משהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?
-
@צילפינגים כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
@simon למפרע עדיף היה שיחזיר את האוטו בדרדור לחניה וגומר סיפור..
הם לא טיפשים, הם מכירים את המדרכה הזו ואת התוצאות שלה, ומבינים לבד שאדם ששכר את הרכב והחזיר אחרי פחות מ5 מטר סימן שהוא גם נפל בפח של המדרכה...
-
@simon כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
ונשאל זאת כך, האם החברה לא יודעת שביציאה מהחנייה שהיא שוכרת יש מדרכה שדופקת את הצירייה?
כנראה שהוא נהג דפוק, ירדתי מאות פעמים מדרכה, לא אמור לחטוף מכה
מה שוכר אמור לחשוב שהוא רואה שזה חנייה רשמית של סיטי קאר? הוא צריך להזהר ולבקש עזרה בהוצאת הרכב מהחנייה?
ברור שכן (בסניף של freesbe בתל אביב (ליס פור יו לשעבר) היציאה מהחנייה היא בלתי אפשרית לנהג רגיל כל שכן חדש, כל נהג קצת לא מנוסה ישפשף שם את האוטו, כשהגעתי לשם בפעם הראשונה היה ברור לי שאני לא מנסה, השארתי את האוטו בכניסה וביקשתי עזרה, איזו טענה זו חנייה רשמית?)
והאם בכלל הורדת רכב ממדרכה לכביש אמורה לשבור צירייה ברכב שאמור להיות במצב מתוחזק וטוב?
אם הוא פגע בצירייה ושבר אותה מה קשור תחזוק, תזרוק צלחת חדשה על הרצפה היא תשבר.
ומי אמר שהשוכר הקודם שהחנה את הרכב לפניו ועלה על המדרכה לא עשה כבר נזק לצירייה?
שאלה טובה שילך לבית משפט, הם מצידם הגיוני שיחייבו כי חובת ההוכחה עליו
ומה ההיגיון שהחלפת ציריה עולה 8,000 ש"ח?
המחיר הזייה
לשם הדוגמא אני בעבר החלפתי צירייה בסוזוקי בלנו ב350 ש"ח!
אין מחיר כזה צירייה עולה מינימום 500, 350 זה מחיר של פעמון צירייה
-
@ראובן-שבתי כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
אין מחיר כזה צירייה עולה מינימום 500, 350 זה מחיר של פעמון צירייה
אני לא יודע מה זה פעמון, הצירייה שלי נפלה החוצה לגמרי, והרכב הפסיק לנסוע.
בוודאות עלה לי 350 אצל מוסך מדרכה שאהוב ואוהב את בני התורה כאן בב"ב (רק חבל שהוא לא אוהב לטפל בסיטרואן), רק מה שהרכב הזה היה אצלי לפני כ 15 שנה, וכנראה שהמחירים עלו מאז. -
רק מה שהרכב הזה היה אצלי לפני כ 15 שנה, וכנראה שהמחירים עלו מאז.
אוי נו באמת
אתה לא יכול להביא מחיר של לפני 15 שנה
ויש לי שאלה אחת איך 8000 הרי יש ביטוח. הוא חייב רק השתתפות מה רלוונטי ה8000 -
ונשאל זאת כך, האם החברה לא יודעת שביציאה מהחנייה שהיא שוכרת יש מדרכה שדופקת את הצירייה?
כנראה שהוא נהג דפוק, ירדתי מאות פעמים מדרכה, לא אמור לחטוף מכה
מאחר ולא ראיתי את המדרכה המדוברת, אני מנוע מלהגיב/להסכים בנקודה הזו.
-
רק מה שהרכב הזה היה אצלי לפני כ 15 שנה, וכנראה שהמחירים עלו מאז.
אוי נו באמת
אתה לא יכול להביא מחיר של לפני 15 שנה
ויש לי שאלה אחת איך 8000 הרי יש ביטוח. הוא חייב רק השתתפות מה רלוונטי ה8000ביטוח זה במקרה של תאונה, לא במקרה שאתה הורס את הרכב, וכנראה בזה הם מאשימים אותו.
-
@EBA כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
@simon נו, הוא עשה תאונה עם המדרכה.
ולגבי ההוא שחייבו אותו 60 אלף, על איזה רכב מדובר? הניסן מיקרה המצרצרות שיש להם כאן שוות אולי 20 כל האוטו!אין לי מושג, הוא רק אמר לי שאיצ'ה מראיין אותם בקו והמליץ לי לשמוע שם.
-
@צילפינגים אני הייתי קונה אותו בלא יותר מ20 אגורות [רכב רגיל של השכרה אתה עוד יכול להניח שהיו כמה שכן התנהגו איתו בעדינות, כי הם משלמים על הדלק, אבל כאן שאתה אפילו לא משלם לפי כמות הדלק, מה ימנע ממך לנסוע כל הדרך על טורים 7?? יש לי שניים כאלה ברחוב, ואני שומע מהבית אנשים עולים איתם את העליה בשאגת מנוע...]
אבל גם לפי מחירון רשמי אחרי שקלול השכרה וכל הברגים שיש להם בטמבון? איך 60 אלף?? -
אבל גם לפי מחירון רשמי אחרי שקלול השכרה וכל הברגים שיש להם בטמבון? איך 60 אלף??
אני פעם בחניה לידי ראיתי רכב שלהם פשוט כל האוטו עבר צביעה אבל בצורה הכי מסריחה יכולה להיות ילד ב3 עם צבעי גואש צובע יותר יפה, כל הגומיות בכל האוטו צבועות כל הפלסטיקה חצי חצי משהו לא נורמאלי בעליל ודווקא זה היה פיקנטו די חדשה לא המיקרה
-
כל הדרך על טורים 7?
יש לי חבר שהיה משכיר מהם הרבה עד שלבסוף קנה אוטו משלו אבל הבעיה היא שהוא עדיין לא התרגל לרדת לטורים יותר נמוכים כל פעם שאני איתו באוטו אני מזכיר לו הלווווו אתה לא באוטו של סיטי קאר...
-
@ראובן-שבתי
יש לך קשר עם סיטי קאר? אתה חושב שהצדק איתם?
אז בבקשה אולי תביא מהם פרטים באיזה חנייה ומדרכה מדובר, וכמה התביעה, ונשווה את זה עם טענות הנתבע, ונבדוק את זה לפי מסמכים רשמיים, ונראה הצדק עם מי?! -
@simon אני לא מכיר את המקרים ואין לי שום דבר בעד או נגד סיטי קאר אבל יכול להיות שיש לי הסבר למה שקורה (אם קורה באמת משהו חריג)
בעצם המודל השכרה של סיטי קאר הוא מאד בעייתי מבחינת נזקים רוב הגדול של הנזקים לא מדווחים מה שגורם שסיטי קאר לא באמת יכולים לתבוע אף אחד כי המצב של הרכבים ידוע.
מה שאולי הם מנסים עכשיו לעשות זה לאפס את הגלגל ולגרום לכולם להתחיל לדווח על נזקים, אתה לא רוצה שנזרוק עליך את כל הנזקים של כל הקודמים לך בשווי של 60K? אז תדווח! -
יש לך קשר עם סיטי קאר? אתה חושב שהצדק איתם?
אם מנוי בסיטי כאר שמעולם לא השתמשתי איתו נחשב קשר אז יש לי קשר
-
@aiib כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
מה שאולי הם מנסים עכשיו לעשות זה לאפס את הגלגל ולגרום לכולם להתחיל לדווח על נזקים, אתה לא רוצה שנזרוק עליך את כל הנזקים של כל הקודמים לך בשווי של 60K? אז תדווח!
ולזה בעברית קוראים: נוכלות. שוד לאור היום. גזל. "עושק ידינו", או איך שלא תתרגמו את זה.
אם יש לכם בעיה - תתמודדו, הלקוח התמים שאיתרע מזלו לא אשם! -
@aiib כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
מה שאולי הם מנסים עכשיו לעשות זה לאפס את הגלגל ולגרום לכולם להתחיל לדווח על נזקים, אתה לא רוצה שנזרוק עליך את כל הנזקים של כל הקודמים לך בשווי של 60K? אז תדווח!
ולזה בעברית קוראים: נוכלות. שוד לאור היום. גזל. "עושק ידינו", או איך שלא תתרגמו את זה.
אם יש לכם בעיה - תתמודדו, הלקוח התמים שאיתרע מזלו לא אשם!תוסיף לכאורה, לא שמעתי פה אף אחד שזה קרה לו
סיפורים מקו נייעס פחות אמין בשבילי -
@צילפינגים כתב במשהו רע קורה עם סיטי קאר בתקופה האחרונה?:
אני פעם בחניה לידי ראיתי רכב שלהם פשוט כל האוטו עבר צביעה אבל בצורה הכי מסריחה יכולה להיות ילד ב3 עם צבעי גואש צובע יותר יפה, כל הגומיות בכל האוטו צבועות כל הפלסטיקה חצי חצי משהו לא נורמאלי בעליל ודווקא זה היה פיקנטו די חדשה לא המיקרה
מה תגיד על זה שהזמנתי רכב והופתעתי לגלות שהוא עבר צביעה כללית אחרי הרבה זמן שהיה משופשף, אמרתי וואלה עליתי על הרכב שמתי רוורס, המצלמה נדרכה, אבל... הכל היה לבן!!!! יצאתי לראות את המצלמה וגיליתי שצבעו גם אותה!