לפרסם את הפורום!!
-
תכלס, תגידו מה שתגידו - לפעמים קופצת לי מחשבה בראש: וכי מה אכפת שלא מצטרפים עוד? תראו איזה משפחה חמה יש לנו כאן, אף אחד לא עושה לנו טובות שהוא מצטרף.
כמובן שאני כן רוצה להרחיב את המעגל המשפחתי, וכידוע שכל משתמש מביא איתו ידע, אבל אמרתי מה אני חושב לפעמים -
@YKingsmart מי שיש לו לב טוב כמו שרואים בפורום רוצה להעניק לעוד
-
@YKingsmart כתב בלפרסם את הפורום!!:
תכלס, תגידו מה שתגידו - לפעמים קופצת לי מחשבה בראש: וכי מה אכפת שלא מצטרפים עוד? תראו איזה משפחה חמה יש לנו כאן, אף אחד לא עושה לנו טובות שהוא מצטרף.
כמובן שאני כן רוצה להרחיב את המעגל המשפחתי, וכידוע שכל משתמש מביא איתו ידע, אבל אמרתי מה אני חושב לפעמיםנכון, מי שמכיר את הפורום ולא מצטרף שיערב לו אבל יש המון אנשים שהיו שמחים להכיר ולא יודעים על קיומו ולכן הם שואלים במתמחים טופ או בפרוג או בכל מיני פורומים אחרים בלי לדעת שכאן יש את הפורום הכי מקיף וייעודי עבור הציבור החרדי ובשבילם רצוי לפרסם את הפורום
-
@Klonimoos כתב בלפרסם את הפורום!!:
@POKER כתב בלפרסם את הפורום!!:
כנ"ל.
וכל אשכול בפרוג על רכבים, אני ממליץ לפנות לכאן.זכיתי להחסם על קידוש השם!🙏
בפרוג, לאחר שלא מצא חן בעיני המנהלים שם שפירסמתי את הפורום כשמישהו ביקש עזרה...
אל תחפשו! הם כמובן מחקו את הפוסט....
כנראה שהם מבינים שיש פה מתחרים!
שפו!!!אל תדאגו... זה לכאו' חסימה זמנית... או כלשונם - 'אזהרה'', לא משנה... העיקר המסירות נפש...פרסמתי שם מלא פעמים ועדין לא נחסמתי
אשרייך שנתפסת על דברי .... -
@אלי-2023 כתב בלפרסם את הפורום!!:
פרסמתי שם מלא פעמים ועדין לא נחסמתי
אשרייך שנתפסת על דברי ....א. אשרייך עליך.
ב. לכן כתבתי זכיתי... זה ממש לא מובן מאליו....
ג. ולעניין- לכאורה יש לחלק. אני ראיתי נושא שעבר יום ללא תגובה! ועד שהגיבו, ראיתי תשובות של גן ילדים! ללא הגזמה כלל וכלל!! (לא אומר שאין שם גאוני ומאורי הדור, אלא פשוט זה לא מעסיק אותם שם... או שהם עברו לפה... ) רציתי לעזור, וכתבתי לו יש פורום ששם יעזרו לך. וזה היה לפני שאי מישהו התייחס!
כנראה שאם אתה רק מקשר לתשובה עניינית למקום אחר אין להם בעיה.
ולכן אני באמת חושב שזה עלול להציק כשאתה כותב בפורום ללא תשובות 'לך לשכן'... אבל אפשר לפרסם ע''י החומרים הטובים שיש פה, ויש פה! -
@מרקורי כתב בלפרסם את הפורום!!:
יש לי השערה שהסיבה שהפורום לא מתרחב הוא בגלל כשל בהרשמה
קשה מאוד לשים לב בדף השני של ההרשמה באישור הפרטים והתנאים שיש שני מקומות שצריך לאשר ולסמן וי אני עצמי לא שמתי לב בהתחלה לשניהם
וגם ראיתי שעלה במתמחים נושא של מישהו שלא הצליח להירשםמסכים. עובד על פתרון
-
@YKingsmart כתב בלפרסם את הפורום!!:
כמובן שאני כן רוצה להרחיב את המעגל המשפחתי, וכידוע שכל משתמש מביא איתו ידע, אבל אמרתי מה אני חושב לפעמיםזה לא נכון כלל וכלל.
פורום זה לא משפחה חמה.
פורום זה מאגר משתמשים, וככל שהוא גדול יותר, כך הידע והתועלת גדול יותר. ואם יהיו קצת משתמשים, התועלת תפחת, וכתוצאה ישירה מזה אנשים לא יבואו לכאן, וחוזר חלילה עד שהפורום יעלם.
פורום ללא משתמשים כמלך ללא עם. -
@טכנולוג כתב בלפרסם את הפורום!!:
@דוד-ג כתב בלפרסם את הפורום!!:
פורום זה לא משפחה חמה.
פורום זה מאגר משתמשים,כל הדברים שנאמרו נכונים רק הייתי מתנסח כך "הפורום זה לא רק משפחה חמה הפורום הוא גם מאגר משתמשים"
משפחה חמה בפורום זה בונוס. פורום מקצועי מורכב מבעלי ידע מקצועי, וכמה שיותר.
ולכן מול העיניים צריך לעמוד אך ורק שיקול המקצועיות של הפורום. אם הרווחת גם משפחה, זה מהצד ממש.
ונפק"מ זה שיהיה דחף "על מלא" לפרסם ולהוסיף משתמשים לפורום, ושלא כמו שכתב הרב קינג דלעיל. -
אגב, הפורום באמת לא מספיק מפורסם..
הוא פעיל כבר תקופה דיי מכובדת, ועדיין יש רק 369 משתמשים. זה מעט מאוד. וחבל.
אני פרסמתי אצלינו בקבוצה במשפחה, מקווה שיצטרפו לכאן. שכל אחד יפרסם בכל מקום שנראה לו לנכון. בסופו של דבר, הרווח כולו שלנו. אין עוד פורום רכבים חרדי מקצועי, וזו ההזדמנות שלנו ליצור ולמלא את החסר הזה..
אז קדימה. -
@הכל-בעז-ה כתב בלפרסם את הפורום!!:
@דוד-ג יש כמה אלפי צפיות ביום זה לא רק משתמשים רשומים
פורום צריך משתמשים, לא צופים מבחוץ, וכ"ש כשאין לך בכלל את האפשרות לדעת אם זה לא בוטים.
-
@דוד-ג כתב בלפרסם את הפורום!!:
משפחה חמה בפורום זה בונוס. פורום מקצועי מורכב מבעלי ידע מקצועי, וכמה שיותר.
ולכן מול העיניים צריך לעמוד אך ורק שיקול המקצועיות של הפורום. אם הרווחת גם משפחה, זה מהצד ממש.
ונפק"מ זה שיהיה דחף "על מלא" לפרסם ולהוסיף משתמשים לפורום,אני ממש חולק בזה כי מקצועיות מסתמא קיימת בפורומים של הציבור הכללי הרבה יותר - יש שם אנשים שזו העבודה שלהם בהווה או בעבר בנוסף חלקם למדו את התחום בצורה מקצועית משא"כ אצלינו הרוב המוחלט הם בוגרי ישיבות ואח"כ חלקם אברכים וגם השאר לא עובדים בתחום אז למה לבוא לכאן עדיף ללכת לפורומים האחרים הם יותר מקצועיים?
אבל התשובה ברורה באנו לכאן כי כאן מרגישים בבית כאן לא מוזר לומר "אין לי פייסבוק/ווצאפ/יוטיוב" ושאר מרעין בישין
כאן לא מוזר לומר "לא יודע מה זה סטרטר" (הוא בסה"כ אברך ואין לו ידע מקיף בנושא)
כאן לא מוזר לומר "לא אכפת לי רכב מכוער ומעוך העיקר שיקח אותי ממקום למקום בבטחה"
ומאידך כאן כשיגידו לך שלא רצוי לא לעשות ביטוח צד ג' אתה לא תגיד לעצמך "עוד איזה יפה נפש שחושב שהוא יודע הכל" כי מדובר באחד משלנו עם אותם אינטרסים ולכן ייתכן שתקבל את דעתו
כאן גם אתה יכול לכתוב את איחוליך לסינוואר בלי לחשוש שמא הוא אחד מחברי הפורום 😂
כאן @שלמה יעשה לך טוב על הלב כשהוא ישאל אותך "איך עובר עליך הצום"
אז לזה קוראים "משפחה" זה מה שאמור למשוך לכאן חברים נוספים
זה לא סותר את העובדה שצריך לשאוף שהפורום יהיה כמה שיותר מקצועי אבל הסלוגן שיריץ אותו זה לא המקצועיות אלא דווקא המשפחתיות או העובדה שהוא ייעודי עבור הציבור שלנו -
@טכנולוג ראשית, תודה על הפירגונים ועל השפה הצחה שמליצה המון טוב על הפורום!
משא"כ אצלינו הרוב המוחלט הם בוגרי ישיבות ואח"כ חלקם אברכים וגם השאר לא עובדים בתחום
נכון. אבל זה לא הופך את הפורום לפחות מקצועי. יש פה כבר עכשיו מקצוענים לא פחות ממכונאים.
אין כאן אנשים בעלי ידע כי אבא שלהם אמר להם "אם לא תלמד מקצוע לא יהיה לך מה לאכול" ובלית ברירה ישבו ולמדו. יש כאן אנשים שפתחו את הראש והבינו מתוך היגיון.
אדם שעושה לפי הספר, עובד בצורה מקובעת ובזבזנית, משא"כ כאן מדברים עם היגיון וחיסכון.
ולא פלא שהרבה פעמים נפתרות כאן בעיות שהמכונאים הרימו ידיים!
כל זה כמובן אחרי כל היתרונות החשובים שמנית פה ובשפה כה שנונה....
-
- יש שם אנשים שזו העבודה שלהם בהווה או בעבר בנוסף חלקם למדו את התחום בצורה מקצועית משא"כ אצלינו הרוב המוחלט הם בוגרי ישיבות ואח"כ חלקם אברכים וגם השאר לא עובדים בתחום אז למה לבוא לכאן עדיף ללכת לפורומים האחרים הם יותר מקצועיים?
א. - לא קשור לציטוט! פוסט מושלם פשוט מוריד את הכובע! אתה ממש חכם!
ב. אני חולק על מה שציטטתי חלקית! העולם מוכיח שדווקא אנחנו בוגרי הישיבות מגיעים להישגים ש'המקצוענים' לא הגיעו אליהם, ואכמ''ל.
קח כמשל- המוזיקאים הכי גדולים לא למדו את זה כמקצוע, הם נולדו לזה, ושיפרו את זה מקצועית. לנו יש את החוש והשכל לפענח, לנתח, לפרק, כל דבר שרואים הופך לחתיכת לומדע'ס! וכמובן להגדיל ראש ולארגן קומבינות שהראש הלא חרדי לא מצליח לחשוב בכלל!! עיין ערך פחים קטנים, עיין ערך חרדים ודירות, עיין ערך חברי כנסת, עיין ערך סופרים מסעדות וצרכנות! ועדיין קיצרתי!
ג. מה עם כל האינטרסים? שם בפורומים כל אחד שלישי עם אינטרס למוסך או חנות אחרת, (בד''כ יש לו איזה חבר, משפחה שעובד בזה)0כאן משום מה יש אינטרס' לאלי אקספרס 😉 מקסימום לאיזה פנצ'ר מאכער'
ד. מי שמסתובב בפורום יוצא עם תחושה, איך אני ממקסם יעילות וחיסכון, ושם תצא עם תחושה איך יגיעו מעשי למעשה חברי ואמקסם נוחות, יופי, וניקור עיניים. ולא מדבר על שפה נקיה עם הרבה בעז''ה וב''ה וכו'
וכמובן עם הרבה מבטים הלכתיים, השקפתיים, וירא''ש שממקסמת את יעילותם של העיצות וה'דעת תורה' פה. (לפעמים אתה מקבל עיצה אחרי 4 שעות של שטייגע'ן! זה דעת תורה צרופה!)
לפיכך צריך האדם להתחבר לצדיקים, ולישב אצל החכמים תמיד!ואם בנושא של 'לפרסם את הפורום' עסקינן,
א. אני מוכרח לומר שאני זוכה תמיד להכנס לשלוחה של 'לא נקרא' ולקרא את כל הפוסטים, בשבוע האחרון אני כמעט לא עומד בקצב! יש פה תנופה אדירה!
ב. לאחר שכתבתי מה שכתבתי, וקראתי מה שקראתי אני שוב ושוב מעריך ומודה בכל פה ל @מאיר על הפורום האדיר הזה! כמה טוב יכול בן אנוש לעשות עם ציבור! בלי להכביר! תודה!
עריכה: וכמובן לכל המשתמשים שמפנים מזמנם ומרצם לייעל את הפורום כמה שאפשר, החל מסיירת פיקוח, בואכה המקצוענים והפחות שמשתדלים להתייחס לכל פוסט בטוב טעם ודעת וסבלנות אין קץ! -
@Klonimoos @מאיר כמובן זו היתה כוונתי שלפעמים דווקא מי שפחות "מקצועי" אבל עובד עם היגיון בריא ומוכן לצאת מחוץ לקופסא מגיע לתוצאות הרבה יותר טובות מאשר אותו אחד שהולך לפי הספר יש כאן אינסוף דוגמאות לכך לא היה לי את הזמן להאריך (אחרי הכל זה היה ב3.30 בלילה) וכמובן שעל כך מגיע המון ישר כח ל @מאיר שמנהל כאן את הכל בחכמה וסבלנות אבל גם לכל אחד מאיתנו שעוזר ונעזר והופך את זה למשהו כל כך טוב ומועיל