תגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!"
-
מצאתי מערכת שהמוכר הוא משווק של חברת TOPWAY
ולא של חברת JANSITE
מי שלא הבין ההסבר הוא פשוט, לא יעזור לצעוק על המוכרים בעליאקספרס, כי הם בסה"כ משווקים מוצרים של חברת JANSITE שהיתה משווקת מוצרים מTOPWAY, ומשום מה, בחוסר חכמה החליטו לנטוש את מוצרי TOPWAY, ולמכור זיוף עלוב.
קישור לTS10S המקורי לטענת המוכר.
https://s.click.aliexpress.com/e/_DmFncoL
אבל רק בדגם A6 -
@aiib כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
@מיישה כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
אבל רק בדגם A6
אוי המחיר!
נכון, אבל צריך לציין שזה 8+128GB
הדגמים שמתחת נראים דומה אבל אין בהם ניפוי אלחוטי. -
@מיישה כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
@aiib כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
אבל רק בדגם A6
אוי המחיר!
הדגמים שמתחת נראים דומה אבל אין בהם ניפוי אלחוטי.למה? יש שם כמה דגמי A6 שהם פחות מ8+128 ובכל אופן הם מאד יקרים
-
אבל רק בדגם A6
אוי המחיר!
הדגמים שמתחת נראים דומה אבל אין בהם ניפוי אלחוטי.למה? יש שם כמה דגמי A6 שהם פחות מ8+128 ובכל אופן הם מאד יקרים
סליחה 6+128GB
-
-
@EBA אני כתבתי למוכר ככה
Hey seller! I purchase original t10 systems ie if firmware with "wireless debugging" function
And I purchased an original T10 system if the wireless debugging function
And you sent me a firmware system that has no wireless debugging function and I'm disappointed
And again I will not buy from you and I will not recommend to friends
I will upload a picture of an original T10 system that has a wireless debugging function, and a fake T10 system that I was sent that does not have wireless debuggingוהוספתי
ותמונה של המזיופת ושל לא המזיופת -
@EBA כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
@מיישה אני ממליץ שבינתיים כל מי שקיבל את המולטימדיה המזויפת, לא משנה מאיזה מוכר, שיתן משוב של כוכב אחד ושיכתוב (עדיף עם תמונה) שזה מזויף. אולי זה יעזור שבנגלה הבאה הם יביאו את המקורי.
מניסיון הדבר היחיד שמשפיע על מוכרים באלי אקספרס זה הפידבק.למה לא להחזיר?
-
למה לא להחזיר?
כי עמך ישראל צריך מולטימידיה, ובינתיים אין את המקורי...
אגב, אשמח שמישהו יעשה לי סדר, איזה חסרונות יש בזה, זה פחות חזק?
אני מתקין אאוטנט, [לפי המדריך המשלים], כך שלא מעניין אותי הממשק, ההגדרות חסומות.
ואני לא מתקין קיידרואיד, כך שלא אכפת לי הניפוי באגים והגרסת אנדרואיד 10 או 12
מה עוד משנה? -
למה לא להחזיר?
כי עמך ישראל צריך מולטימידיה, ובינתיים אין את המקורי...
אולי כדאי לחכות קצת בלי מערכת כדי לקבל מערכת מושלמת (אני קיבלתי את המערכת המזויפת ביום שישי האחרון...)
אגב, אשמח שמישהו יעשה לי סדר, איזה חסרונות יש בזה, זה פחות חזק?
אני גם אשמח... לגבי החוזק טען כאן מישהו שהיא מערכת מאד מהירה. מצד שני א"א לדעת איך היא תעבוד לאורך זמן כי היא חדשה יחסית.
החסרון הברור לכאורה הוא העברית שלו...אני מתקין אאוטנט, [לפי המדריך המשלים], כך שלא מעניין אותי הממשק, ההגדרות חסומות.
אשמח לקישור.
ואני לא מתקין קיידרואיד, כך שלא אכפת לי הניפוי באגים והגרסת אנדרואיד 10 או 12
מה עוד משנה?קיידרואיד עובד רק עם גרסה 12?
-
@מיישה אני ממליץ שבינתיים כל מי שקיבל את המולטימדיה המזויפת, לא משנה מאיזה מוכר, שיתן משוב של כוכב אחד ושיכתוב (עדיף עם תמונה) שזה מזויף. אולי זה יעזור שבנגלה הבאה הם יביאו את המקורי.
מניסיון הדבר היחיד שמשפיע על מוכרים באלי אקספרס זה הפידבק.ממש צודק
ולכן הכנתי לכם מה לרשום
פשוט תעשו העתק הדבק
כמה שיותר שפות יותר מפחיד
הכי חשוב רוסית (מה לעשו תשהם קונים הכי הרבה מכשירים משםПродавец говорит, что это TS10.
Но это подделка
Это не TS10, это подделка.The seller says it's a TS10
But it's fake
It's not a TS10, it's a fake deviceהמוכר אומר שזה TS10
אבל זה מזויף
זה לא TS10 זה מכשיר מזויף -
ולא של חברת JANSITE
מי שלא הבין ההסבר הוא פשוט, לא יעזור לצעוק על המוכרים בעליאקספרס, כי הם בסה"כ משווקים מוצרים של חברת JANSITE שהיתה משווקת מוצרים מTOPWAY, ומשום מה, בחוסר חכמה החליטו לנטוש את מוצרי TOPWAY, ולמכור זיוף עלוב.
אבל רק בדגם A6לפי הנתונים שכתובים בדף המוצר של המוכר לכאורה זו המזוייפת
-
@טכנולוג כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
ולא של חברת JANSITE
אבל רק בדגם A6לפי הנתונים שכתובים בדף המוצר של המוכר לכאורה זו המזוייפת
לא, הוא שלח לי סרטון.
https://rechavimzelaze.ovh/post/31804 -
@טכנולוג כתב בתגובות על "הבהרה לפני קניית מערכת T10 & שרשור עדכונים חיים מרוכשים!":
@מיישה גם זה נחסם אבל סומך עליך שבדקת כמו שצריך
הזוי שזה נחסם למרות הכוכביות, שלחתי לבדיקה...