רישום רכב בשביל פטור מאגרת רישוי
-
@TCRVO כתב ברישום רכב בשביל פטור מאגרת רישוי:
אני עשיתי ביטוח על רכב ביום חמישי, ביום ראשון עשיתי תאונה והרכב שלי הושבת ביום שני ביטלתי את הביטוח ושילמתי סה"כ 84 ש"ח + השתתפות עמית 2500 בערך וחברת הביטוח שילמה כ 15K
אני לא חושב שיש קנס כפשוטו אלא שהחודשים הראשונים יקרים מאד והאחרונים מאד זולים. (או משהו בסגנון)
אתה שילמת 85 שח על 4 ימים שזה אומר שהמחיר הוא כ600 שח לחודש שזה כ7200 לשנה ולא נראה לי שזה המחיר שסגרתם.
-
@מאיר כתב ברישום רכב בשביל פטור מאגרת רישוי:
(או משהו בסגנון)
כן, משהו בסגנון, פשוט מאוד כשחותמים פוליסה משלמים סכום מסויים שהוא "דמי הקמת פוליסה" [לא אומרים לך את זה, זה מובלע במחיר], ואם תבטל אחרי דקה, תקבל את הכסף של הביטוח פחות הסכום הזה, כפי שחישבת ברוב חן ל @TCRVO וככל הנראה יש משתמשים שחישבו את זה לבד, והגיעו למסקנה שיש "קנס על ביטול מוקדם", לא היא, והיא היא...
הוכחות? יש
-
@מאיר כתב ברישום רכב בשביל פטור מאגרת רישוי:
@TCRVO כתב ברישום רכב בשביל פטור מאגרת רישוי:
אני עשיתי ביטוח על רכב ביום חמישי, ביום ראשון עשיתי תאונה והרכב שלי הושבת ביום שני ביטלתי את הביטוח ושילמתי סה"כ 84 ש"ח + השתתפות עמית 2500 בערך וחברת הביטוח שילמה כ 15K
אני לא חושב שיש קנס כפשוטו אלא שהחודשים הראשונים יקרים מאד והאחרונים מאד זולים. (או משהו בסגנון)
אתה שילמת 85 שח על 4 ימים שזה אומר שהמחיר הוא כ600 שח לחודש שזה כ7200 לשנה ולא נראה לי שזה המחיר שסגרתם.
תעשה 600*11 זה יותר נכון כי בדר"כ פורסים את התשלומים ל11 וכן שילמתי יקר זה יצא כ 6800 לשנה אבל זה בגלל היותי נהג חדש ללא עבר ביטוחי בלי קשר לביטול אחרי כמה ימים
וכל זה היה עד שמצאתי חברה יותר זולה לביטוח מה שהוזיל לי ביותר מ 2000 לשנה -
@טכנולוג כתב ברישום רכב בשביל פטור מאגרת רישוי:
@aiib כתב ברישום רכב בשביל פטור מאגרת רישוי:
לאיזה גיל
ואיזה וותק
כנראה בין 8-6 שנים
אז זהו שהביטוח שלי הוא לכל נהג מגיל 24 ושנה רישיון יש לי עבר ביטוחי של שנה אחת בלבד (עכשיו התחלתי את השנה השניה) ושש שנות רישיון
-