בדיקת מזגן באוטו חדש
-
@משהו-חדש צריך לבדוק עוצמת רוח ועוצמת קירור, עוצמת רוח לא צריך להסביר איך בודקים וכמובן במקרה וחסר כדאי לבדוק האם הסיבה היא פילטר סתום, ועוצמת קירור צריך לבדוק בטמפרטורת האוויר היוצא, אין שום משמעות למה שאתה מרגיש בחלל הרכב, אם האוויר שיוצא בסביבות 10 מעלות במזג אוויר קייצי רגיל אז המזגן תקין.
יש להתחשב כמובן בעובדה שמזגן תמיד (פחות משמעותי אבל גם חשמלי והיברידי) מקרר פחות בעמידה. -
@נייטרון-חפשי זה תלוי גם ברכב, לדוג', בBYD המזגן לא משהו
-
@משהו-חדש כתב בבדיקת מזגן באוטו חדש:
איך בודקים אם המזגן עושה מה שהוא צריך לעשות, ורק הציפיות מוגזמות או שהוא באמת לא מספיק מקרר?
תן פרטים על הרכב, מודל, שנה, יהיה אפשרות לכוון אותך לציפיות...
אגב להשוות עם רכב דומה הכי פשוט. (להשים לב שאתם באותו מצב בערך, ולא שאחד יצא מחניה מקורה ואחד מהשמש....) -
איך בודקים אם המזגן עושה מה שהוא צריך לעשות, ורק הציפיות מוגזמות או שהוא באמת לא מספיק מקרר?
אם אני צולף (מנסה את מזלי ) אתה מדבר על הרכב נכה החדש שקיבלתם (שבמאמר המוסגר יה''ר שלא תצטרכו לו אמן, ושישאר לכם את הרכב רק לקיימפנג איליו תלכו יחד עם הנכה לשעבר שיהפוך לבריא כמו שור אמן ואמן)
אז אם באמת נכונה ההשערה שלי זו שאלה נפוצה מאוד של הרבה מלקוחות
חברת האבזור בי פרי (B FREE)
הפתרון לזה הוא להשאיר את הלוקר (יציאת המזגן בהתקנה מקומית) שהתקינו לנוסעים היושבים מאחורה פתוח קבוע!! החוסר ביציאת האוויר למזגן האחורי גורם לקפיאת היחידה המקורית של הרכב
עוד כיוון אם המדובר הוא על VW קאדי שמעתי כבר מחבר וגם מגיסי שהם פנו למוסך ושאבו להם את הגז הישן ומלאו חדש אין לי מושג למה זה ככה. אגב מדובר ברכבים ממודל 2019 2020 -
@שלמה כתב בבדיקת מזגן באוטו חדש:
אם אני צולף
כתמיד!
הפתרון לזה הוא להשאיר את הלוקר (יציאת המזגן בהתקנה מקומית) שהתקינו לנוסעים היושבים מאחורה פתוח קבוע!! החוסר ביציאת האוויר למזגן האחורי גורם לקפיאת היחידה המקורית של הרכב
הכוונה לפתח בשורה שניה או למזגן האחורי שהוסיפה חברת אוטו קור?
עוד כיוון אם המדובר הוא על VW קאדי שמעתי כבר מחבר וגם מגיסי שהם פנו למוסך ושאבו להם את הגז הישן ומלאו חדש אין לי מושג למה זה ככה. אגב מדובר ברכבים ממודל 2019 2020
אכן, האם הכוונה שחזרו לצמפיון והם עשו את זה?
-
הכוונה לפתח בשורה שניה או למזגן האחורי שהוסיפה חברת אוטו קור?
הכוונה לזה
האיבזור הוא בי פריי?@משהו-חדש כתב בבדיקת מזגן באוטו חדש:
אכן, האם הכוונה שחזרו לצמפיון והם עשו את זה?
במוסך רגיל כי הם אחרי אחריות, לך יש אחריות הבעיה שצמפיון וחברת האיבזור אמורים לגלגל אחד על השני את האחריות אבל כמו שאמרתי זה רק במקרה של בעיה עם הגז שהיצרן שם, אצלך לדעתי זה המיזוג של אוטו קור