שמן מעל הסימון
-
לילה טוב
היום הגיע בין הזמנים, עשיתי בדיקה של השמן ברכב (עשיתי טיפול 10.000 לפני חודש) ואני רואה שהשמן קצת יותר מהסימן העליון, ממש 1-2 ס”מ
מה דעת המומחים זה כמות שיכולה להרוס או שזה משהו בקטנה? (המוסך זה לא בעיר מגורי כך שאם זה לא קריטי אני ישאיר כך)
(נ.ב. אל תגידו לי לא ללכת לכזה מוסך יותר כי אין צורך אני באמת לא ילך אליו יותר...) -
לילה טוב
היום הגיע בין הזמנים, עשיתי בדיקה של השמן ברכב (עשיתי טיפול 10.000 לפני חודש) ואני רואה שהשמן קצת יותר מהסימן העליון, ממש 1-2 ס”מ
מה דעת המומחים זה כמות שיכולה להרוס או שזה משהו בקטנה? (המוסך זה לא בעיר מגורי כך שאם זה לא קריטי אני ישאיר כך)
(נ.ב. אל תגידו לי לא ללכת לכזה מוסך יותר כי אין צורך אני באמת לא ילך אליו יותר...)לא קריטי אבל תבדוק 100% שהרכב בקו ישר אחרי לילה שעמד, כמה באמת יש יותר
-
@הכל-בעזרת-השם אני אבדוק אבל ברכב שלי אף פעם לא רואים מדויק (אוריס 15), המד שם ממש לא נוח.
ברכבים אחרים שראיתי זה הרבה יותר ברור. -
@הכל-בעזרת-השם אני אבדוק אבל ברכב שלי אף פעם לא רואים מדויק (אוריס 15), המד שם ממש לא נוח.
ברכבים אחרים שראיתי זה הרבה יותר ברור.כנראה המצב של המנוע טוב, אם לא רואים זה אומר שהשמן נקי
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בשמן:
@הכל-בעזרת-השם אני יבדוק אבל ברכב שלי אף פעם לא ראים מדויק (אוריס 15) המד שם ממש לא נוח ברכבים אחרים שראיתי זה הרבה יותר ברור,
כנראה המצב של המנוע טוב אם לא רואים זה אומר שהשמן נקי
כוונתך היתה שהמצב של השמן טוב (צבע זהב, ולא שחור)? אם המנוע לא במצב טוב זה משפיע על השמן?
-
פוסט זה נמחק!