חיישני רוורס יש צורך ב4?
-
הזמנתי מאלי חיישנים והגיע רק 2 במקום 4 (לא יודע אם זה טעות שלי או שלהם)
כשבאתי להתקין גיליתי שכנראה אין לי בכלל מקום ל4
מעל למספר הרישוי לא שייך לשים כי הפס הוא דק מידי וגם לא ישר מתחתיו גם לא שייך כי זה כבר נוטה למטה ומהצד כבר אין ענין שיהיה שנים כל כך קרוב
השאלה האם יש תועלת ב4 יותר מאשר ש2 ואני יתאמץ למצוא לזה מקום או שלא צריך
והשאלה הבאה היא במדה ואני שם שנים האם כדאי לשים אותם כמה שיותר בצדדים או לשים אותם בשני צידי המספר רישוי -
@יעקב כתב בחיישני רוורס יש צורך ב4?:
הזמנתי מאלי חיישנים והגיע רק 2 במקום 4 (לא יודע אם זה טעות שלי או שלהם)
כשבאתי להתקין גיליתי שכנראה אין לי בכלל מקום ל4
מעל למספר הרישוי לא שייך לשים כי הפס הוא דק מידי וגם לא ישר מתחתיו גם לא שייך כי זה כבר נוטה למטה ומהצד כבר אין ענין שיהיה שנים כל כך קרוב
השאלה האם יש תועלת ב4 יותר מאשר ש2 ואני יתאמץ למצוא לזה מקום או שלא צריך
והשאלה הבאה היא במדה ואני שם שנים האם כדאי לשים אותם כמה שיותר בצדדים או לשים אותם בשני צידי המספר רישויבאיזה רכב מדובר (פיאט, אנחנו יודעים. איזה דגם?)
-
@יעקב קודם כל תפתח מחלוקת באלי אקספרס על זה שקיבלת רק שניים במקום 4 אולי תעלה תמונה של האוטו שלך מאחורה זה יעזור יותר למי שלא מכיר את האוטו כמוני למשל...
עריכה : בדקתי בגוגל וראיתי אז למה שלא תעשה בצדדים טיפה למעלה ועוד שניים למטה
אני יעלה תמונה על המיקומים שאני חושב תכף -
@צילפינגים אין לי כח לפתוח מחלוקת
לא מזמן פתחתי מחלוקת על מקלדת למחשב שצריכה להיות מחוברת עם דבק דו"צ והיה חסר הדבק והם דרשו ממני לשלוח חזרה את המקלדת, לך תסביר להם שאם אני ישלח להם לא יהיה לי איך להתכתב איתםכרגע אני שואל כמה תועלת יש ל4 חיישנים, אני מסתדר מצוין גם בלי זה, זה רק תוספת
-
@צילפינגים כתב בחיישני רוורס יש צורך ב4?:
אז למה שלא תעשה בצדדים טיפה למעלה ועוד שניים למטה
מה כוונתך?
זה בלי הפלסטיק בתמונה מסביב למספר
-
@צילפינגים כתב בחיישני רוורס יש צורך ב4?:
@יעקב לא נורא אז מה אם זה עגול טיפה גם בפינות אני עשיתי את זה באוטו הקודם שלי הכל היה פצצה
ההבדל בין עיגול בצד לעיגול כלפי מטה ברור, אם זה נוטה ללמטה זה יתריע לו על הקרבה לכביש
בכל אופן אני לא מבין על החלק השחור שבצידי הלוחית אי אפשר למקם את זה? -
נפק"מ שאני יכול לעשות כבר חורים ולכל היותר אחר כך להוסיף עוד
את החורים המיותרים אתה יכול להסתיר עם מדבקה של מחזיר אור
-
נפק"מ שאני יכול לעשות כבר חורים ולכל היותר אחר כך להוסיף עוד
תודה לכולם על העיצותרק שאתה קודח תבדוק לפני כן עם היד שאתה לא קודח בשאסי שאז לא יהיה לך איפה להכניס את החיישן בתוספת לזה שנשאר לך חור בטמבון
בהצלחה