מחפש פיתרון להיצמדות למדרכה בחנייה, ולראייה במראות צד בעיקולים
-
מכירים את זה שאתם חונים בצד ימין במקביל למדרכה (בעיקר בכניסה ישרה ולא ברוורס), וקשה מאוד לדעת כמה קרובים אתם למדרכה בגלגלים הקדמיים?
שאלתי חבר (נהג לא חדש) מה הוא עושה, הוא אמר שהוא משנה את כיוון המראה בשעת החנייה כלפי מטה. הבעיה שזה דורש החזרה... שאלתי חבר אחר, הוא אמר שהוא מתחכך מעט במדרכה כדי לראות שהוא צמוד מספיק...
אז אני מחפש המלצה של תוספת מראה קטנה למראת צד ימנית שיאפשר לי לראות את המדרכה למטה ושתהיה מכוונת כלפי מטה כל הזמן. משהו בגודל קטן יחסית שלא יחסום משמעותית את הראייה קדימה.
או כמובן המלצה אחרת שתקל על ההיצמדות למדרכה בחנייה.בנוסף, בעיקולים אין דרך לראות את הכביש במראות הצד, האם יש פיתרון לזה?
-
@EBA אחלה מוצר רק מוסיף אל תתקמצן תקנה את ה4 חתיכות (אפילו 8 ) כי זה מוצר שילדים אוהבים לשחק איתו ומידי פעם תגלה שנפל לך, להזמין חדש כל פעם זה מעצבן, פשוט קונים כמות, אני החלפתי 4 מראות בפחות משנה!
-
@אפרים1 כתב במחפש פיתרון להיצמדות למדרכה בחנייה, ולראייה במראות צד בעיקולים:
האם זה מועיל גם עבור העניין הראשון שכתבתי (חנייה בצמוד למדרכה)?
התכוונתי רק לענין הראשון...
@ראובן-שבתי אצלי ילדים לא תולשים את זה, אבל כן מזיזים את הכיוון, וזה מעצבן באמת. -
@אפרים1 כתב במחפש פיתרון להיצמדות למדרכה בחנייה, ולראייה במראות צד בעיקולים:
הוא מתחכך מעט במדרכה כדי לראות שהוא צמוד מספיק...
מאוד מאוד לא בריא, אם יש שם בליטה אחת יותר מדי באבני השפה [שלא לדבר על אחת מברזל, אלו שמעל הביוב] הלך צמיג.
ובכל מקרה, הטסות ודאי הלכו. -
@אפרים1 תן לי להיות הקרציה
אתחיל בעובדה אחת, בעבר הייתי שוכר רכבים בממוצע של פעמיים בשבוע (תבין את המגוון רכבים שהיו תחת רגלי), בזמנים אלו מצלמת רוורס לא הייתה כסטנדרט והייתי חונה בלעדיה בחניות שהייתי טופח לעצמי על הכתף, לאחר מכן כשעברתי דירה מצאתי שכן שממש יצא גבר והצמיד לי את הרכב של אישתו מ14:00 כל יום ומחמישי עד ראשון כך למשך 3 שנים וגם ברכב זה לא הייתה מצלמת רוורס.
לאחר מכן יצא שברכב שלי ושל סובביי יש מצלמת רוורס, ומצאתי את עצמי מתרגל אליה ונהנה. בבין הזמנים האחרון לא הצלחנו לפתוח את התא מטען, עכב העמסתו כיאה לימים הללו ואם לא בכוח אז בעוד יותר כוח ומצאתי את עצמי אם כל החוטים של המצלמה וחיישני הרוורס תלושים כדבעי, כמובן שחיברתי אותם בחזרה והדבקתי כמו שצריך, אבל אז גיליתי שנשרף הפיוז של הפנס רוורס והתעצלתי למצא אותו. מה שאומר שאין לי לא מצלמה, לא חיישנים, ולא מנורת רוורס מה כן נשאר לי? נסיעה לירושלים ולטבריה על שלל הנסיעות והחניות הכלולים בדבר.
ת'שמע, פדיחה. עד שהתרגלתי בחזרה לחניות בלי מצלמה הייתי בטוח שנצמדתי לרכב מאחורי הייתי יוצא מהרכב ומגלה שיש לי עוד חצי מטראז לאן אני חותר,
תתאמן לחנות טוב ולא תצטרך שום עזרים. נקודה.קח הסבר: תעמוד מראה מול מראה לרכב שאתה רוצה לחנות מאחוריו, סובב הגה סיבוב אחד שלם (סיבוב אחד לא את כל ההגה) תתחיל לגלוש לחנייה וכשתפסיק לראות את שפת המדרכה במראת הצד, תתחיל להחזיר את ההגה אם תתמיד בזה תמצא את עצמך חונה 5 ס''מ מהמדרכה
תצליח אוהב אותך ואת כולם כמובן -
@EBA כתב במחפש פיתרון להיצמדות למדרכה בחנייה, ולראייה במראות צד בעיקולים:
ג'''א מצטרף.
@אפרים1 זה לא יועיל לך לזה
אתם חונים בצד ימין במקביל למדרכה (בעיקר בכניסה ישרה
@אבי-ים כתב במחפש פיתרון להיצמדות למדרכה בחנייה, ולראייה במראות צד בעיקולים:
יש לי את המראות האמורות אבל אני חושש שזה יסתיר לי חלק חשוב מהמראה עצמה
וגם ככה המראות שלי המקוריות לא משהו...
יש משהו בחשש הזה או שהמראות הקטנות מחפות על החלק שמוסתר?לא נראה לי שזה יפריע, רק יועיל.
-
יש משהו בחשש הזה או שהמראות הקטנות מחפות על החלק שמוסתר?
זה יכול להסתיר קצת
אבל לא תדע עד שלא תבדוק
ככל שהמראה קטנה יותר כך מראה נוספת עליה תפריע לך
לדעתי הפלוס בזה הוא לא רק לחניות אלא מכסה חלק ניכר מה"שטח מת"
אני ממליץ לבדוק את זה, שווה נסיון. -
@שלמה כתב במחפש פיתרון להיצמדות למדרכה בחנייה, ולראייה במראות צד בעיקולים:
תתחיל לגלוש לחנייה וכשתפסיק לראות את שפת המדרכה במראת הצד,
כל אחד ואיך שהוא מכוון אותה
אני בתוך העיר עם מראות לכיוון מטה כי לא צריך לראות הרבה שטח ושאני יוצא מחוץ לעיר אני מרים קצת -
אבל אני חושש שזה יסתיר לי חלק חשוב מהמראה עצמה
הדבקתי בעבר את המראות האלו, באמת לחניות הם מצוינות ממש, עוזר לכל הבעיות ש @אפרים1 כתב.
דא עקא, לי זה מאד הפריע לשדה ראיה בנסיעה עד כדי שהורדתי אותם כי זה פשוט נהיה לי קצת מסוכן.
אני הדבקתי בחלק התחתון והחיצוני יותר של המראות צד, אולי תנסה להדביק למעלה \ בפנים יותר. -
@ITAMAR25 כתב במחפש פיתרון להיצמדות למדרכה בחנייה, ולראייה במראות צד בעיקולים:
@שלמה כתב במחפש פיתרון להיצמדות למדרכה בחנייה, ולראייה במראות צד בעיקולים:
תתאמן לחנות טוב ולא תצטרך שום עזרים. נקודה
צודק לגמרי, מנסיון ברחוב צפוף מאוד
הייתי חייב לסייג..... זה אכן כ''כ צודק.
אבל יש עוד חניות חוץ מהחניות הקלאסיות, ולי זה עוזר המון בחניות ''מפתיעות'' שלא היה לי ואין לי את הזמן להתאמן עליהם, כי הם באים בכל מיני צורות....
לפעמים זה יציאה מחניה כשבדיוק איזה חכם החליט לחנות צפוף וכדו'
לענ''ד רבה התועלת על ההעדר, ובפרט שזה לא דבר כזה יקר ונדיר ע''מ שנחשוש להתרגל אליו. ואכמ''ל. -
@Klonimoos כתב במחפש פיתרון להיצמדות למדרכה בחנייה, ולראייה במראות צד בעיקולים:
הייתי חייב לסייג..... זה אכן כ''כ צודק.
אבל יש עוד חניות חוץ מהחניות הקלאסיות, ולי זה עוזר המון בחניות ''מפתיעות'' שלא היה לי ואין לי את הזמן להתאמן עליהם, כי הם באים בכל מיני צורות....
לפעמים זה יציאה מחניה כשבדיוק איזה חכם החליט לחנות צפוף וכדו'
לענ''ד רבה התועלת על ההעדר, ובפרט שזה לא דבר כזה יקר ונדיר ע''מ שנחשוש להתרגל אליו. ואכמ''ל.אז גם אני אשמח לסייג (סליחה על זה)
אני מסתדר ב''ה עם חניות מטורפות גדלתי בירושלים למדתי בבני ברק טיילתי במנהטן (ניו יורק) והסתדרתי בחניות קצה בזמן שהרבה ממשיכים ומחפשים חניה אחרת, כמו''כ בתל אביב וחולון ללא הצורך במראות הנ''ל, פשוט להתאמן הרבה עכשיו בשביל להצליח אח''כ -
@ITAMAR25 כתב במחפש פיתרון להיצמדות למדרכה בחנייה, ולראייה במראות צד בעיקולים:
ומי שלא יודע לחנות אז גם עזרים לא יעזרו לו
לא מבין ולא מסכים עם המשפט, לענ''ד. עזרים עוזרים.
אני יכול ללמוד להסתדר בלי רכב, בלי פלאפון, וגם בלי כרית! יש אנשים שעושים את זה מצויין!, פשוט להתאמן...
כשאני רואה להיכן אני נוסע, זה עוזר לי לבצע בקלות דברים שלא התאמנתי עליהם, ולחסוך לאנשים שלא מעוניינים להתאמן מידי, את המאמץ.
זת היתה כוונתי. וגם ר' @שלמה לכאו' מסכים איתה. פשוט הוא אדם שאהבת החכמה והאומנות רבה אצלו, ופשוט לו שעדיף להתאמן קצת בעניין וליהיות יותר גדולים! אוחז מזה! רק רציתי ''לסייג'' 😉 ע''מ שהאדם הפשוט ידע שזה מועיל פשוט ובסדר.