כמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה
-
@מאיר כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
@טכנולוג כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
@מאיר אמרו לי על עצמי לא דובר על רוכש הבא
והנה תצלום (לא שלי) מהקבלה
מצאו מקום מעניין לכתוב את זה... אני לא יודע אם זה בעל ערך משפטי. אבל השאלה הגדולה היא איך לפי טויוטה יעשו אנשים טסטים? ובכלל, מה זה הדבר הזה לעשות לחצן ניוטרל ולאסור להשתמש בו? כמו שלא עושים לחצן שיפוצץ את הרכב, אל תעשו לחצן ניוטרל (ואם יש לכם בעיה עם תקן תתמודדו איתה [כגון ע"י ניתוק הסוללה] ולא להוריד אחריות בגלל זה)
זה משמש כאשר הרכב מכובה ודולק סוויץ וצריך להזיז את הרכב או לסובב גלגלים על הליפט
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
זה משמש כאשר הרכב מכובה ודולק סוויץ וצריך להזיז את הרכב או לסובב גלגלים על הליפט
וזו הסיבה שבגללה טויוטה מורידה אחריות לסוללה? כלומר זו עילה משפטית?
-
מצאו מקום מעניין לכתוב את זה... אני לא יודע אם זה בעל ערך משפטי.
איך שזכור לי פעם אחת אפילו החתימו אותי על מסמך (שהנציג כתב ידנית) שהוסבר לי לא להעביר לניוטרל וזה כנראה בגלל הטענה שהעלית מקודם שאנשים אומרים לא ידענו, ולשם מה יש מצב כזה בהילוכים וכו'
-
@EBA כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
מצאו מקום מעניין לכתוב את זה
זה כתוב מפורש באותיות הקטנות של חוזה האחריות.
נקווה לטוב. לא נראה לי שהם יעברו את זה משפטית.
-
אני מאחל שהכל יעבור בהצלחה
תודה על כל האיחולים, הייתי שם בבית שמש, תוך 8 דקות הייתי בחוץ אחרי בדיקה וחידוש.
מעניין מאוד מאוד שאצלי במחשב עלתה התקלה P3000 ואצלם שום דבר.באופן כללי המחיר היה הכי זול [636 ש"ח, ותודה ל @הכל-בעזרת-השם ] השירות מעולה, ורק היתה לי הרגשה מוזרה לשלם במוסך עם כרטיס אשראי ולקבל קבלה עם מע"מ... הוצאתי בחיי עשרות אלפי שקלים במוסכים ומעולם לא קרה לי כדבר הזה....
-
@sandstorm כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
בפחות מ200K ק"מ ניתן לבצע בדיקה וחידוש בכל מקרה? ואם כן עד כמה שנים משנת עליית הרכב לכביש?
כמדומני עד 210,000 ק"מ ניתן לעשות את האחריות מחדש גם ללא רצף ביטוחי. לגבי שנה זה עד גיל 12