדרות מתקדמות
114477 - מפעיל את מצב המפתחים (לאחר שעליך לבצע את הפרוצדורה הרגילה: גע במספר הבנייה במסך המידע של המערכת מספר פעמים עד שכתוב שאתה מפתח כעת.)
22558800 איפוס להגדרות היצרן
15935700 מכבה את מצב שינה (לא נבדק על ידי עצמי)
332211 - מציג טמפרטורה ומהירות שעון
996633 - מייצא קובץ תצורה כלשהו
קודים נוספים נמצאים כאן https://xdaforums.com/t/general-dis...uis-7862s-not-fyt-based.4525675/post-88055377
https://xdaforums.com/t/general-dis...d-read-first-post-first.4525675/post-88203789
גרסאות קושחה שונות נמצאות בשרשור הזה. דאג לקובץ ה-MCU הנכון והיזהר שנתוני משתמש ברורים מופעלים כברירת מחדל בעדכון. יש גם שרשור קושחה ייעודי: https://xdaforums.com/t/firmware-qf...s-with-uis-7862a-7862s-not-fyt-based.4541261/שרשור ייעודי להשגת גישת שחזור: https :
-
@מיישה תודה על התמונות
יש בעיה
הגרסת MCU היא לא של T10
ככה טוען הרוסי
-
@ראובן-שבתי איך שזה נראה השינוי בין הt10 הרגיל לזה הוא המעבד ולכן כל המערכת שונה ומאותה סיבה אני מכיר כמה חברות שיש להם מולטימדיות כמו t10 עם אותו תפריט רק תחת שם אחר
-
111222 - Ylog (רישום סצנות שונות)
להגדרות מתקדמות יש כלי sysdump וניפוי באגים (כולל הגדרות "מודם למחשב")789789 - מסך עם כפתורים שנראים כמו פקדי קיצורי דרך אבל לא עושים כלום. בפינה יש כפתור שאומר "הדפסת נתונים" פותח שכבת-על כדי לקבל ולהעביר נתונים (נראה כתקשורת canbus).
456456 - בדיקת MMI (כלים להתקני חומרה שונים)
555666 - סוג של תפריט מידע על מכשיר/בדיקת חומרה. זה בסינית (אולי זהה ל-6655? ראה פוסט למטה)
1122 / 2211 - שניהם קופצים בועה עם טקסט סיני. חשבתי שהם זהים בהתחלה אבל יש להם דמויות שונות. (בשניהם יש את המילה "log")
6655 - פותח מסך שנראה זהה ל-555666 אבל אלה גם בסינית אז אני לא יודע אם יש הבדלים. במיוחד כאשר אתה נכנס לתפריט זה עם כל אחד מהקודים, הוא יקליט קטע אודיו מהמיקרופון ויפעיל אותו.
4455 - מצב מהנדס (הרבה דברים כאן כדי לחקור, כולל מעטפת adb)
5544 - חומרי GPS
1212 - הודעה שאומרת "סלוג הועתק לבלתי ידוע"
2121 - נראה שזה פשוט לוקח אותך הביתה
45645600 - הורד קובץ mcu
-
@ראובן-שבתי מה עושים?
יש לו איזה דרך להגיע למוכרים הסינים ולצעוק עליהם? -
@מיישה כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
@ראובן-שבתי מה עושים?
יש לו איזה דרך להגיע למוכרים הסינים ולצעוק עליהם?הוא לא קשור לאלי
הוא טוען שהחברה שמייצרת אותם זה Topway זה הערוץ יוטיוב שלהם https://www.youtube.com/@TS10_TS18/videos
הוא אומר שזה אכן מזוייף ולא מיוצר על ידיהם -
@ראובן-שבתי תגיד לו שיתבע אותם!!
זה חברת JANSIE שהיתה משווקת כל הזמן את הTS10 ועכשיו זה נמכר על ידם.
זה הסיפור. -
@מיישה כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
תגיד לו שיתבע אותם!!
הוא לא חלק מהחברה
הוא משווק שלהם -
@טכנולוג כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
@מיישה אם זו ה"מזוייפת" אז ככל הנראה יש לה ניפוי באגים אלחוטי כברירת מחדל (לא ניסיתי בפועל להתקין קיידרואיד) יש על זה שרשור בxda בן מאות עמודים יש כמה חברות שמוכרות את המערכת הזו כבר יותר משנתיים (תחת שם אחר כמובן אבל עם אותו מפרט ואותו תפריט) ומעבר לבעיית הניפוי באגים היא פצצה יש לי אותה כמעט שנתיים
אז זה אומר שאפשר להתקין קושחה אחרת ולפתור את כל הבעיות?