מתקשה בלעבור טסט
-
בית שאן שמעתי משתיים שעוברים בקלות
-
@אני-אני-אני כתב במתקשה בלעבור טסט:
כמדומה שכשפות"ש כתב ב"ש הוא התכוון לבית שמש מזה שכתב שהוא גר בביתר שהיא קרובה לבית שמש ורחוקה מאד מבית שאן או באר שבע.
-
@מאיר
כן הבנתי אבל יכול להיות שכדאי לנסוע פעמיים אחד לשיעור עם המורה ושני לטסטאת זה הייתי מציע למי שלא עבר בטסט ה19.. יש ערים יותר קרובות כמו מודיעין למשל.
אגב, הייתי מציע ש @יהושע-1 יכתוב על מה בעיקר נפסלו הטסטים ובכך יהיה למומחים יותר קל להוביל לפתרון הטוב ביותר. וכ"כ @הכל-בעזרת-השם .
-
עוד לפני שפתחתי את האשכול ניחשתי שזה בית שמש, לא יודע בדיוק למה אבל כמעט אין אחד שעובר שם בראשון [טענו לי שזה הטסטרים והכבישים שלא מסודרים והנהגים חסרי הסבלנות], מכיר כאלה שגם שבע ויותר, הרבה בבית שמש נוסעים מלכתחילה לקריית גת (וגם מודיעין), שם מחליקים את זה כמו חמאה.
-
@פתוח-לשמוע כתב במתקשה בלעבור טסט:
וכמובן תפילות
אשתי לא ידעה לנהוג [עד היום לא בדיוק] והיא התפללה המון הטסטר ראה שהיא בלחץ אחרי 2 דקות נסיעה אמר לה לעצור בצד ולחכות עם הרגל על הברקס כאילו יש פקק עד שיסתיים הזמן והיא עברה.....
-
אשתי לא ידעה לנהוג [עד היום לא בדיוק]
ועד היום אם אתם מחכים אחרי רכב שעומד באמצע הכביש...
-
@יוני כתב במתקשה בלעבור טסט:
ועד היום אם אתם מחכים אחרי רכב שעומד באמצע הכביש...
זה במקרה הטוב... החשש הוא מפני רכבים שעומדים בצידי הדרך כשהגלגלים כלפי מעלה..
לפעמים להכשל בטסט זה הבכי הקטן..
ועכ"פ כשהדבר כבר נעשה צריך להאמין שהטסט הזה זה גילוי אליהו מהתפילות שהיו ואין כל חשש (אגב אפשר לשלוח שמות לתפילה?) -
@מאיר כתב במתקשה בלעבור טסט:
לפעמים להכשל בטסט זה הבכי הקטן..
אני לא מבינה למה הנורה של הטמפרטורה דולקת בצבע אדום המזגן על קור לא על חום [נגמר בשלום]
-
@תצמנ כתב במתקשה בלעבור טסט:
עוד לפני שפתחתי את האשכול ניחשתי שזה בית שמש, לא יודע בדיוק למה אבל כמעט אין אחד שעובר שם בראשון [טענו לי שזה הטסטרים והכבישים שלא מסודרים והנהגים חסרי הסבלנות], מכיר כאלה שגם שבע ויותר, הרבה בבית שמש נוסעים מלכתחילה לקריית גת (וגם מודיעין), שם מחליקים את זה כמו חמאה.
עשיתי שם טסט (על ידני)
באמת סיוט
בעיקר בבית שמש הישנה
פקקים/חניות בעליה
צמתים עקומים
ולפעמים יש שם את הדבר הזה שאין לנו בבני ברק נו איך קוראים לזה... אה... נזכרתי "צמחיה"
וזה מסתיר את הראות בצומת
ואם אתה מתקרב מדי אתה מקבל ברקס מהטסטר
בקיצור, עדיף לנסות עיר אחרת. -
@יהושע-1 אני יודע שאשדוד בנויה בצורה מרובעת [פתח מפות גוגל] הכבישים די רחבים יש לי חבר שניסה כמה טסטים בעיר אחרת ובאשדוד עבר בטסט הראשון זה לא כ"כ רחוק מב"ש תנסה
אשדוד עיר לא נוחה בכלל, בכללי לנסוע שם אז בכלל בטסטים,
אני גר באשקלון ועברתי טסט ראשון ברוך ה' (ואני מכיר עוד הרבה אנשים שעברו טסט בקלות) עם מורה מקצועי וזורם (שזה גם חשוב) ובכללי אשקלון לא כזאת פקוקה ואין הרבה אנשים במעברי חציה אבל אתה גר רחוק אז לא יודע אם תרצה, אבל אם תרצה דבר איתי. -
@יהושע-1 גילוי נאות. עברתי בטסט שישי, למרות ריבוי השיעורים (לא זוכר כמה כבר...) והחוש הטכני שלא חסר לי, באמת לא חסר לי...
אחרי 5 טסטים כשכל פעם הפסילה הייתה על טעות רנדומלית שכמעט ולא הופיעה במהלך התרגול עצמו, התחלתי לחשוב מה קורה כאן, ולנסות לשים אצבע על הנקודה הבעייתית. לבסוף הרגשתי שאני צריך להחליף מורה נהיגה, אבל עדיין לא ידעתי להסביר לעצמי למה.
בסופו של דבר התחלתי עם מורה אחר, עשיתי שיעור כפול, עוד שיעור, מיד טסט והופ הרשיון ביד.
אז אני לא יודע להגדיר במדוייק מה השתנה, אבל הייתי אומר שכמו בכל קורס, צריך אחד שיודע להיות מורה לתלמיד, המורה הראשון פשוט לא תקשר איתי במהלך הנהיגה עצמה, רק נתן כללים בצורה יבשה, השני פשוט לימד אותי את 'שפת הכביש' פתאום כל דבר היה מונח לי במקום, והרי להזיז רכב כבר ידעתי... ממילא כבר נסללה לי הדרך.אז קח את הדברים לתשומת ליבך, וגם אם לא קלעתי, תתעודד, לכולם יש בסוף רישיון. ויהיו קשקושי אלה לעזר וסעד לאלה השקועים עמוק בביצת הטסטים.
תשאלו מה זו שפת הכביש? לקיחת סיכונים, כמו לחצות 3 נתיבים בבת אחת כדי לפנות שמאלה... אמיתי.
-
@גגגג כתב במתקשה בלעבור טסט:
אצלנו כולם עושים במעלה אדומים, חור כזה...
אם אני לא טועה זה אזור שכולו עליות וירידות וזה קצת בעייתי ברכב ידני ובחניות במיוחד.
אגב הן אמת נתיבות זה מקום מושלם לטסטים גם בגלל הכבישים הריקים וגם האווירה בכביש רגועה ואולי זה משפיע על הטסטר...
-
כבר נכתבה התשובה הזאת
אבל,צאם תיכתב פעמיים אולי תקבל משמעות......
אופקים, עיר קטנה
ללא רמזורים, שקט
מניסיון של הרבה חברים, מומלץ מאוד
לוקח מורה פרטי 2 שיעורים ויאללה טסט
בהצלחה -
@יוסף-וינטל מסכים אתך לגמרי, ראיתי שם רכב עם 'ל', לא הבנתי מה הוא מלמד אותו... אולי איך מתפעלים מזגן...
-
אני שמעתי שתיים אחרים
אחד עבר לפני שבועיים בטסט שישי
והשני עדין מצפה לישועת השם (לא יודע בדיוק אפוא הוא אוחז אבל הוא בקצב לא רע...)
אהה ובקריית גת אני עברתי בטסט שלישי(קצת באשמתי ניסיון לקיצור תהליכים שעלה לי בזה שגם חצי שנה אחרי לא ידעתי לעשות חניה נורמלי)אבל עם מישהו דיבר פה על סגולות אני ניסיתי משהו חדשני שעבד גם על הטסט השלישי שלי וגם על הטסט השישי של החבר בבית שאן
פשוט וקל להושיב שני אנשים שילמדו להצלחתי בזמן הטסט (בתשלום כמובן)
והתוצאה פנטסטית אין לי מושג עד היום מה נשתנה הפעם השלישית מהשנייה והראשונה שגרם לי לעבור חוץ מזה
בהצלחה @יהושע-1 תמיד יש טסט אחרון (אפי' שזה כבר מייאש)
בעז"ה בטסט הבא!