כמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה
-
@EBA כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
א. כמה עולה חידוש אחריות למעיישה? [הסוללה כרגע באחריות, ואני רוצה להאריך].
באוטופיה מודיעין אמרו לי 711 ש"ח, האם יש מקומות יותר זול או שבכל הטויוטות אותו דבר? @הכל-בעזרת-השםב. האם האחריות מותנה בטיפולים דווקא במוסכי טויוטה? אם כן האחריות הזו עולה הרבה מאוד כסף... או שזה מותנה דווקא בטיפול במוסך מורשה של משרד התחבורה, העיקר לא בכפר? או שזה לא באמת מותנה בכלום? [בחוזה האחריות כתוב מוסך מורשה].
ג. הבנתי שהם עושים בדיקה לפני החידוש, השאלה שלי היא כזו: ממה נפשך, אם הסוללה תקולה הם צריכים להחליף בגלל האחריות הקודמת, ואם היא טובה מה הבעיה להאריך אחריות, וא"כ בשביל מה הם בודקים? האם יש מצב שהם אומרים שהסוללה טובה ברמה שלא מחליפים באחריות, אבל לא מספיק טובה בשביל להאריך אותה? אוי ואבוי אם ככה...
ד. באיזו רמה של תקלה מחליפים או מתקנים? רק כשהיא הולכת לגמרי או כשהיא יורדת מתחת לאחוז מסויים?
א.טויוטה בית שמש הכי זול ויש הבדלים כל אחד לוקח משהו אחר
ב. אפשר בכל מוסך מורשה וצריך קבלה הוכחה (במקרה שיבקשו לא תמיד מבקשים)
ג.בודקים אם לא עשית איפוס לק"מ והגעת בקומבינה
ד.מחליפים רק שיש תקלה במחשב שהסוללה תקולה -
@EBA א. למיטב ידיעתי אין הבדל בין המוסכים כולם לוקחים את אותו מחיר ההבדל הוא בין הדגמים של הרכבים
ב. כשאני חידשתי לא התנו לי כלום העיקר שיהיה רצף של ביטוח שנה אחרי שנה (אם כי יש מוסכים שכן דורשים לעשות אצלם את הטיפול הבסיסי אבל אפשר להתמקח איתם על זה)
ג. הם אכן עושים בדיקה והם אמרו לי שתמיד הם מחדשים (אם היה רצף ביטוחי כנ"ל) והבדיקה היא 1. בשביל לבדוק אם צריך להחליף
2. אם לא עברו על התנאים שלהם כגון שהרכב לא היה בניוטרל וכו'
ד. כאשר המחשב שלהם מראה תקלה
זה מה שאני יודע מתוך הניסיון האישי שלי ושאלות ששאלתי אותם בטויוטה -
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
אחרי 200 K יש מחיר אחר
אהה, אני עברתי את ה200
ועדיין בית שמש הכי זול?
יש עשרות טויוטות בארץ, זה בטוח הכי זול? [חוץ מזו באילת כמובן]
אולי אני אפנה חצי שעה מהחיים וארים טלפון לכולם... -
@EBA כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
יש עשרות טויוטות בארץ, זה בטוח הכי זול?
בעבר הייתי צריך איזו בדיקה ושאלתי בטויוטה באשקלון (אסגל) והמחיר היה 1000 שח. התקשרתי לטויוטה בנתיבות (תהילה) והמחיר היה 500 שח (כמובן שלא עשיתי בשניהם)
לעניינינו, אם יוצא לך לקפוץ לאיזור פה ושם אולי כדאי לך לבדוק.
אגב אם אתה נוסע הרבה אז תצטרך להרחיב כל 15 אק"מ (או שנה, המוקדם מביניהם) ולפעמים צריך לשקול כדאיות.
לדעתי תעשה בדיקה ע״י ד''ר פריוס ותראה מהי קיבולת הסוללה, ואם יש איזון בין התאים ותשאל את @אליהו מהי ההערכה שלו לגבי אורך ימיה. עבדך הנאמן עושה חיסכון של 200 שח כל חודש עבור הסוללה אבל מדובר בכ40 אק"מ בשנה.
-
-
@הכל-בעזרת-השם במקרים שאני מכיר הבדיקה עלתה כסף אבל אולי גם בזה יש הבדל בין המוסכים
-
@טכנולוג כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
@הכל-בעזרת-השם במקרים שאני מכיר הבדיקה עלתה כסף אבל אולי גם בזה יש הבדל בין המוסכים
לי זה לא עולה אם אין אחריות אולי בגלל שאני בעל הבית
-
@הכל-בעזרת-השם איפו עשיתה?
אם את בעל הבית תסדר לי גם! -
@הכל-בעזרת-השם כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
@טכנולוג כתב בכמה שאלות בענין חידוש אחריות סוללה:
לי זה לא עולה אם אין אחריות אולי בגלל שאני בעל הבית
חחח לאן לשלוח את הלקוחות
-
@הכל-בעזרת-השם @טכנולוג @מאיר הייתי היום בטסט, ובבדיקת הבלמים כמובן אמרו לי לעשות ניוטרל, הייתי על ניוטרל במשך כשתי דקות עד שהתחיל צפצוף והיה כתוב במסך לעבור מיד לD כדי לטעון את הסוללה, נאצלתי להמשיך להיות בניוטרל עוד כדקה, ולאחר מכן כשעברתי לD הסוללה היתה על פס אחד.
בעוד כשלושה שבועות אני צריך לעשות הארכת אחריות, האם בבדיקה יגלו את זה ויסרבו להאריך לי, או שזה רק למי שעושה את זה באופן קבוע ולא חד פעמי?