האם מומלץ לשלב ברכב מערכת גז?
-
@מכונאי-אני-לא כתב בהאם מומלץ לשלב ברכב מערכת גז?:
רכב עם גז חייב אחת לכמה חודשים לעבור שוב בדיקה כי לתאם את רמת הגז אחרת המנוע נהרס ומתייבש
מאיפה הבאת את זה???
-
הוא הרי לא מכונאי?
עכ"פ הוא התכוון למש"כ מקודם שאם מרגישים אחרי ההתקנה שמשהו לא חלק
חוזרים למתקין והוא מתקן את התערובת של החמצן וחזל"ש.
באופן קבוע לא נראה כלל שיש מה לבדוק בתערובת .
כמו"כ אמר לי גי גז שאם יש משמנת היא אכן שומרת על המונע משומן,
אבל הורסת בהמשך את הממיר הקטליטי כיון שיש בשמן עופרת
לפעמים כדאי לשלם ממיר ולא מנוע...
וכן אין יכולת להניע על גז כיון שזה הורס את משאיבת הדלק, לכן מניעים על בנזין ותיכף עובר לגז כשמנוע חם,
יש בעכו דרוזי מיבין גדול בגז והמסתעף [עבד בהתקנות בעין המפרץ] מי שבאיזור יוכל להסתייע ,אני אישית מטפל אצלו כי המחירים שלו 40 אחוז פחות מגי גז והוא לא מרגיש עו"ד.... 0503081120 טריק בהלחה! -
@ARIE516 כתב בהאם מומלץ לשלב ברכב מערכת גז?:
יש בעכו דרוזי מיבין גדול בגז והמסתעף [עבד בהתקנות בעין המפרץ] מי שבאיזור יוכל להסתייע ,אני אישית מטפל אצלו כי המחירים שלו 40 אחוז פחות מגי גז והוא לא מרגיש עו"ד.... 0503081120 טריק בהלחה!
@שמואל-קליין אשמח לשמוע דעתך עליו, לא מכיר? אשמח שתבדוק. יישר כח!
-
-
@ידני כתב בהאם מומלץ לשלב ברכב מערכת גז?:
עברתי על כל השרשור, שכנעתם, אשמח עם מישהו יעשה רשימה מסודרת של רכבים שמומלצים להסבה לגז. תודה רבה.
אין באמת רכב שמומלץ להסב לגז רק יש רכבים שההרס שלהם מהמערכת גז הוא לא במיידי (יש לי מגן על הראש)
-
@הכל-בעזרת-השם כתב בהאם מומלץ לשלב ברכב מערכת גז?:
@ידני כתב בהאם מומלץ לשלב ברכב מערכת גז?:
עברתי על כל השרשור, שכנעתם, אשמח עם מישהו יעשה רשימה מסודרת של רכבים שמומלצים להסבה לגז. תודה רבה.
אין באמת רכב שמומלץ להסב לגז רק יש רכבים שההרס שלהם מהמערכת גז הוא לא במיידי (יש לי מגן על הראש)
יסוד העניין, שכאשר משתילים משהו חדש על המערכת, חשוב שתיהיה מערכת כמה שיותר פשוטה, ובעיקר יציבה טובה ומתוחזקת, ואמינה.
אי לכך, בד''כ ממליצים על רכבים יפניים, שבד''כ אמינים עם מערכת פשוטה ולא מורכבת יחסית.
במסגרת היפניים, יש כל מיני גדלים, מינים ותקציבים,
תחשוב מה הצרכים החשובים לך, מה התקציב, 👈 חפש בפורום - סיכוי גדול ותמצא מענה,
אם לא, כדאי שתפתח נושא חדש, ''המלצה לרכב ,__ מקומות עד ____ '' בפוסט תוסיף שאתה תשמח לגז. (יתכן ותגלה אלטרנטיבות)
קרדיט רוב תורתי בעניין הגז מהרב @שמואל-קליין , שכדאי לך להכנס לפרופיל שלו ליצור איתו קשר ולהתייעץ איתו, הוא עוזר בלב רחב, ומומחה גדול.@הכל-בעזרת-השם הייתי נזהר לתייג את @שמואל-קליין אם לא היית עם מגן על הראש...😉
-
@ידני
בעניין החיפוש, זה לכאורה לעשות חיפוש חופשי ולכתוב ''גז'' או ''מערכת גז''.
(עריכה: ''גז'' תרוויח את ההערה הראשונה, ''מערכת גז'' יתכן ותרוויח את ההערה השניה.)בכל מקרה לענ''ד, יתכן ויהיה לך יותר טוב לקנות רכב ללא גז ולהתקין לבד, זה לא כ''כ מסובך, כשאתה קונה עם גז, אתה צריך לבדוק יותר מערכות (רוב המוסכים לא ידעו לומר לך כמה ההתקנה של הגז מושלמת,) ושהוא התקין במקום מומלץ ואמין, ושהרכב היה במצב טוב לפני ההתקנה, והוא לא שבע תקלות...
הנקודה, כי מי שמשקיע גז, בד''כ מתכוון להשאר קצת עם האוטו, ולא ממהר להתפטר ממנו.
אמנם יתכן גם שהכל מושלם! אך תשלם קצת יותר כי הרי יש שם ''גז'', משהו צריך להרויח על ההשקעה... ויתכן שזה אכן משתלם, אך לחסוך את זה תוכל.
יש לך עוד אופציה לפנות ל @שמואל-קליין שמומחה בעניין לשלם קצת תיווך, ולהרויח ראש שקט.
בהצלחה!ומעין זה כתב גם פה בטוב טעם @יצחק-רשטונ
-
@Klonimoos כתב בהאם מומלץ לשלב ברכב מערכת גז?:
בעניין החיפוש, זה לכאורה לעשות חיפוש חופשי ולכתוב ''גז'' או ''מערכת גז''.
בחיפוש החופשי עדיף רק 'גז' כדי להגדיל את טווח החיפוש כי אם תכתוב "מערכת גז" אתה עלול לפספס אנשים שכתבו 'מונע על גז' וכדו'. כ"כ מומלץ גם לחפש 'בגז' כדי לראות מודעות שנכתבו בסגנון "מונע בגז" (אם תכתבו רק 'גז' לא יכללו מודעות בהן מופיעה המילה 'בגז')
עכ"פ לא כל התוצאות הן באמת רכב על גז כי יש רכבים שהוסיפו 'גז' למזגן וכיו"ב.
-
אני בזמנו חיפסתי רכב על גז, וצריך לחפש ב3 אפשרויות 1.מערכת גז, 2.גפ"מ, 3. גפמ
-
גם אני חיפשתי ביד 2 וכתבתי בחיפוש אישי "גז"
באמת ר' שמואל קליין נראה מומחה גדול,
בגדול רכב על גז רואים אותו ,
תתסכל מסביבך ותראה למי יש גז ותתענין
בד"כ זה רכבים איכותיים שמחזיקים מעמד וגם המערכת מחזיקה שם שנים,
דיברנו בעבר שהגז פועל בחום גבוה יותר ולכן מנועים חלשים לחום הישראלי
גם בגז לא יחזיקו, אפשר גם להתקשר למתקינים ולהתייעץ לפני שקונים על איזה רכב בסגנון שאתה מחפש מתאים גז, והוא יכול לתת לך טלפונים של לקוחות מרוצים.
אני לא ראיתי הרס של רכבים איכותיים מהגז,
ממליץ מאוד בהצלחה