כמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה
-
@מאיר כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
במיוחד לא ללחוץ על גז וברקס ביחד
מדובר היה באדם שהוצע לו לעשות זאת בכל רמזור.
היה תקופה שהייתי צריך לעשות את זה בכל רמזור עד שאבא שלי עשה ניקוי מצערת...
-
חוזר לעניין אחריות סוללה דיברתי היום אם טיוטה זמיר ירושלים האם רכב שלא היה אף פעם באחריות יכול לעשות אחריות:
נאמר לי שכל רכב שהוא פחות מ12 שנה ועדין לא הגיעה ל200.000 ק”מ גם אם לא היה רצף ביטוחי יכול לבא לבדוק תקינות סוללה ואם נמצא תקין ניתן לעשות אחריות
שאלתי שלי עבר את ה 200.000 על פניו נראה שסוללה תקינה הוא חיסכוני (זה רכב שנסעו בו בעיקר מחוץ לעיר כך זה שומר על חיי הבטריה) האם יש לנסות בסוכנויות אחרות של טויוטה או שזה גזרת הכתוב...?
או שיש אולי קומבינות אייך כן ניתן לעשות אחריות? -
@הכל-בעזרת-השם כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
א.טויוטה בית שמש הכי זול
הכוונה לסוכנות פ.א.י.?
-
@EBA כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
א.טויוטה בית שמש הכי זול
הכוונה לסוכנות פ.א.י.?
-
-
@טכנולוג הבנתי, אם אתה בטוח בדבריך אני אכן אלך השבוע.
למעשה בדקתי כעת עם המחשב, אכן היה קוד P3000 אבל היה כתוב "היסטורי", כלומר שהתקלה הזו לא קיימת עכשיו אלא היתה בעבר.
על דבר כזה יסרבו לתת אחריות או לא? חוץ מזה הסוללה עובדת היטב [לא בדקתי עם הדוקטור, אבל האוטו נוסע המון על חשמל] כך שלא נראה לי שהיא תמות באלף ק"מ הקרובים.מה למעיישה עשית חידוש אחריות או שעדיין לא?
-
@טכנולוג אי"ה מחר יש לי תור בבית שמש. אעדכן.
אני מאחל שהכל יעבור בהצלחה. עכ"פ אם הם יתייחסו לעניין, מאד מעניינת אותי הטענה שלהם, כלומר מה הם מצפים מהנהג הפשוט שאומרים לו בטסט לעשות ניוטרל? (אל תגיד להם שאתה @EBA האגדי מ"רכבים זה לזה").
אגב, יש על זה איזכור במסמך האחריות?
-
@טכנולוג כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
וגם אמרו לי את זה בפירוש
הם אמרו לך להגיד את זה לרוכש הבא?
יש איזכור
אשמח אם תוכל לצלם.
-
@מאיר אמרו לי על עצמי לא דובר על רוכש הבא
והנה תצלום (לא שלי) מהקבלה
מצאו מקום מעניין לכתוב את זה... אני לא יודע אם זה בעל ערך משפטי. אבל השאלה הגדולה היא איך לפי טויוטה יעשו אנשים טסטים? ובכלל, מה זה הדבר הזה לעשות לחצן ניוטרל ולאסור להשתמש בו? כמו שלא עושים לחצן שיפוצץ את הרכב, אל תעשו לחצן ניוטרל (ואם יש לכם בעיה עם תקן תתמודדו איתה [כגון ע"י ניתוק הסוללה] ולא להוריד אחריות בגלל זה)
-
@מאיר אמרו לי על עצמי לא דובר על רוכש הבא
והנה תצלום (לא שלי) מהקבלה
מצאו מקום מעניין לכתוב את זה... אני לא יודע אם זה בעל ערך משפטי. אבל השאלה הגדולה היא איך לפי טויוטה יעשו אנשים טסטים? ובכלל, מה זה הדבר הזה לעשות לחצן ניוטרל ולאסור להשתמש בו? כמו שלא עושים לחצן שיפוצץ את הרכב, אל תעשו לחצן ניוטרל (ואם יש לכם בעיה עם תקן תתמודדו איתה [כגון ע"י ניתוק הסוללה] ולא להוריד אחריות בגלל זה)
זה משמש כאשר הרכב מכובה ודולק סוויץ וצריך להזיז את הרכב או לסובב גלגלים על הליפט
-
זה משמש כאשר הרכב מכובה ודולק סוויץ וצריך להזיז את הרכב או לסובב גלגלים על הליפט
וזו הסיבה שבגללה טויוטה מורידה אחריות לסוללה? כלומר זו עילה משפטית?
-
מצאו מקום מעניין לכתוב את זה... אני לא יודע אם זה בעל ערך משפטי.
איך שזכור לי פעם אחת אפילו החתימו אותי על מסמך (שהנציג כתב ידנית) שהוסבר לי לא להעביר לניוטרל וזה כנראה בגלל הטענה שהעלית מקודם שאנשים אומרים לא ידענו, ולשם מה יש מצב כזה בהילוכים וכו'
-
מצאו מקום מעניין לכתוב את זה
זה כתוב מפורש באותיות הקטנות של חוזה האחריות.
נקווה לטוב. לא נראה לי שהם יעברו את זה משפטית.
-
אני מאחל שהכל יעבור בהצלחה
תודה על כל האיחולים, הייתי שם בבית שמש, תוך 8 דקות הייתי בחוץ אחרי בדיקה וחידוש.
מעניין מאוד מאוד שאצלי במחשב עלתה התקלה P3000 ואצלם שום דבר.באופן כללי המחיר היה הכי זול [636 ש"ח, ותודה ל @הכל-בעזרת-השם ] השירות מעולה, ורק היתה לי הרגשה מוזרה לשלם במוסך עם כרטיס אשראי ולקבל קבלה עם מע"מ... הוצאתי בחיי עשרות אלפי שקלים במוסכים ומעולם לא קרה לי כדבר הזה....
-
@sandstorm כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
בפחות מ200K ק"מ ניתן לבצע בדיקה וחידוש בכל מקרה? ואם כן עד כמה שנים משנת עליית הרכב לכביש?
כמדומני עד 210,000 ק"מ ניתן לעשות את האחריות מחדש גם ללא רצף ביטוחי. לגבי שנה זה עד גיל 12