האם אני חייב להמשיך לשלם ביטוח המקיף על רכב שהופקד אצל הכונס?
-
-
@הכל-בעזרת-השם אז לפיי זה, אתה ממליץ לשמר את הביטוח?
זה נורא מעצבן שהם מתעכבים ואני צריך להמשיך לשלם...
אם הרכב חלילה נגנב, הם באמת יידרשו ממנו את כל הרכב?
השאלה גם בכמה יימכרו אותו, כי הם כותבים בפירוש שהם לא מחויבים לקבל את ההצעה הכי גבוהה, אז כנראה שהם מוכרים למכרים שלהם במחיר שבא להם, השאלה בכמה.
אני רוצה להשתתף במכרז, השאלה אם יש סיכוי שיכבדו את ההצעה שלי. -
@מרסי כתב בהאם אני חייב להמשיך לשלם ביטוח המקיף על רכב שהופקד אצל הכונס?:
@aiib הם "לא" אלה שגובים את הביטוח. את הביטוח אני עשיתי בלי קשר אליהם דרך הפניקס.
אני שאלתי אותם במסירה של הרכב אם אני יכולה לבטל את הביטוח והם ענו לי שלא, כי אם הרכב ייגנב אצטרך לשלם עליו.לפי מה שאתה כותב זה כמו ש @מאיר כתב שאתה יכול לבטל אבל אז אתה עלול להפסיד. פשוט תשאל אותם אם זכותך לקחת את הסיכון
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בהאם אני חייב להמשיך לשלם ביטוח המקיף על רכב שהופקד אצל הכונס?:
@מרסי אין בעיה לבטל ביטוח חובה לגבי ביטוח מקיף יש ביטוחים שעושים רק ביטוח גניבה
אבל הרכב גם יכול להידפק במגרש
-
@מרסי כתב בהאם אני חייב להמשיך לשלם ביטוח המקיף על רכב שהופקד אצל הכונס?:
השאלה גם בכמה יימכרו אותו, כי הם כותבים בפירוש שהם לא מחויבים לקבל את ההצעה הכי גבוהה, אז כנראה שהם מוכרים למכרים שלהם במחיר שבא להם, השאלה בכמה.
אני רוצה להשתתף במכרז, השאלה אם יש סיכוי שיכבדו את ההצעה שלי.בד"כ הם מקבלים את ההצעה הגבוהה הם פשוט רוצים לכסות שאם יהיה הצעה שהם לא ירצו הם לא יהיו מחויבים לקבל (כגון מישהו שבעבר לא שילם וכדו')
תבדוק כל הזמן במכירות (אתה יכול לעשות התראה על סוג הרכב שכשיהיה אותו תדע) ותנסה להציע את המחיר שיהיה הכי משתלם לך ולהם. -
@יוני כתב בהאם אני חייב להמשיך לשלם ביטוח המקיף על רכב שהופקד אצל הכונס?:
ותנסה להציע את המחיר שיהיה הכי משתלם לך ולהם.
אם עיקלו את הרכב זה אומר שלא יכלו לשלם עליו אז עכשיו מה ההצעה? שהוא יציע סכום גבוה יחסית שאותו הוא יצטרך לשלם בבת אחת?
וגם כמה שהוא יציע נמוך יותר הוא יצטרך להשלים יותר בחוב... (אבל זה עדיף מאשר שמישהו אחר יציע סכום נמוך יותר...) -
@מאיר כתב בהאם אני חייב להמשיך לשלם ביטוח המקיף על רכב שהופקד אצל הכונס?:
@aiib כתב בהאם אני חייב להמשיך לשלם ביטוח המקיף על רכב שהופקד אצל הכונס?:
צודק. לכן אמרתי שיצלם את כל הרכב לפני שהוא מוסר להם אותו או לפחות עכשיו ילך למגרש ואיך שהוא יצלם מכל הכיוונים.
אם אין להם אחריות על גניבה אולי גם אין להם אחריות על דפיקות?
-
צודק. לכן אמרתי שיצלם את כל הרכב לפני שהוא מוסר להם אותו או לפחות עכשיו ילך למגרש ואיך שהוא יצלם מכל הכיוונים.
יתכן ויש מצלמות אבל גם אם לא, מה יתן הביטוח? לא נראה לי שיהו תאונות של טוטאלוס רק סריטות וכאלה שהם לא שווים את ההשתתפות עצמית.
-
אם הם נוהגים ברכב אז ברור שיש להם אחריות עליו ואם זה מישהו שנהג ברכב אחר ודפק את הרכב המושבת אז הוא אחראי על הנזק
אבל נראה לי שזה לא יעניין אותם כי הם ימכרו אותו איך שהוא וגם אם הוא נדפק הם לא יטרחו ליידע את בעל הרכב אלא פשוט ימכרו אותו במחיר זול יותר לכן מיותר לגמרי להשאיר ביטוח אלא רק כמו שאמר @מאיר בשביל גניבה בלבד