טויוטה יאריס שטופלה תמיד במורשה כיצד לטפל בה עכשיו
-
@EBA כתב בטויוטה יאריס שטופלה תמיד במורשה כיצד לטפל בה עכשיו:
@YOLEVI כתב בטויוטה יאריס שטופלה תמיד במורשה כיצד לטפל בה עכשיו:
בטויוטה הם שמים שמן שלהם שהבנתי שלא מסתובב במקומות אחרים
בלה בלה בלה, תירוץ נאה בשביל לגבות את הסכומים המטורפים הללו.
אם זה היה רכב 2021 אולי איכשהו בשביל השקט הנפשי הפסיכולוגי שתלך לשם, אבל 2013 לא שווה את ההשקעה הזו.
יש שמן שנמכר בשוק עם תקן של טויוטה [קניתי כזה אתמול, אבל לא זוכר את התקן...] וזה עושה את אותה עבודה נהדר.
אם היא רוצה לשמור על האוטו, שתלך למוסך גדול ורציני ותשלם באזור 500-600 לטיפול, וזה מספיק.זה בדיוק מה שאני אומר שלא צריך לשלם את הסכומים האלה...
הייתי מעדיך לדעת מה בדיוק מומלץ לי ולקנות לבד את החומרים זה יצא לי הרבה יותר זול@klopkk כתב בטויוטה יאריס שטופלה תמיד במורשה כיצד לטפל בה עכשיו:
תבדוק גם בטויוטה אם זה ככה
בטויוטה אמרו לי שהם שמים את השמן שלהם והם לא מכירים שמן אחר...
-
@YOLEVI טיפול 10,000 הוא אחד הדברים ההכרחיים לשמירה על הרכב ולצריכת דלק נמוכה ולכן כדאי להשקיע אבל זה שהחברה גובה סכום נאה זה לא אומר שהם הטובים ביותר ובתשלום לפעמים של חצי ושליש מהמחיר שהם גובים ניתן לקנות את אותם שמנים ופילטרים (ואפילו טובים יותר) כולל תשלום למוסכניק (אפשר גם את החברה שבאים אליך כמו שמפורט בשרשור הזה או זה) אז חשוב להשקיע ולקנות חומרים איכותיים (מקוריים או תוצרת גרמניה מחברה מוכרת) וברכב בן 10 ומעלה כדאי אפי' לצמצם ל10,000 ולא 15,000 (או שנה - המוקדם מבניהם) אבל חבל לשלם למוסך של החברה (בטיפול שגרתי חבל בכלל לשלם למוסך כלשהו - אם אפשר לעשות לבד מה טוב ואם לא אז יש הרבה שלוקחים בין 100 ל 200 ₪ לא כולל חומרים או כ400-500 כולל חומרים)
נוזל בלמים צריך להחליף כל 30,000 (ברוב הרכבים וגם בזה) עלות כ50 ש"ח ועלות החלפה בין 100 ל300 ש"ח לפירוט בעניין עיין כאן
מצרף לך לוח אחזקה של טויוטה עצמם לרכב שלך YARIS 2011-2017.pdf -
@YOLEVI שמן לפי התקן שנמצא בלוח אחזקה שצירפתי בהודעה הקודמת מחברה מוכרת כמו ליקווי מולי או קסטרול או פרסטון או מוטול (יש עוד שמות רק שאין לי פנאי כרגע לכתוב) עלות 5 ליטר 150-200 ש"ח ופילטר אויר אפשר גם חליפי (בעלי אקספרס כ10 ש"ח והארץ כ50 ש"ח)
פילטר שמן מקורי (לא מומלץ חליפי בכלל) נמכר בהרבה חנויות חלפים (וגם בכל מוסך של טויוטה) -
@טכנולוג כתב בטויוטה יאריס שטופלה תמיד במורשה כיצד לטפל בה עכשיו:
@YOLEVI שמן לפי התקן שנמצא בלוח אחזקה שצירפתי בהודעה הקודמת מחברה מוכרת כמו ליקווי מולי או קסטרול או פרסטון או מוטול (יש עוד שמות רק שאין לי פנאי כרגע לכתוב) עלות 5 ליטר 150-200 ש"ח ופילטר אויר אפשר גם חליפי (בעלי אקספרס כ10 ש"ח והארץ כ50 ש"ח)
פילטר שמן מקורי (לא מומלץ חליפי בכלל) נמכר בהרבה חנויות חלפים (וגם בכל מוסך של טויוטה)כמה עולה פילטר אוויר מקורי אתה יודע?
וכמה פילטר שמן מקורי?
תודה רבה -
@טכנולוג כתב בטויוטה יאריס שטופלה תמיד במורשה כיצד לטפל בה עכשיו:
פילטר אוויר מקורי 100-150 פילטר שמן מקורי 60-80
קניתי אצל חבר שעשה מחיר פילטר שמן ב40 ואוויר ב20 המחיר לפחות של האוויר לא מוגזם?
-
@פתוח-לשמוע מקורי או חליפי?
-
@פתוח-לשמוע זה קרוב למחיר עלות של חליפי