מערכת STRAT&STOP
-
@יצחק-רשטונ הבעיה פה שהוא גם אוכל את הדגים הס***ים, וגם מגורש מהעיר...
(הוא מקבל את כל הבלאי מההתנעות התכופות, ומפסיד את ה'חסכון' הזעיר כי הרכב נדלק לפני הזמן).
לא ציינת, אבל כנראה שגם למנוע עצמו יש בלאי מוגבר כתוצאה מכל אותן התנעות מיותרות.לגבי החבר, אם הייתי פוגש אותו, הייתי שואל רק שאלה אחת: "מה חשבת כש(לא )עשית את זה?!...".
(מכיר כאלו שעושים זאת בכוונה, כמקור אנרגיה לשבת בשטח, זה כבר סיפור אחר, כמובן...) -
@לך-תדע כתב במערכת STRAT&STOP:
הבעיה פה שהוא גם אוכל את הדגים הס***ים, וגם מגורש מהעיר...
(הוא מקבל את כל הבלאי מההתנעות התכופות, ומפסיד את ה'חסכון' הזעיר כי הרכב נדלק לפני הזמן).
לא ציינת, אבל כנראה שגם למנוע עצמו יש בלאי מוגבר כתוצאה מכל אותן התנעות מיותרות.אתה צודק, אבל בחלק מהרכבים עם המערכת הנ"ל ניתן לכבות אותה כל תחילת נסיעה ואם זה כך אצלו אז מוטב
לגבי החבר, אם הייתי פוגש אותו, הייתי שואל רק שאלה אחת: "מה חשבת כש(לא )עשית את זה?!...".
(מכיר כאלו שעושים זאת בכוונה, כמקור אנרגיה לשבת בשטח, זה כבר סיפור אחר, כמובן...)כשעתיים לפני שבת הוא חזר מאיפה שהוא לבית ותכנן מיד לקפוץ להביא חלה מחמותו והשאיר את הרכב מונע
מפה לשם ברגע שנכנס הביתה בלחץ של ערב שבת התבטלו כל התוכניות והרכב נשאר כך עד ששכן שלו ניגש אליו ב"לכה דודי" ולחש לו בנועם שהרכב שלו מונע -
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
-
מאד נהנתי מהשמוס' אבל דברים שלא נגמרים - פשוט לא מתחילים אותם. אפשר לגעת בנקודה הלכתית אבל לדון בה זה כבר משהו אחר.
אני יודע שזה עלול לעשות לחלק מהמשתמשים צמרמורת שנעצר דיון הלכתי, ותאמינו לי שהייתי מאד רוצה להיכנס גם לנישה ההלכתית. אבל בסופו של דבר בראיה לרחוק זה יכניס את הפורום לסחרחורת, וכתיבה הלכתית היא ארוכה נסחפת וסוחפת ועלולים להפסיד את המטרה שלשמה הוקם הפורום. ושוב, אני מאד בעד דיונים הלכתיים, אבל שיעשה במקום הנכון למען הסדר הטוב.