מחפש סוללה לטויוטה אוריס 2015
-
@צילפינגים חדשה באמת זה רק בחברה.
אין ולא יכול להיות מישהו שמוכר חדשה, כי זה מיובא בבלעדיות ע"י טויוטה, וכל מי שמפרסם אחרת הוא רמאי שתלמד מזה לא לקנות אצלו אפילו בורג.וחדשה כזו, אם יש לו יום מיותר לבזבז, שייסע לאילת. [ועל הדרך שיקנה שם מחשב/אייפון/מצלמה או שאר דברים יקרים למישהו שצריך] ההפרש במחיר שווה את הדלק.
בפרט שבחזור כבר תהיה לו סוללה חדשה והדלק יהיה חצי מהלוך.כמובן שלא מומלץ לעשות את זה בחודשיים הקרובים, כי שם מקבלים את העבירות והגיהנום שלהן יחד בעסקת חבילה, יש שם לדאבוננו הרבה יהודים "פשוטים" (...) וכעונש - 53 מעלות צלזיוס... -
@צילפינגים כתב במחפש סוללה לטויוטה אוריס 2015:
@EBA אולי לא דייקתי בלשוני [אני יודע את מה שכתבת] התכוונתי חדשה אפילו לא מהנילון נגיד מפירוק במצב מעולה [איזור ה80%] אבל לא משופצת התכוונתי חדשה שלא נגעו בה..
הפתרון לזה דורש הרבה סייעתא וסבלנות:
לחפש בפירוקיות רכב כזה שמת בתאונה, לקחת את המספר ולברר בטויוטה מתי הוחלפה סוללה [כשהרכב ירד מהכביש ואין לו בעלים רשום, הם יתנו את המידע] לבדוק את הק"מ ברכב, ולפי זה לקנות.
קרדיט ל @קצת-נהג-יותר-אוטו -
@צילפינגים אני מחר בלנ”ד אדבר עם החבר ננסה להביא עוד פרטים (אני לא לוקח אחריות אני רק מעביר מידע ממה ששמעתי לתועלת מי שיכול להעזר...)
אני כן יודע שהחבר הזה לא ירד לטייבה הוא פחד יש איזה בחור שלוקח 500 ש”ח ועושה את זה מקווה שמחר היה לי פרטים -
@צילפינגים
אני לא ממליץ על שום דבר שאיני מוכן לשלם עליו אח"כ בבי"ד.
אמנם, שמעתי עליו המלצות, הן על מקצועיות והן על שירות לאחר הקניה (אחריות), והממליצים הינם מוחזקים אצלי כ'מבינים' במלא מובן המילה.
למרות שהמוסך ממוקם על כביש די מרכזי (תחילת 444), אך הוא סמוך לטייבה ברמה שלא ניתן ליהנות ממנה יתר על המידה...והבוחר יבחר.
למוסך כמדומה קוראים "חשמל יחיא".
לשאלתך, רכב בן שנה עם 20,000 ק"מ, "תורם" סוללה הרבה יותר "שווה" מאחיו בן החמש שהספיק בחייו 80,000 ק"מ.
כמו"כ יש הבדל בין הרכבים "הנתרמים" לגבי הסוללה הנדרשת להם. -
-
@בעל-עגלה כתב במחפש סוללה לטויוטה אוריס 2015:
אך הוא סמוך לטייבה ברמה שלא ניתן ליהנות ממנה יתר על המידה.
מה כוונתך?
בערך לזה:
או בשפת בני-אדם: כנראה שיש מקומות יותר סימפטיים לפיקניק משפחתי מאשר 90 מטר מהבתים של טייבה, כך דעתי...
-
@צילפינגים כתב במחפש סוללה לטויוטה אוריס 2015:
זה גם משנה את גובה התשלום...
אכן, בדיוק לזה התייחסתי (סדר גודל של 5 אש"ח, כתלות בתורם ובנתרם).
שלא ישתמע אחרת, אני לא המלצתי, לא ממליץ ולא אמליץ עליו.
מספר רק מה ששמעתי, עשה את הבירורים שלך, ועל אחריותך.
בהצלחה.