ממיר קטילטי
-
צהרים טובים
אם יש לי בעיה בממיר[פעם בחצי שנה בערך נדלק לי נורה כתומה קוד תקלה P0041 או 0042[לא זוכר]
והיא נכבית לבד או שאני שם תוסף דלק ונככבה,הציע לי משהוא לשים מאריך חיישן,
שתי שאלות,
א. האם זה משהוא שיכול להזיק לרכב?
ב. האם זה פותר את הבעיה ואפשר לעבור טסט חופשי או שעדין יהיה בעיות לעבור טסט?תודה רבה
-
@vc41718 פתיחת נושא צריכה להיות כזאת שמי שיראה אותה מבחוץ יבין על מה מדובר בנושא
אם ניקח לדוגמא את הכותרת שלך "ממיר קטליטי", יכול להיות שאתה רוצה להחליף ואתה מחפש חלק, וגם יכול להיות שאתה חושד שיש בעיה, וגם יכול להיות מה שכתבת שיש לך קוד תקלה.
בקיצור תנסה לחשוב איך אתה כותב הכי מתומצת עם המשמעות הטובה ביותר לבעיה -
@vc41718 כתב בממיר קטילטי:
צהרים טובים
אם יש לי בעיה בממיר[פעם בחצי שנה בערך נדלק לי נורה כתומה קוד תקלה P0041 או 0042[לא זוכר]
והיא נכבית לבד או שאני שם תוסף דלק ונככבה,הציע לי משהוא לשים מאריך חיישן,
שתי שאלות,
א. האם זה משהוא שיכול להזיק לרכב?
ב. האם זה פותר את הבעיה ואפשר לעבור טסט חופשי או שעדין יהיה בעיות לעבור טסט?תודה רבה
א. אם הממיר לא סתום [ולפי הסיפטומים הוא לא סתום] זה לא מזיק בכלל לרכב.
ב. טסט אתה תעבור גם בלי זה. אם זה לא דלוק כל הזמן זאת אומרת שרוב הזמן הממיר עובד נורמלי ועל כל פנים מספיק בשביל הטסט בודאי. בשביל טסט מספיק לכבות את הנורה. -
@klopkk כתב בממיר קטילטי:
פתיחת נושא צריכה להיות כזאת שמי שיראה אותה מבחוץ יבין על מה מדובר בנושא
אם ניקח לדוגמא את הכותרת שלך "ממיר קטליטי", יכול להיות שאתה רוצה להחליף ואתה מחפש חלק, וגם יכול להיות שאתה חושד שיש בעיה, וגם יכול להיות מה שכתבת שיש לך קוד תקלה.
בקיצור תנסה לחשוב איך אתה כותב הכי מתומצת עם המשמעות הטובה ביותר לבעיהלא מדוייק.
אין בעיה בכותרת. אתה צודק שאכן היה אפשר לעשות כותרת יותר מפורטת וזה יקל על הקורא, אבל מבחינת תקינות - הכותרת תקינה.
כותרת בעייתית היא כותרת שגויה או כוללנית מידי כמו "תקלה" או "כביש".
בעבר התלוננתי על אלה שמשמיטים מהתוכן פרטים המופיעים בכותרת (דוגמה: כותרת: רעשים במאזדה 3 2008. תוכן: זה התחיל לפני יומיים. אשמח לעזרה) שזוהי כתיבה שאינה תקינה בעליל ואינה מתאימה לפורום מכובד ואיכותי כמו שלנו.
-
-
@נייטרון-חפשי
0421 -