זהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!
-
@ישראל10 בדיוק כמו שאמר @YOLEVI אתה צריך להתכתב איתם ולומר להם שאתה מעוניין להחזיר את החבילה ואם אתה עומד בתנאים שלהם הם שולחים לך ברקוד אתה מדפיס אותו מדביק על החבילה ושולח ע"י אחד ממוקדי האיסוף שרשומים שם
אבל חשוב לדעת שרק פעם ראשונה ההחזרה היא חינם אח"כ זה כבר כרוך בתשלום אז לא כדאי לבזבז את האופציה הזאת סתם
ליתר פירוט אפשר לראות כאן -
@YOLEVI כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
אגב יש עדיין מבצעים עכשיו כדי להזמין אחרת?
המבצעים הסתיימו אתמול יום ראשון בלילה אבל בתחילת החודש הקרוב שוב יהיו מבצעים (בד"כ קצת פחות טובים אבל עדיין טובים יותר מעכשיו)
-
@טכנולוג כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@YOLEVI כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
המבצעים הסתיימו אתמול יום ראשון בלילה אבל בתחילת החודש הקרוב שוב יהיו מבצעים (בד"כ קצת פחות טובים אבל עדיין טובים יותר מעכשיו)
אתה יכול לשער בכמה?
אם עכשיו המולטימדיה עןלה 128 דולר כמה זה יעלה עם המבצעים בעוד שבוע?
אני רוצה לדעת אם שווה לחכות... -
@טכנולוג כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
אתה יכול לשער בכמה?
אם עכשיו המולטימדיה עןלה 128 דולר כמה זה יעלה עם המבצעים בעוד שבוע?
אני רוצה לדעת אם שווה לחכות...כ117$ (לא חותם על זה אבל משהו בכיוון הזה)
-
@טכנולוג אני הזמנתי מהמוכר לעיל 2 מולטימדיות (השנייה צריכה להגיע השבוע) אז רק אחת מהם תהיה בחינם ההחזרה?
והאם ישד אופציה לשלוח את שניהם כחבילה אחת או שמבחינתם זה יחשב מוצר אחד?
תודהלדעתי זה נחשב שני משלוחים אבל לא ניסיתי תצטרך לבדוק כשיגיע
אבל לדעתי אם המולטימדיה היא לא מה שהזמנת אז פשוט תפתח מחלוקת ותחזיר לו את המכשיר על חשבונו בכל מקרה או שיחזיר לך חלק מהסכום -
לדעתי זה נחשב שני משלוחים אבל לא ניסיתי תצטרך לבדוק כשיגיע
ברור שזה שני משלוחים
השאלה שלי הייתה הפוכה - מה אם אני כשאני מחזיר את 2 המולטימדיות אם אני יחזיר אותם ביחד האם זה יחשב שהחזרתי 1 או 2 (כמובן שאצטרך להצהיר מראש שאני מחזיר את שניהם בחבילה אחת)
אגב על כמה כסף מדובר, כמה עולה משלוח בכזה גודל? -
לדעתי זה נחשב שני משלוחים אבל לא ניסיתי תצטרך לבדוק כשיגיע
ברור שזה שני משלוחים
השאלה שלי הייתה הפוכה - מה אם אני כשאני מחזיר את 2 המולטימדיות אם אני יחזיר אותם ביחד האם זה יחשב שהחזרתי 1 או 2 (כמובן שאצטרך להצהיר מראש שאני מחזיר את שניהם בחבילה אחת)
אגב על כמה כסף מדובר, כמה עולה משלוח בכזה גודל?אתה מחזיר אותם בנפרד בשתי חבילות, עם ברקודים שונים.
-
@MEIR כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@TCRVO כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@מיישה איך אפשר לדעת שמה שקיבלתי הוא כן T10????
אם זה לא משהו שהפריע לך, כנראה שזה לא חשוב.
-
@מיישה כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@MEIR כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@TCRVO כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@מיישה איך אפשר לדעת שמה שקיבלתי הוא כן T10????
אם זה לא משהו שהפריע לך, כנראה שזה לא חשוב.
א: אף אחד לא רוצה שיעבדו עליו...
ב: נאמר למעלה שגם אי אפשר לחסום, זה ברור דבר חשוב -
@Yair כתב
ב: נאמר למעלה שגם אי אפשר לחסום, זה ברור דבר חשובאתה לגמרי צודק, כוונתי בדיוק לזה, אם בנאדם התקין והכל סבבה לו עם זה, אז כנראה שהוא לא צריך חסימה למשל, כי המערכת כשלעצמה כנראה טובה, אבל T10 זה לא...
-
@מיישה כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
@Yair כתב
ב: נאמר למעלה שגם אי אפשר לחסום, זה ברור דבר חשובאתה לגמרי צודק, כוונתי בדיוק לזה, אם בנאדם התקין והכל סבבה לו עם זה, אז כנראה שהוא לא צריך חסימה למשל, כי המערכת כשלעצמה כנראה טובה, אבל T10 זה לא...
עדיין, אני חושב שאם הוא הזמין T10 זה בשביל T10, אחרת הוא היה מזמין משהו אחר (לדוגמא S18)
זה שהוא לא יודע איך הטעם זה לא אומר שהוא לא מעוניין...
אגב אז מה זה כן? (S18, T3 משהו חדש) -
@Yair כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
אחרת הוא היה מזמין משהו אחר (לדוגמא S18)
הS18 הוא 2 ראם, המערכת השנוייה במחלוקת היא כן 4 ראם...
לגבי מערכת אחרת, היצרן הוא אותו יצרן, ניתן להזמין משאר החנויות שמוכרות את היצרן הזה, מצורפת רשימה.
srnubi Official Store
Srnubi Exclusive Store
srnubi franchise Store
Srnubi Factory Store
JMCQ Store
JMCQ Autoradio Global
JMCQ Official Store
JMCQ Franchised Store
JMCQ Factory Store
Develuck Official Store
Develuck Franchised Store
Develuck Flagship Store
Develuck Factory Store
VTOPEK Autoradio Store
Jansite Store
Jansite Official Store
Jansite Flagship Store
Jansite Global Store -
הS18 הוא 2 ראם, המערכת השנוייה במחלוקת היא כן 4 ראם.
היצרן הוא אותו יצרן, ניתן להזמין משאר החנויות שמוכרות את היצרן הזה, מצורפת רשימה.סליחה שאני מטרטר
אז איפה נקודת ההבדל בנראות / בהרגשה / אי אפשר להסביר במילים? -
@Yair כתב בזהירות מרכישת מולטימדיה מקישור שהמוכר החליט לשלוח משהו שאיננו T10!!!:
הS18 הוא 2 ראם, המערכת השנוייה במחלוקת היא כן 4 ראם.
היצרן הוא אותו יצרן, ניתן להזמין משאר החנויות שמוכרות את היצרן הזה, מצורפת רשימה.סליחה שאני מטרטר
אז איפה נקודת ההבדל בנראות / בהרגשה / אי אפשר להסביר במילים?כדי שלא יסתבכו, אני אתן דוגמא הכי פיזית... החלק האחורי של המערכת צריך להיות בצבע רוז גולד, אם הוא בצבע תכלת, אתה בבעיה...
-
בצבע רוז גולד
יש את זה בעיברית?? מה הכוונה רוז גולד?
אני התקנתי לחבר שהזמין ונראה לי שזה תכלת אני לא זוכר
אני גם הזמנתי שני מולטימדיות ונראה לי שגם נפלתי בפח... הסים יושב בתוך חוט כזה עם מגש זה לא t10??