מחפש המלצה לגרניק/ מכונת שטיפה ניידת
-
@פתוח-לשמוע אני יש לי את המכשיר הזה הוא ממש מעולה ממליץ בחום
רק לבדוק האם זה מגיע עם מיכל סבון.. זה עושה את העבודה יותר קלה -
@צילפינגים ראיתי את זה
-
@פתוח-לשמוע כבר דובר על הסגנון הזה בעבר לא יודע עד כמה זה מוצלח אני הייתי הולך על הוודאי ולא על הספק הגרניק של בוש באותו מחיר ובוודאי יותר חזק איכותי ועמיד..
-
@צילפינגים רק יחי ההבדל הקטן שזה רק עם חשמל ובאלי הוא עם סוללה וזה מאוד משמעותי למי שגר קומה שלישית (כמוני )
ואשמח אם מישהו מכיר מנסיון אחד מהדברים האלה שימליץ פה על זה תודה רבה
ואגב לפחות בנתונים (אפי' שהסינים לא ידועים באמינותם הרבה...) באלי זה 200 בר לעומת 100 של בוש .... -
@דני-מערכות כתב במחפש המלצה לגרניק/ מכונת שטיפה ניידת:
באלי זה 200 בר לעומת 100 של בוש ....
מה שבטוח שה100 בר של בוש לא מתקרב ל"200" באר של אלי אקספרס... זה בדיוק כמו שהברז בבית שלי הוא 1000 בר...
אשמח אם מישהו מכיר מנסיון אחד מהדברים האלה שימליץ פה על זה תודה רבה
מה שבטוח שזה לא עוצמתי מאוד כמו משהו חשמלי היה לי חבר שהיה לו את זה והבטריה של זה נגמרה ממש מהר בסוף הוא לקח דלי מהבית וחזר לשיטה הפרמטיבית
אולי @Klonimoos יביא את המקום שדובר על הצעצועים האלו... -
@צילפינגים כתב במחפש המלצה לגרניק/ מכונת שטיפה ניידת:
אולי @Klonimoos יביא את המקום שדובר על הצעצועים האלו...
אולי 😉 יעויין בשירשור פה
-
רק יחי ההבדל הקטן שזה רק עם חשמל ובאלי הוא עם סוללה וזה מאוד משמעותי למי שגר קומה שלישית (כמוני )
כבל מאריך ארוך או שכן נחמד מקומת כניסה יכולים לפתור את הבעיה
-
מה שבטוח שה100 בר של בוש לא מתקרב ל"200" באר של אלי אקספרס... זה בדיוק כמו שהברז בבית שלי הוא 1000 בר...
מה שבטוח שזה לא עוצמתי מאוד כמו משהו חשמלי
לא כל כך בטוח יתכן ואתה צודק אבל הרושם האישי שלי הוא קצת שונה (מעולם לא היה לי גרניק עם חיבור חשמל אז אני לא יכול כל כך לחוות דעה להשוואה בינהם)
ואשמח אם מישהו מכיר מנסיון אחד מהדברים האלה שימליץ פה על זה תודה רבה
אז כמו שכבר כתבו למעלה אם יש לך חיבור חשמל ומים אז תקנה את אלה שמתחברים לחשמל ומים אבל לטובת מי שאין לו את האופציה הזאת אני משתף שאני קניתי בעבר כמה סוגים של גרניקים ניידים שהיו נחמדים אבל...
ומכיוון שהאחרון נעלם לי החלטתי לנסות את הכי חזק שיש בעלי אקספרס והופתעתי לטובה
הדגם הזה נמכר אצל כמה מוכרים בשלל שמות צורות ולכאורה גם יש הבדל ביניהםועוד רבים
הצד השווה שבהם הוא שכולם 3500 וואט ולחץ של 200 באר
ההבדלים הם בעיקר באביזרים הנלווים ובגודל הסוללה (בין 15,000 ל 23,000 מיליאמפר כאשר חלק מהמכשירים תואמים גם לסוללות מקיטה) וגם במחירכמו כן לכולם יש 3 מהירויות
אני לבסוף קניתי את זה במחיר של 55 דולר והסיבה שהעדפתי אותו היא משום שהוא מגיע עם תיק נחמד ועם סוללה ענקית של 23,000 מיליאמפר (ניתן לקנות עם שתי סוללות בתוספת של עוד כ15 דולר)
יש בערכה ראש עם 6 אופציות ובנוסף ראש למיכל סבון וגם ראש עם מברשת בקצה
מסופק גם צינור ארוך באורך של 5 מטר ובנוסף גם צינור קטן שמאפשר לחבר בקבוק עם מים ישירות לגרניק
מכיוון שלא היה לי גרניק עם חיבור חשמל אני לא יודע להשוות את העוצמה היא אמנם רחוקה מהעוצמה שיש בתחנות השטיפה אבל ברור שכל גרניק בעלות של פחות מ2000 ש"ח לא מגיע לעוצמה של תחנות השטיפה המקצועיות
לדעתי זו עוצמה מצויינת ויותר טובה מכל מה שהכרתי עד היום ולשימוש ביתי אני ממש ממליץ
אני בד"כ משתמש במיכל של 20 ליטר וזה מספיק להכל (הסוללה עצמה מסוגלת להספיק ל40-50 ליטר שזה ממש ממש המון)
מי שיש לו מקור מים יקבל עוצמה קצת יותר חזקה כי המכשיר פחות מתאמץ לשאוב
ובסה"כ ביחס של עלות - תועלת ובמיוחד למי שאין לו ברירה אחרת זה מוצר מעולה
בקישור הזה יש גם סרטון שפתוח בנטפרי -
@צילפינגים אז אני לא ניסיתי חשמלי קלאסי אבל כאמור לעיל במכשירים הניידים לדעתי זה מוצר מעולה
אבל חבר קנה משהו בדיוק אותו דבר
אתה בטוח שהוא קנה את ה200 באר?
ואתה בטוח שזה היה חלש ביחס למכשיר 100 באר הנ"ל של בוש? -
@טכנולוג כתב במחפש המלצה לגרניק/ מכונת שטיפה ניידת:
ההבדלים הם בעיקר באביזרים הנלווים ובגודל הסוללה (בין 15,000 ל 23,000 מיליאמפר) וגם במחיר
הסוללה הזאת תואמת 18V של מקיטה?
-
@דני-מערכות כנראה שלא כי זה לא מצויין שם אבל לא בדקתי ומכיוון שאין לי סוללה של מקיטה העדפתי את המכשיר הזה עם הסוללה הגדולה