סים של יוסי תקשורת
-
-
@מאיר כתב בסים של יוסי תקשורת:
@Klonimoos כתב בסים של יוסי תקשורת:
בד''כ חנויות התקשורת
יש להם אינטרס למכור את הסים הכי רווחי ולכן צריך לקחת את זה בערבון מוגבל.
אמת.
אפשר לבקש לראות בעיניים את המפה של האנטנות, זה אותו דבר כמו באתר, אבל מי שזה לא נגיש לו, או מסובך, או שהוא בכלל מייעץ לאמא שלו שאין לה אינטרנט, שיגיד לה לבקש מהמוכר לראות. -
@אליה
בידיוק כמו שכתבת, רק בנטפרי של יוסי תקשורת, ואגב גם ברמי לוי.
בשאר החברות, וישנם עוד ספקים של נטפרי חוץ מיוסי, (כמו 019 למשל) אז יש רווחים שלהם מול הספקים. דהיינו, על כל סים שהם מצלילים ''לדחוף'' למאן דהו מרוויחים כמה שקלים....
זה קורה בעיקר בחברות הסלולר הכלליים.
כמה? תבדוק לפי המתנות שהם מפרסמים על כל ניוד... וכל הטיפ.... חושבים שבאמת זה הקליטה הכי טובה... + זיכוי + מכשיר מתנה וחיוך וחיבוק מהמוכר. -
@Klonimoos אתם מערבבים וזו בדיוק הנקודה שבאתי להבהיר (מי שלא רוצה שלא ישמע) גם ביוסי וגם בסים כשר (ספק נטפרי) העמלה אחידה
למה רק בשני אלו? כי עליהם אני יודע
מה שאתה אומר זה בסים סלולרי כשר או לא, באמת יש פער בעמלות כי זה מול הספקית
אגב פות''ש שאל על יוסי תקשורת -
@הונדה-אינסייט
לא יודע האם זה דומה לקליטה של שיחות.
לפני כשנה עזבתי את גולן ועברתי לאורנג' והייתי לא זמין במרבית הזמן, לפעמים יש צליל חיוג אבל אצלי לא נכנסה שום שיחה, שיחות נכנסות מתבצעות רק בסמוך לשיחה יוצאת, באורנג' הכירו את הבעיה והבטיחו שיסדרו וזה היה מסתדר ליום יומיים והבעיה שוב חוזרת, ולאחרונה התקשרתי לחבר ולא הבנתי למה הוא מסנן אותי, ואז כשענה לי אחרי שהוציא שיחה התברר שהוא עבר לאורנג'.
עברתי לסלקום ואז השיחות היו מתנתקות באמצע שיחה או מאבדות קליטה מפעם לפעם.
עברתי לרמי לוי ושם המצב ללא קליטה בחצי ב"ב וכ"ש מתחת לבנין או בכל חדר מדרגות, ולוקח חצי דקה עד שהקליטה חוזרת.
ואז הבנתי שהיחיד שהוא במצב סביר בב"ב זה גולן טלקום, למרות שהוא יושב על סלקום, וחזרתי לגולן.
אין לי הסבר לזה, אבל אלו העובדות. -
אני לא בא לשלול אף חברה או ספק, רק מעדכן שלי בפלאפון יש סים של נטפרי, יוסי תקשורת, פלאפון, כבר מעל שנתיים, ואני מרוצה עד הגג.
אה, פרט חשוב... אני עושה נסיעות על בסיס קבוע מהצפון לדרום, בדרך כלל גם בדרכים הקליטה מצויינת למעט מקרים נדירים שאינני זוכר אותם אפילו מרוב שהם זניחים. -
@simon כתב בסים של יוסי תקשורת:
@הונדה-אינסייט
לא יודע האם זה דומה לקליטה של שיחות.ואז הבנתי שהיחיד שהוא במצב סביר בב"ב זה גולן טלקום, למרות שהוא יושב על סלקום, וחזרתי לגולן.
אין לי הסבר לזה, אבל אלו העובדות.זה לא פורום לקליטה
אבל אצל ההורים שלי בבני ברק 7 קווים רק בגולן
קליטה נורמלית גם בממ''ד
בפרטנר ופלאפון והוט חצי בית אין קליטה
רמי לוי חצי בני ברק אין
גם אצלי בירושלים סלקום/גולן לוקח