מתקשה בלעבור טסט
-
@גגגג כתב במתקשה בלעבור טסט:
אצלנו כולם עושים במעלה אדומים, חור כזה...
אם אני לא טועה זה אזור שכולו עליות וירידות וזה קצת בעייתי ברכב ידני ובחניות במיוחד.
אגב הן אמת נתיבות זה מקום מושלם לטסטים גם בגלל הכבישים הריקים וגם האווירה בכביש רגועה ואולי זה משפיע על הטסטר...
-
כבר נכתבה התשובה הזאת
אבל,צאם תיכתב פעמיים אולי תקבל משמעות......
אופקים, עיר קטנה
ללא רמזורים, שקט
מניסיון של הרבה חברים, מומלץ מאוד
לוקח מורה פרטי 2 שיעורים ויאללה טסט
בהצלחה -
@יוסף-וינטל מסכים אתך לגמרי, ראיתי שם רכב עם 'ל', לא הבנתי מה הוא מלמד אותו... אולי איך מתפעלים מזגן...
-
@אני-אני-אני כתב במתקשה בלעבור טסט:
בית שאן שמעתי משתיים שעוברים בקלות
אני שמעתי שתיים אחרים
אחד עבר לפני שבועיים בטסט שישי
והשני עדין מצפה לישועת השם (לא יודע בדיוק אפוא הוא אוחז אבל הוא בקצב לא רע...)
אהה ובקריית גת אני עברתי בטסט שלישי(קצת באשמתי ניסיון לקיצור תהליכים שעלה לי בזה שגם חצי שנה אחרי לא ידעתי לעשות חניה נורמלי)אבל עם מישהו דיבר פה על סגולות אני ניסיתי משהו חדשני שעבד גם על הטסט השלישי שלי וגם על הטסט השישי של החבר בבית שאן
פשוט וקל להושיב שני אנשים שילמדו להצלחתי בזמן הטסט (בתשלום כמובן)
והתוצאה פנטסטית אין לי מושג עד היום מה נשתנה הפעם השלישית מהשנייה והראשונה שגרם לי לעבור חוץ מזה
בהצלחה @יהושע-1 תמיד יש טסט אחרון (אפי' שזה כבר מייאש)
בעז"ה בטסט הבא! -
@sandstorm כתב במתקשה בלעבור טסט:
@יהושע-1 גילוי נאות. עברתי בטסט שישי, למרות ריבוי השיעורים (לא זוכר כמה כבר...) והחוש הטכני שלא חסר לי, באמת לא חסר לי...
אחרי 5 טסטים כשכל פעם הפסילה הייתה על טעות רנדומלית שכמעט ולא הופיעה במהלך התרגול עצמו, התחלתי לחשוב מה קורה כאן, ולנסות לשים אצבע על הנקודה הבעייתית. לבסוף הרגשתי שאני צריך להחליף מורה נהיגה, אבל עדיין לא ידעתי להסביר לעצמי למה.
בסופו של דבר התחלתי עם מורה אחר, עשיתי שיעור כפול, עוד שיעור, מיד טסט והופ הרשיון ביד.
אז אני לא יודע להגדיר במדוייק מה השתנה, אבל הייתי אומר שכמו בכל קורס, צריך אחד שיודע להיות מורה לתלמיד, המורה הראשון פשוט לא תקשר איתי במהלך הנהיגה עצמה, רק נתן כללים בצורה יבשה, השני פשוט לימד אותי את 'שפת הכביש' פתאום כל דבר היה מונח לי במקום, והרי להזיז רכב כבר ידעתי... ממילא כבר נסללה לי הדרך.אז קח את הדברים לתשומת ליבך, וגם אם לא קלעתי, תתעודד, לכולם יש בסוף רישיון. ויהיו קשקושי אלה לעזר וסעד לאלה השקועים עמוק בביצת הטסטים.
תשאלו מה זו שפת הכביש? לקיחת סיכונים, כמו לחצות 3 נתיבים בבת אחת כדי לפנות שמאלה... אמיתי.וואו כתבת ממש את הסיפור שלי..
אז מעבר לסיפור שכאמור לגמרי זהה לשל @sandstorm , ממליץ בחום על המורה השני שלי שכבר עשור אני שולח אליו את כל מי שמתקשה בטסט וכולם מהללים ומשבחים אותו. הוא באמת מורה מקצוען ברמה אחרת. (ויש גם שמועות על קשרים עם טסטרים..) איציק סנדלר ממודיעין 0522541422 -
@יהושע-1 כתב במתקשה בלעבור טסט:
למדתי יותר מ-60 שיעורים עברתי 5טסטים (בב"ש) ונכשלתי בכולם אני גר בביתר אם למישהו יש רעיון כמו מורה מוצלח או מקום שבו יש עדיפות למידה מבחינה זו אשמח לשמוע
תודה רבה!אני עברתי בטסט השמיני (!) אז הכי חשוב לי לומר לך אל תתייאש ותמשיך, ומבחינתי העצה הכי טובה זה פשוט להיות רגוע ולא לחוץ. יתכן שהחלפת מורה תעזור גם כן. לא חושב שהמיקום כל כך חשוב.
-
@TCRVO כתב במתקשה בלעבור טסט:
אבל עם מישהו דיבר פה על סגולות אני ניסיתי משהו חדשני שעבד גם על הטסט השלישי שלי וגם על הטסט השישי של החבר בבית שאן
והתוצאה פנטסטית אין לי מושג עד היום מה נשתנה הפעם השלישית מהשנייה והראשונה שגרם לי לעבור חוץ מזה
בהצלחה @יהושע-1 תמיד יש טסט אחרון (אפי' שזה כבר מייאש)
בעז"ה בטסט הבא!גם הסגולה של ר' מתיא בן חרש עובדת
בטסט שלי היה פניה שמאלה עם תמרור עצור (לתת ל2 הכיוונים זכות) לפני כביש ראשי וסואן, שאין סיכוי בעולם שהייתי מצליח להיכנס בזמן בלי להתעכב ובלי להידחף, למרבה הנס היה לפניי רכב שהתעכב איזה חמש דקות בכניסה לצומת, עד שנמאס לטסטר והוא החליט שאני צריך לקחת ימינה, ובזה נגמר הסיפור -
@sandstorm כתב במתקשה בלעבור טסט:
לבסוף הרגשתי שאני צריך להחליף מורה נהיגה, אבל עדיין לא ידעתי להסביר לעצמי למה.
גם אני מצטרף להנ"ל
אני למדתי בירושלים אצל מורה שקיבלתי עליו המלצה מחבר רחוק אחרי כמה שיעורים בודדים כבר הרגשתי שמשהו בו לא כשורה [למשל לא מספיק מרוכז בשיעור אלא בשיחות טלפון וכדו' מעמיד אותי תמיד במקומות פקוקים לכמעט כל השיעור ועוד] אבל לא עזבתי אותו כי הייתי בחור צעיר וחשבתי לתומי שככה זה הולך והרי יש את המלצתו של החבר,
למעשה בזבזתי עליו 40 שיעורים ושני טסטים ורק אז הבנתי שאני צריך להחליף מורה ,עברתי למורה אחר ומיד ראיתי שזה רמה אחרת לגמרי מורה רגוע סבלן שמרוכז רק בללמד , הכין אותי טוב לאזור של הטסטים ובקיצור אחרי חמש שיעורים איתו הרגשתי שלמדתי יותר מה - 40 אצל הקודם ועברתי טסט בקלות בסייעתא דשמיא -
צודק צודק צודק כך גם אני עשיתי
-
היום הטסטים הם לא לפי זמן כמו שהרבה כתבו אלא לפי מסלול וגם אם תסטה מהמסלול בעקרון הטסטר יחזיר אותך למסלול שלך, וגם אם המסלול יקח שעה וחצי כי יש פקקים
הניסיון שלי מפעמיים שעברתי בטסט ראשון הוא להגיד אגרת הרמב"ן שזה עוזר בתרתי, דבר ראשון כתוב בסופו וּבְכָל יוֹם שֶׁתִּקְרָאֶנָּה – יַעֲנוּךָ מִן הַשָּׁמַיִם כַּאֲשֶׁר יַעֲלֶה עַל לִבְּךָ לִשְׁאֹל
דבר שני כשאתה מגיע לטסט אתה מרגיש מוכן ולפעמים קצת בטוח בעצמך יותר מדי אז לקרוא רגע לפני אגרת הרמב"ן זה קצת מאזן אותך, וזה הולך גם על הטסטר שחושב שהוא מלך העולם אז תבקש מהקב"ה לחנך אותו קצת -
העיר הטובה ביותר באזור המרכז ללימוד נהיגה ומעבר טסט זה מודיעין!
אני מכיר מעל 30 איש שעשו רשיון בשנים האחרונות בערים שונות וכולם תמימי דעים שמודיעין היא העיר הטובה ביותר ללימודי נהיגה אין פקקים, הכבישים רחבים ומסודרים, ויש בעיר כמעט את כל סוגי הסיטואציות שצריך בשביל לימוד נהיגה, והכי חשוב... מעל ל 50 אחוז עוברים בטסט ראשון!
וזו גם עיר במרכז הארץ שמאוד קל להגיע אליה בתחבורה ציבורית עם עשרות קווי אוטובוס.
(אגב גם על מעלה אדומים שמעתי דברים דומים מומלץ גם)
הערים שהכי לא מומלץ ללמוד בהם נהיגה הם ירושלים ובית שמש כמעט כולם שם מגיעים לטסטים מתקדמים... ומאוד לא נוחים ללימוד.
מי שמעוניין ללמוד במודיעין ממליץ על המורה שלי מירו חן מקצועי, ועובד בעיקר עם הציבור החרדי, המספר שלו 0524266248 -
@יהושע-1 כתב במתקשה בלעבור טסט:
למדתי יותר מ-60 שיעורים עברתי 5טסטים (בב"ש) ונכשלתי בכולם אני גר בביתר אם למישהו יש רעיון כמו מורה מוצלח או מקום שבו יש עדיפות למידה מבחינה זו אשמח לשמוע
תודה רבה!אחי היקר!
תחליף מורה בזריז!
מי שלוקח לך 6 שיעורים הוא בדרך כלל לא מקצועי ולא ישר כ''כ!
ב''ה לא חסרים מורים בארץ
אם תרצה עזרה יותר פרטנית אז תכתוב לי מייל ואני אצור איתך קשר -
@יהושע-1 האשכול ארוך ולא עברתי עליו, אבל דעתי האישית שזו טעות אדירה לעבור עיר אחרי שהגעת לטסטים, כל עיר חייבים להכיר בה היטב, ויקח לך זמן וכסף, גם במחיר של כמה טסטים נוספים (חלילה!) כדאי להישאר.
מקסימום אפשר (לא אמרתי כדאי) לעבור מורה בתוך העיר -
@יהושע-0 כתב במתקשה בלעבור טסט:
ערב טוב
אשמח להמלצה על מורה טוב באזור קרית גת ומודיעין
תודה רבההולצמן בקרית גת
0523937007
נהניתי מאודגיר רגיל?
-
@YKingsmart כתב במתקשה בלעבור טסט:
@יהושע-1 האשכול ארוך ולא עברתי עליו, אבל דעתי האישית שזו טעות אדירה לעבור עיר אחרי שהגעת לטסטים, כל עיר חייבים להכיר בה היטב, ויקח לך זמן וכסף, גם במחיר של כמה טסטים נוספים (חלילה!) כדאי להישאר.
מקסימום אפשר (לא אמרתי כדאי) לעבור מורה בתוך העירהדברים שכתבת. הגיוניים סה''כ. אם כי לי אישית לא הפריע כלל שעברתי עיר ואפי' היטיב איתי. (בעיר החדשה עשיתי 3 שיעורים סה''כ, ועברתי בס''ד, אגב, ערים שלא הוזכרו בשרשור. ).
ואכן כנראה לא עברת על כל השרשור,
הבחור עד עכשיו בבית שמש, עיר כמעט בלתי עבירה לטסטים! זה נכתב פה בשרשור, ע''י כמה משתמשים.
ולכן נלענ''ד בנידון זה שאכן יעבור עיר. -
@Klonimoos כתב במתקשה בלעבור טסט:
(בעיר החדשה עשיתי 3 שיעורים סה''כ, ועברתי בס''ד, אגב, ערים שלא הוזכרו בשירשור. ).
איזה ערים? שהציבור ידעו