וויז אומר חצי משפט בשקט וחצי בקול
-
-
@EBA כתב בוויז אומר חצי משפט בשקט וחצי בקול:
לאחרונה נתקלתי אצל שני אנשים שיש להם מולטימדיה T10, שהוויז אומר חצי משפט בשקט עד בלתי נשמע, ורק החצי השני בקול “בעוד 500 מטרים בכיכר, צא ביציאה הראשונה אל קצות החושן”
אצל אחד מהם זה פעם עבד כרגיל, ורק אחרי שחזור הגדרות יצרן זה קרה.
זה משהו בהגדרות?כשיש מוזיקה ברקע והוא עולה על המוזיקה?
או גם שאין עוד משהו ברקע? -
@ראובן-שבתי כתב בוויז אומר חצי משפט בשקט וחצי בקול:
כשיש מוזיקה ברקע והוא עולה על המוזיקה?
כשיש, אבל אולי גם כשאין, לא זוכר.
זה משנה? -
@ראובן-שבתי כתב בוויז אומר חצי משפט בשקט וחצי בקול:
כשיש מוזיקה ברקע והוא עולה על המוזיקה?
כשיש, אבל אולי גם כשאין, לא זוכר.
זה משנה?ודאי שמשנה
כי כשיש מוזיקה הוויז מכבה את המוזיקה
לפעמים אולי בגלל עומס או גורם כלשהוא יש איטיות במערכת אז הקול קצת נתקע, (אותו דבר גם אחרי שנגמר המלל, כמה זמן לוקח למערכת לחזור למוזיקה, זה תלוי המהירות של המערכת)
אם זה סתם קורה בלי מוזיקה זה באג -
לאחרונה נתקלתי אצל שני אנשים שיש להם מולטימדיה T10, שהוויז אומר חצי משפט בשקט עד בלתי נשמע, ורק החצי השני בקול “בעוד 500 מטרים בכיכר, צא ביציאה הראשונה אל קצות החושן”
זה משהו בהגדרות?אין שום יציאה מכיכר לקצות החושן
(אולי לכן היא אומרת את זה בשקט ) -
זה משהו בהגדרות?אני זה גם קרה לי השבוע במולטימדיה שלי [לא T10] אבל הפוך הוא רק אומר לי את הרחוב או הכביש ולא אומר לי מתי לפנות ולהיכן, ניסיתי לחפש משהו בהגדרות ולא מצאתי אז פשוט נכנסתי להגדרות של האפליקציה ועשיתי נקה איחסון \ מטמון לא זוכר כבר הניקוי שמאפס את האפליקציה והכל הסתדר חזרה למקומו [אולי זה גם בשביל לבלבל את המזלטי"ם של חיזבללה שידעו רק לאן לפנות אבל לא מתי…]
בהצלחה -
זה משהו בהגדרות?מעניין שאצלי זה גם כן היה כך בT10 ושחזור הגדרות יצרן דווקא פתר את זה