בקשת עזרה, רעשים ורעידות ברכב
-
לי יש מזדה 2 שנת 2008 שקניתי עם 125 אלף קילומטר לפני שנה ותודה לה’ אין לי שום תלונות אבל מה שכן יש לי חריקות נוראיות מאחד הגלגלים זה קשור? בנוסף יש לי גם רעידות כשאני עומד ברמזור והאוטו על דרייב מה זה אומר? אבל כמו שאמרתי מצד תפקוד מנוע, נסיעה, האצה וכל מה מסביב מזגן וכדו’ הכל חלק.
-
@Mazda
גם אלטנטור ומצערת
במקרה הזה אני מתחבר לסיפור של התושבות בפארקינג אם תפתח דלת של הבגאז’ או אחת מכל דלתות האוטו לרווחה תקבל אינדקציה אם היא רועדת יותר כנראה זה תושבות -
לי יש מזדה 2 שנת 2008 שקניתי עם 125 אלף קילומטר לפני שנה ותודה לה’ אין לי שום תלונות אבל מה שכן יש לי חריקות נוראיות מאחד הגלגלים זה קשור? בנוסף יש לי גם רעידות כשאני עומד ברמזור והאוטו על דרייב מה זה אומר? אבל כמו שאמרתי מצד תפקוד מנוע, נסיעה, האצה וכל מה מסביב מזגן וכדו’ הכל חלק.
@יצחק-1 כתב בבקשת עזרה, רעשים ורעידות ברכב:
אבל מה שכן יש לי חריקות נוראיות מאחד הגלגלים זה קשור?
יכול להיות צלחת שהתעוותה, מתי הפעם האחרונה שהחליפו צלחות?
-
-
@יצחק-1 תבדוק אם המד של הטורים יציב בסרק תפיל מזגן תכבה ותראה אם המד משחק עולה יורד אז רצוי לנקות בית מצערת בהצלחה
-
אני החלפתי לבד תושבת מנוע ימנית עליונה (עבודה מרתקת…) התושבת עלתה (לא סינית!!!) 230 ש"ח (סיני עולה באיזור 160/170 ש"ח) קצת עבודה אבל הייה שווה!!
-
@יצחק-1 תבדוק אם המד של הטורים יציב בסרק תפיל מזגן תכבה ותראה אם המד משחק עולה יורד אז רצוי לנקות בית מצערת בהצלחה
-
@מרן-הרוששיבע אז פשוט לקנות ספרי קרבורטור ב10 15 שקל לפתוח את הצינור של הבית מצערת ולנקות את הפיח לא הרבה ספרי שלא יתפורר הממיר קטליטי https://iw.avtotachki.com/kak-pochistit-drossel-nuyu-zaslonku-so-snyatiem-i-bez/
-
@מרן-הרוששיבע תניע את הרכב תלחץ ברקס ברגל שמאל תשלב להילוך קידמי לחיצה קלה על הגז ותרגיש אם המנוע זז מהמקום וכך גם ברוורס
-
@מרן-הרוששיבע תניע את הרכב תלחץ ברקס ברגל שמאל תשלב להילוך קידמי לחיצה קלה על הגז ותרגיש אם המנוע זז מהמקום וכך גם ברוורס