מנגנון נעילת בגאז' סוזוקי ספלאש
-
הסיפור הוא כזה:
כמבואר כאן רציתי להתקין מצלמת רוורס, ב"ה היום התפניתי לעניין. ובס"ד הצלחתי, מצאתי מקום להשחיל את המצלמה.
ופה התחילה הבעיה, השחלתי את זה דרך החור המרובע שקיים בשביל הידית לפתוח את הבגאז', ואחרי שכולי הייתי מבסוט מההצלחה המסחררת שלי.... הבגאז' נסגר ולא נפתח. בקיצור.... משהו במנגנון של הפתיחה נדפק!
מישהו יודע לעזור? לכוון אותי??
תודה מראש!! -
-
בס"ד הסתדר העניין.
כנראה שבשעה שהשחלתי את המצלמה, התעקם שם איזה שהוא חלק.
למעשה, אני לא ממש יודע לומר מה הזזתי שגרם לו להסתדר, אבל פשוט עקבתי בסבלנות איך הוא אמור לעבוד, ובעדינות ניסיתי להזיז / לעקם מעט כל חלק שהיה נראה לי שלא מתפקד כראוי.
כעת זה עובד מצוין, בתקווה שלא יחזור שוב.
תודה רבה לכולם!!! -
@יראת-שמים
אמור להיות מבפנים אופציה לראות אם התנתק משהו
אם אתה באזור בני ברק אולי אני אוכל לעזור לך -
@יעקב-מ-פינס אני רואה מה התנתק, אין לי מושג איך לסדר את זה.
אני מרמת השרון, אבל בעז"ה מחר אני אמור להגיע לבני ברק, שולח לך מייל לתיאום.
תודה רבה! -
טוב.
לא הצלחנו לפתור את הבעיה. כלומר, הבנו היטב מה הבעיה, אך ללא פתרון (אפשר לעשות טלאי זמני, אבל הוא לא יוכל להחזיק מעמד הרבה זמן לכאורה).
בשביל לפתור אולי את העניין, אני צריך לראות איך נראה מנגנון תקין של הרכב הזה.
יש פה למישהו בפורום כזה רכב שאוכל לראות איך נראה כזה דבר כשהוא תקין? -
@יראת-שמים כתב במנגנון נעילת בגאז' סוזוקי ספלאש:
טוב.
לא הצלחנו לפתור את הבעיה. כלומר, הבנו היטב מה הבעיה, אך ללא פתרון (אפשר לעשות טלאי זמני, אבל הוא לא יוכל להחזיק מעמד הרבה זמן לכאורה).
בשביל לפתור אולי את העניין, אני צריך לראות איך נראה מנגנון תקין של הרכב הזה.
יש פה למישהו בפורום כזה רכב שאוכל לראות איך נראה כזה דבר כשהוא תקין?תנסה לשאול את דני
-
@שלמה כמו שכתב @יעקב-מ-פינס התאורה בלילה לא היתה משהו... ודאי לא בשביל תמונה.
זה זווית קצת קשה לצילום, כשאפתח את זה שוב, אראה אם אפשר לצלם בצורה טובה ומובנת.
@הכל-בעזרת-השם בע"ה שבוע הבא אני אהיה אצלו, רעיון טוב. -
@יעקב-מ-פינס זה זה?
ודרך אגב
אתה לא רק "מגיה" אלא גם "מגיע" כל הכבוד!!! -
@אבי-ים לכאורה כן.
אשמח לאישור גם של @יעקב-מ-פינס ואכן כל הכבוד לו, לא מובן מאליו...רק מה זה המסומן בספרה 6? אני לא מזהה את הצורה הזו.
סחטיין!
איפה ואיך מצאת את זה? לא הצלחתי אפי' למצוא את המק"ט של זה@יעקב-מ-פינס לכאורה לפי התמונה, נשבר החלק שמחבר את המוט למנגנון, כיון שבתמונה זה מופיע כמקשה אחת, אני צודק?
-
@אבי-ים לכאורה כן.
אשמח לאישור גם של @יעקב-מ-פינס ואכן כל הכבוד לו, לא מובן מאליו...רק מה זה המסומן בספרה 6? אני לא מזהה את הצורה הזו.
סחטיין!
איפה ואיך מצאת את זה? לא הצלחתי אפי' למצוא את המק"ט של זה@יעקב-מ-פינס לכאורה לפי התמונה, נשבר החלק שמחבר את המוט למנגנון, כיון שבתמונה זה מופיע כמקשה אחת, אני צודק?
אם לא מסתדר לך במוצ"ש תעבור אצלי
-
@הכל-בעזרת-השם
התכוונת אלי?@אבי-ים
יש לך דרך להשיג לי תמונה או ציור של הצד השני? -
-
@הכל-בעזרת-השם
לא
אבל לא הבנתי בדיוק מה כתבת אז שאלתי
אני מבין שאתה מתכוון ל @יראת-שמים שאם לא הסתדר לו עד מוצ"ש שיקפוץ אליך -
סחטיין!
איפה ואיך מצאת את זה? לא הצלחתי אפי' למצוא את המק"ט של זהתנסה את זה
https://rechavimzelaze.ovh/topic/669/מציאת-החלפים-לרכב-ע-י-מק-ט-ורכישתם/4 -
@הכל-בעזרת-השם אני אמור ללכת היום או בשלישי לדני, לבוא אליך לפני, או שעדיף לשאול אותו קודם?
@שלמה זה המקום הראשון שבדקתי... ומשום מה המוט שמקשר בין הידית למנגנון לא קיים שם.
מה שיש שם 18 ו-19 זה הידית ועוד משהו לא ברור...
אצלי יש את הידית שפותחת (אמורה לפתוח) את הבגאז', היא מחוברת למוט שע"י לחיצת הידית הוא מזיז איזה צ'וקצ'יק קטן במנגנון שפותח את הנעילה.
אני לא מזהה בציור הזה: את המוט, ואת המנגנון עצמו. -
@הכל-בעזרת-השם אני אמור ללכת היום או בשלישי לדני, לבוא אליך לפני, או שעדיף לשאול אותו קודם?
@שלמה זה המקום הראשון שבדקתי... ומשום מה המוט שמקשר בין הידית למנגנון לא קיים שם.
מה שיש שם 18 ו-19 זה הידית ועוד משהו לא ברור...
אצלי יש את הידית שפותחת (אמורה לפתוח) את הבגאז', היא מחוברת למוט שע"י לחיצת הידית הוא מזיז איזה צ'וקצ'יק קטן במנגנון שפותח את הנעילה.
אני לא מזהה בציור הזה: את המוט, ואת המנגנון עצמו.אני לא יהיה אבל אם לא תסתדר תדבר איתי