מחפש סוללה לטויוטה אוריס 2015
-
@צילפינגים כתב במחפש סוללה לטויוטה אוריס 2015:
זה גם משנה את גובה התשלום...
אכן, בדיוק לזה התייחסתי (סדר גודל של 5 אש"ח, כתלות בתורם ובנתרם).
שלא ישתמע אחרת, אני לא המלצתי, לא ממליץ ולא אמליץ עליו.
מספר רק מה ששמעתי, עשה את הבירורים שלך, ועל אחריותך.
בהצלחה. -
@צילפינגים אמרתי שאני אביא פרטים
כפי שאמרתי חברי ממש ממליץ על המוסך בטייבה הוא מרוצה יש לו את הבטריה 3 וחצי שנים עובדת מצוין.
הוא עצמו פחד לנסוע, שילם לבנ”א מזדמן 500 ש”ח שייקח את זה, הוא אמר לי שחבר שלו ירד לשם שבוע שעבר להחליף בטרייה והיה ממש ללא תקלות, זה ממש על הכביש, וגישה נוחה לא צריך להיכנס לעומק, שרות מהיר, לא התעקב שם הרבה זמן (הוא טען לי שהיום הוא היה נוסע..)
המספר של יחיא הוא 0508447977
נ.ב. אין לי שום אחריות על הדברים אני אישית לא יודע מה הייתי עושה בכל זאת עם הדומה... המידע הוא לתועלת וכל אחד יעשה על פי דעתו ואחריותו....
בכל מקרה תעדכן אותנו מה עשה בסוף.... -
@אליהו כתב במחפש סוללה לטויוטה אוריס 2015:
@בעל-עגלה
בגדול רק אם הרכב הוא מאותו סוג ודור המבנה תואם ואם זה לרכב שונה אפשר לבנות אותה מחדש
אבל מ2019 טויוטה התחילו להשתמש בליטיום ומאז צרים לבדוק כי אא להעביר מניקל ללטיום ולהיפךדווקא מוסכניק אחד אמר לי שאפשרי להכניס סוללת ליתיום לאוריס וגם אפשר לקנות את זה מאוד זול בפירוק באיזור 2000 שקל
-
@מוטי-ברנד כתב במחפש סוללה לטויוטה אוריס 2015:
דווקא מוסכניק אחד אמר לי שאפשרי להכניס סוללת ליתיום לאוריס וגם אפשר לקנות את זה מאוד זול בפירוק באיזור 2000 שקל
זה נשמע פנטסטי רק שמעניין מדוע זה לא נפוץ אם זה כ''כ זול?
-
@מאיר כתב במחפש סוללה לטויוטה אוריס 2015:
דווקא מוסכניק אחד אמר לי שאפשרי להכניס סוללת ליתיום לאוריס וגם אפשר לקנות את זה מאוד זול בפירוק באיזור 2000 שקל
אני צריך לבדוק את זה שוב אבל זה מה שהוא אמר לי וזה עולה כזה זול בגלל שאין החלפות לזה כמעט אז אין ביקוש
-
@מאיר כתב במחפש סוללה לטויוטה אוריס 2015:
אני צריך לבדוק את זה שוב אבל זה מה שהוא אמר לי וזה עולה כזה זול בגלל שאין החלפות לזה כמעט אז אין ביקוש
ביררתי היום את הנושא, השוק הזה בעיתי נורא כי הבדואים 'קונים' את הסוללות האלה מראש, ומארגנים לעצמם חשמל יופי באמצעות פנאלים סולארים שהם 'קונים'
זה היום 'ה'דבר אצלם אז מעניין אם אפשר עדיין להשיג את הסוללות האלה מפירוק