מובילאיי
-
@POKER אני התקנתי ושווה בהחלט כל שקל (גם אם הייתי צריך לשלם)
יכול להציל הרבה הפתעות בכביש למשל כשנוסעים בפקק ויש הרבה תאונות של חזית אחור עקב כך שפתאום הרכב לפניך עוצר ובעקבות הפקק מסיחים את הדעת מהכביש
לגבי השאלות
א. אני התקנתי ב1750 ומקבלים החזר של 1500 באגרה השנתית (700 בשנה ראשונה ושניה ו100 בשנה השלישית)
ב. לי זה הוזיל כ 250 בביטוח חובה וסה"כ אני מרוויח כבר מההתקנה כולל הרווח הגדול שזה מותקן ברכב
ג. אין כאן שום "הצר שווה בנזק" ההתקנה מאוד פשוטה עם כמה הדבקות ברכב
בהצלחה -
@מוטי-ברנד כשאני התקשרתי לשאול את מנורה, אמרו לי שזה לא מוזיל, אבל אחרי שהתקנתי ושלחתי להם אישור הם הוזילו לי באזור 400 לשנה..
התקנו את זה חמישה חברים יחד, ולכולם זה הוזיל, בין 150 ל600 בשנה.
אבל כאמור, זה רק אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב לפחות בשני הטסטים הקרובים. זה לא מעלה את מחיר הרכב למכירה, מניסיון...
אגב, ההתקנה היום עולה באזור 2100, אולי במבצע זה 2000
מי ששילם 1750 זה כנראה גנוב או משהו, או גרסה ישנה [שזה בעצם למה לא, אם זה נותן את ההנחות כמו החדשה] -
כשאני התקשרתי לשאול את מנורה, אמרו לי שזה לא מוזיל, אבל אחרי שהתקנתי ושלחתי להם אישור הם הוזילו לי באזור 400 לשנה..
מעניין כי אני שאלתי אותם כשחידשתי ביטוח ואמרתי להם שהתקנתי אמרו לי שאין כזה דבר.
כרגע זה כבר לא רלוונטי אצלי כי הרכב כבר בפירוק עקב תאונה אבל מה שמעניין זה שקיבלתי החזר על האגרה של הטסט שעשיתי חודש קודם וקיבלתי החזר מלא ולא קיזזו לי את ה700 הנחה -
אני התקנתי ושווה בהחלט כל שקל (גם אם הייתי צריך לשלם)
יכול להציל הרבה הפתעות בכביש למשל כשנוסעים בפקק ויש הרבה תאונות של חזית אחור עקב כך שפתאום הרכב לפניך עוצר ובעקבות הפקק מסיחים את הדעת מהכביש
לגבי השאלות
א. אני התקנתי ב1750 ומקבלים החזר של 1500 באגרה השנתית (700 בשנה ראשונה ושניה ו100 בשנה השלישית)
ב. לי זה הוזיל כ 250 בביטוח חובה וסה"כ אני מרוויח כבר מההתקנה כולל הרווח הגדול שזה מותקן ברכב
ג. אין כאן שום "הצר שווה בנזק" ההתקנה מאוד פשוטה עם כמה הדבקות ברכב
בהצלחהביטוח ישיר טענו לי שאין השפעה
תודה רבה לכל העונים.
אצלי הסוכן ביטוח (ביטוח חקלאי) שאל מפורש האם יש 'מובילאיי' ברכב, וכך גם מצויין אצלי בפוליסת ביטוח שלא מותקן אצלי 'מובילאיי'.
נ.ב. יש למישהו מידע איפה אפשר להתקין מובילאיי, בדרום (אופקים/נתיבות/באר שבע) במחיר הוגן??? -
-
@EBA קוראים להם מובון https://www.movon.co.il/
המעלה שלהם זה שהמערכת מסריטה את כל הנסיעה וככה לא צריך מצלמת דרך
באיזשהו מקום אם הייתי רוצה את ההנחה בלי החור בראש שמובילאיי עושה הייתי הולך על זה
מערכת שמידי פעם מצפצת בלי קשר ורוב הזמן לא עושה כלום...קצת מוזר לי למה באתר של מובילאי לא מופיע הדגם 830 יש רק מובילאיי 8 שמיועד לציי רכב ומסחריות
רק במתקינים נפרדים אפשר למצוא את המובילאי 830
רכבים חדשים שמגיעים ללא מערכות בטיחות איזה מערכת מקבלים את ה830 או את ה630? -
@קינג-קומפיוטר יש עוד אחת. לא מסריטה כלום, וכנ"ל, מצפצפת לפעמים בלי קשר...
-
@EBA אתה מתכוון לזה?
https://awacs.co.il/ -
@קינג-קומפיוטר כן, אבל אח"כ ראיתי שהמחירים פחות או יותר אותו דבר.
א"כ ודאי שעדיף מובילאיי, שאפילו גרסאות ישנות שלהם אוכלות בפער את המתחרים, בלי השוואה בכלל