תבעו אותי על תאונה שעשיתי, יש מה לעשות??
-
@מוטי-56 כתב בתבעו אותי על תאונה שעשיתי, יש מה לעשות??:
@נוהג-לעזור כתב בתבעו אותי על תאונה שעשיתי, יש מה לעשות??:
תוספת תביעה בעבר ביטוחי + עליית מחיר הפוליסה.
זה לא אותו דבר?
לצערי לא, זה או עבר ביטוחי לא נקי - עבור חברות אחרות, או שהמחיר עולה באותה חברה.
הקב"ה ימלא חסרונך במהרה
אמן!!
-
@אני-אני-אני כתב בתבעו אותי על תאונה שעשיתי, יש מה לעשות??:
@EBA כתב בתבעו אותי על תאונה שעשיתי, יש מה לעשות??:
האמת שלא כ"כ משנה לך אם זה 40 או 10
זה נראה לי משנה בעלייה של הפרימייה
אני יכול לברר מול חברת הביטוח, אבל הוא היה נראה לי בנ"א הגון, וגם הגיוני שהוא הולך למוסך רשמי של החברה. זה הרי רכב חדש דנדש ועוד מליסנג, וברור שאצלם הכל מאוד יקר, כך שסה"כ המחיר בהתאם
@נוהג-לעזור
בררת עם הבן אדם למי הוא פנה להצעת מחיר?כן. הוא טוען שהגלגל התעקם, והוא נגרר למוסך הכי קרוב של יונדאי בקושי...
-
אצלי קרה שאחרי שנה תבעתי מישהו [לא הציק אבל בטסט לא אהבו] ואפילו שהיה דו"ח משטרה הם טענו שאי אפשר להוכיח קשר בגלל הזמן שעבר
-
באמת תאונה זה עוגמת נפש גדולה , משתתפים בצערך...
נראה שבאמת מה שנותר לך לעשות זה לאשר את האשמה , מכיוון שאתה אומר שלך עלה 5000 שקל לסדר את התאונה שלך אז הגיוני שביונדאי חדשה הנזק + ירידת ערך יעבור את ה20 אלף ואם כן אין לך כל כך נפקמ איפה הוא קיבל את ההצעת מחיר -
@יצחק-רשטונ כתב בתבעו אותי על תאונה שעשיתי, יש מה לעשות??:
הגיוני שביונדאי [הונדה?]
איך עלית על זה אלוף!!!!!
-
@נוהג-לעזור אתה בטוח שאתה האשם והיחיד שאשם?
כי יש מצב שאם יש גם לו איזושהי אשמה בתאונה אז אפשר להפיל על הביטוח שלו אי אלו אחוזים של אשמה על הנזק שנעשה לך.
תדבר עם חברת הביטוח שלך, יש מצב שמסיפור המקרה הם ידעו לומר לך מי אשם - יש להם חוקרים
אבל בכל אופן, צד ג' שלך לא מי יודע מה התייקר בגלל תאונה אחת (לי היתה תביעה של 10,000 ש"ח וזה ייקר לי ב150 ש"ח לשנה בליברה) -
@סים-שלום כתב בתבעו אותי על תאונה שעשיתי, יש מה לעשות??:
@נוהג-לעזור אתה בטוח שאתה האשם והיחיד שאשם?
כי יש מצב שאם יש גם לו איזושהי אשמה בתאונה אז אפשר להפיל על הביטוח שלו אי אלו אחוזים של אשמה על הנזק שנעשה לך.
תדבר עם חברת הביטוח שלך, יש מצב שמסיפור המקרה הם ידעו לומר לך מי אשם - יש להם חוקרים
אבל בכל אופן, צד ג' שלך לא מי יודע מה התייקר בגלל תאונה אחת (לי היתה תביעה של 10,000 ש"ח וזה ייקר לי ב150 ש"ח לשנה בליברה)בחברת הביטוח אמרו לי שהתייקרות הפוליסה משתנה לפי מידת הנזק, ובמקרה שלי זה 40,000+ ש"ח.
לגבי האשמה, קשה להאשים אותו, הוא עמד אחרי שיירה של רכבים שעמדה ברמזור, הבעיה שלי שהוא עמד מיד אחרי עיקול חד (היציאה מכביש בגין לכניסה לעיר בירושלים - למי שמכיר, זה המקום עם הכי הרבה תאונות שראיתי בחיים שלי, כל כמה ימים אני רואה שעומדים שם רכבים ומחליפים פרטים..)
אבל אשאל את הביטוח, מי יודע... -
@פתוח-לשמוע כתב בתבעו אותי על תאונה שעשיתי, יש מה לעשות??:
אצלי קרה שאחרי שנה תבעתי מישהו [לא הציק אבל בטסט לא אהבו] ואפילו שהיה דו"ח משטרה הם טענו שאי אפשר להוכיח קשר בגלל הזמן שעבר
במקרה שלי אני מודה באשמה...
-
@נוהג-לעזור איפה שיורדים לבגין מהכניסה לעיר בצד של גשר המיתרים או מכיון הנגדי שיוצאים לעיר גב”ש האמת ששתי המקומות מועדים לפורענות!
ה’ ישלם חסרונך! -
@EBA כתב בתבעו אותי על תאונה שעשיתי, יש מה לעשות??:
@נוהג-לעזור אין לנו אלא להשתתף בצערך...
האמת שלא כ"כ משנה לך אם זה 40 או 10,
🤙🤙
@נוהג-לעזור כתב בתבעו אותי על תאונה שעשיתי, יש מה לעשות??:
בחברת הביטוח אמרו לי שהתייקרות הפוליסה משתנה לפי מידת הנזק,
🤔