בקשת יעוץ על עסקה שעשיתי בכונס נכסים
-
@Mazda כתב בבקשת יעוץ על עסקה שעשיתי בכונס נכסים:
אם אני פוגע תגיד לי ואני אמחוק
מזווית שלי
אופל אסטרה - תאום של שברולט קרוז - עם מחלה ידועה
ק"מ על טייס אוטומטי - 24 אלף לשנה לפחות
השכרה לשעבר
תמונות די מוזנחות בלשון המעטה
שמועה שכל האופל אסטרה חסרות התקנה נזרקות למגרשים כאלו בדיוק בשביל שיפלו לידי מישהו.
אני מבין שאתה חולם על רכב חדיש מ2016 וכו' אבל מספיק לראות את התמונות בשביל להבין שזה לא הסיפור.
אסטרה זה אוטו עדין ולא סלחן, שמצריך טיפולים מדוייקים, ברמה שבקושי קיימת בארצנו. זה ממש מוזר שהאוטו הזה הצליח להגיע ל193 אלק"מ, אבל ברכב אין "מלומד בניסים" ואין סיבה שזה ימשיך ככה
ב8.5 אלש"ח אתה יכול לקנות כמוני למשל מאזדה 3 דור ראשון רכב מפנק ברמות, או כל רכב אחר.
בהצלחה.'תמונות מוזנחות' אין בזה כלום
התמונות הם מהמגרש, האבק יכול להיות משם... -
@סוסיתא-2024 נכון. האבק משם כי מציאות שהרבה רכבים צולמו שם עם אבק.
הם בעצמם אומרים שהתמונות לא בשביל להרשים, אלא כדי לדעת איפה הפריט ממוקם -
תאמינו לי כואב לי על @יושב-בסתר, אם זה היה שייך הייתי מנסה לגייס לך פה מכולם ביחד את ה850 - שכולם ישתתפו ותיפטר מהמלכודת\מציאה הלא ברורה,
והמלצתי ל @YOLEVI : חפש בעצמך בכונסי נכסים, רכבים יפניים בלבד ותבדוק באיזה רכבים לא נופלים בד"כ - ותעשה את העסקה הזאת כמו שצריך בלי חששות! -
@דודי-ענהאל כתב בבקשת יעוץ על עסקה שעשיתי בכונס נכסים:
ם זה היה שייך הייתי מנסה לגייס לך פה מכולם ביחד את ה850 - שכולם ישתתפו ותיפטר מהמלכודת
מי כעמך ישראל!
תיכול לעשות את זה בצורה שילחו לך מייל באישי ותשלח פרטי חשבון וכדו' לכל המתנדבים בעם
אני בל"נ יצטרף
אחרי הכל השיעור הוא בשביל כולנו ולמה שיהיה ע"ח יושב בסתר... -
@יושב-בסתר כתב בבקשת יעוץ על עסקה שעשיתי בכונס נכסים:
שהרכב עבר טסט בשנה האחרונה
@מוטי-ברנד כתב בבקשת יעוץ על עסקה שעשיתי בכונס נכסים:
הרכב כבר בלי טסט יותר משנה וחצי
???
-
@Mazda תבדקו באתרים מה שאתם רוצים. ברישיון הרכב מופיע האמת...
ברשיון הרכב מופיע מה שולם.. ואילו באתרים מופיע הרישיון כלומר המסלול..
-
@מוטי-ברנד הרכב עם טסט עד 02/24.
יכול להיות ששולם האגרה אבל את המבחן בפועל לא עשו
חבר שלי גם קנה רכב מכונס וככה זה היה הם שילמו את האגרה אבל לא ביצעו טסט
זה אומר שהרכב יושב כבר הרבה זמן במגרש -
@מוטי-ברנד קיבל רכב טוב לפחות?
-
@YKingsmart כתב בבקשת יעוץ על עסקה שעשיתי בכונס נכסים:
הוא קנה קיה סורונטו 2019 ב90500 וחוץ מצלחות שהתעוותו שזה בערך 1500 שקל האוטו פיקס
המצבר היה קצת חלש בכמה ימים הראשונים כי הוא היה מרוקן אבל חוץ מזה הוא מפסוט על האוטו -
@מוטי-ברנד כתב בבקשת יעוץ על עסקה שעשיתי בכונס נכסים:
@YKingsmart כתב בבקשת יעוץ על עסקה שעשיתי בכונס נכסים:
הוא קנה קיה סורונטו 2019 ב90500 וחוץ מצלחות שהתעוותו שזה בערך 1500 שקל האוטו פיקס
המצבר היה קצת חלש בכמה ימים הראשונים כי הוא היה מרוקן אבל חוץ מזה הוא מפסוט על האוטונו... בן אדם שם כזה סכום מטורף על חתול בשק, ואילו על רכב אחר אתם טוענים שמסתמא הוא לא בסדר... אבל שיהיה, אני כנראה יאלץ לשלם את ה850 וזהו.
אני את הלקח שלי כבר למדתי
ואני מאוד מקווה שאותם אלו שהוציאו כאן לעז בפומבי, אכן צודקים, כי אם יתברר שסתם הוציאו ובגללם אנשים לא קנו ממני אולי זה קצת יתן להם מצפון לשקול את מלותיהם בפעם הבאה... -
נו... בן אדם שם כזה סכום מטורף על חתול בשק, ואילו על רכב אחר אתם טוענים שמסתמא הוא לא בסדר... אבל שיהיה, אני כנראה יאלץ לשלם את ה850 וזהו.
זה ממש לא דומה זה רכב 2019 שהסיכון הוא הרבה יותר קטן
והאופל אסטרה הוא רכב שמאכיל הרבה קש את הבעל הבית של הרכב
אני את הלקח שלי כבר למדתי
ואני מאוד מקווה שאותם אלו שהוציאו כאן לעז בפומבי, אכן צודקים, כי אם יתברר שסתם הוציאו ובגללם אנשים לא קנו ממני אולי זה קצת יתן להם מצפון לשקול את מלותיהם בפעם הבאה...אני ממש לא רציתי לקלקל לך אני רק רציתי לעזור לך שלא תפסיד את כל הכסף