מיצובישי לנסר 2008 לא מניע כשהאוטו חם
-
@EBA כתב במיצובישי לנסר 2008 לא מניע כשהאוטו חם:
הייתי ממליץ לפרק אותה ולנקות כמו שצריך. אם רק מרססים את הספריי זה יכול לעשות שיהיה חצי נקי וחצי מלוכלך, ואז המחשב רק משתגע עוד יותר.
וודאי שהצורה הנכונה היא כך אבל ניתן בכל זאת להשפריץ בלי לפרק ואז לנקות עם סמרטוט כדי שלא ישאר כל הלכלוך עם הספריי בפנים (ע"פ עצת המוסכניק שלי) ייתכן שזה שווה את החיסכון בעבודה
-
@נייטרון-חפשי כתב במיצובישי לנסר 2008 לא מניע כשהאוטו חם:
יש לך קודן?
כן אבל בלי קוד האוטו לא מנסה להניע בכלל וכאן הוא כן מנסה מה גם שזה לא צריך להיות קשור לרכב קר או חם
-
באופן כללי דרך הפעולה הוא שאם יש סטרטר והרכב לא מניע בבעיה יכולה להיות אחת מהשתיים או במערכת ההצתה או במערכת הדלק
@YOLEVI כתב במיצובישי לנסר 2008 לא מניע כשהאוטו חם:מה גם שזה לא צריך להיות קשור לרכב קר או חם
אני מאמין שזה באמת לא קשור לזה שהרכב חם אלא לזה שהשתמשת בו לאחרונה, מנועים חשמליים בשלבי גסיסה (פחמים גמורים) מתנהגים כך לפעמים (לא כאן המקום להתפלסף למה),
אני הייתי מהמר על משאבת דלק גמורה בייחוד לאור העובדה שיש דרך קלה מאוד לבדוק את זה - כשהרכב לא מניע פותחים את בית הפילטר אוויר מוציאים את הפילטר ומרססים ספריי קרבורטור תוך כדי הנעה אם הרכב מניע ופועל כל זמן שממשיכים לרסס מיקדנו את התקלה למערכת הדלק (ההגיון בזה הוא שהספריי הוא דליק ומספק חומר בעירה דרך אספקת האוויר).
אם זה עובד תעדכן ונמשיך הלאה.
כיוון שלא נתקלתי באופן אישי במשהו דומה אשמח להערות.
אגב, לא נדלקה נורת תקלה? -
נורת תקלה?
דלוקה כבר לפני זה על ממיר קטליטי
-
משאבת דלק גמורה
כך אמר לי גם מוסכניק ערבי
לכאורה יותר פשוט לבדוק ע"י שמיעה אם המשאבה מתחילה לפעול -
אני הייתי מהמר על משאבת דלק גמורה בייחוד לאור העובדה שיש דרך קלה מאוד לבדוק את זה - כשהרכב לא מניע פותחים את בית הפילטר אוויר מוציאים את הפילטר ומרססים ספריי קרבורטור תוך כדי הנעה אם הרכב מניע ופועל כל זמן שממשיכים לרסס מיקדנו את התקלה למערכת הדלק (ההגיון בזה הוא שהספריי הוא דליק ומספק חומר בעירה דרך אספקת האוויר).
במחילה אבל הרעיון הזה נשמע (לי לפחות) קצת מופרך
יש מערכת שלמה שתפקידה להזריק דלק לצילינדרים בצורה מדוייקת ואתה מציע לספק להם דלק דרך מערכת האוויר...
שמעת את זה ממישהו? -
@Mazda כתב במיצובישי לנסר 2008 לא מניע כשהאוטו חם:
שמעת את זה ממישהו?
כל מוסכניק מדרכה מתחיל משתמש בשיטה הזו, וכן, דיברתי על זה פעם גם עם המוסכניק שלי.
-
@YOLEVI כתב במיצובישי לנסר 2008 לא מניע כשהאוטו חם:
דלוקה כבר לפני זה על ממיר קטליטי
מה שאומר שייתכן למשל שהקויילים תקולים ואין לך שום אינדיקציה לזה, אני שאלתי כי במקרה ויש תקלה בהצתה מסתבר שיהיה נורת תקלה אבל עכשיו אי אפשר לדעת.
-
@Mazda כתב במיצובישי לנסר 2008 לא מניע כשהאוטו חם:
יש מערכת שלמה שתפקידה להזריק דלק לצילינדרים בצורה מדוייקת ואתה מציע לספק להם דלק דרך מערכת האוויר...
תברר מה זה מערכת נייטרוס לרכב ותבין שזה לא כ"כ מופקע (אני כמובן לא ממליץ ליסוע על ספריי אבל מבדיקה חד פעמית לא יקרה כלום.
קרדיט לשלמה שלימד אותי מה זה נייטרוס,
@נייטרוס חפשי -
תברר מה זה מערכת נייטרוס לרכב ותבין שזה לא כ"כ מופקע
קרדיט ל @שלמה שלימד אותי מה זה נייטרוס,@נייטרון-חפשי בעולם רכב ספורט הרחוב לא משתמשים חד פעמית ב n2o (ניטרוס אוקסיד רק שהמיכלולים מחוזקים במנועים האלה) זה בד''כ רכבים רגילים משופרים
-
מיצובישי לנסר 2008 לא מניע כשהאוטו חם
לאחר שהאוטו לא בשימוש זמן רב הוא מניע ללא בעיות אבל כמה דקות לאחר שימוש הוא לא מניע, הרעש של הסטרטר נשמע טוב והמצבר די חדש (ניסיתי עם בוסטר ליתר ביטחון ולא עזר), גם אם השתמשתי מס' דקות ברכב וכיביתי שאז המנוע יחסית קר (כמעט על הכי קר בלוח) עדיין לא מניע, ניסיתי להניע מיד אחרי שכיביתי את האוטו ואז כן מניע.
כשכן מניע (לאחר כמה דקות טובות 10-15) אני מנסה להניע תוך כדי שאני נותן גז אני לא יודע אם זה קשור לזה שאני לוחץ על הדוושה או שזה היה מניע גם בלי ללחוץ (אבל כן נראה שזה עוזר)
הבעיה התחילה ממוצ"ש האחרון ככה שזה הפרטים שיש לי בינתיים
הרכב מונע בגז אבל ההנעה כידוע היא על בנזין (האוטו נוסע חלק גם על גז וגם על בנזין)
אשמח לשמוע את דעת המומחים בנושא
תודה רבהלמיטב ידעתי זה אמור להיות התייבשות של חלקים במונע מהגז
כמובן שממולץ לבדוק את זה במוסך כי אחרי הכל מדובר במנוע ואני לא מוסכניק -
@מכונאי-אני-לא כתב במיצובישי לנסר 2008 לא מניע כשהאוטו חם:
למיטב ידעתי זה אמור להיות התייבשות של חלקים במונע מהגז
אשמח מאוד אם תציין מנין הידע הזה האם זה מהשערה או שנתקלת בזה בעבר או שמעת? (מאחר ומכונאי אתה לא )
-
אשמח מאוד אם תציין מנין הידע הזה האם זה מהשערה או שנתקלת בזה בעבר או שמעת? (מאחר ומכונאי אתה לא )
חבר שהיה לו את אותה בעיה וזו הייתה תשובתו של חברי בעל מוסך התקנת גז
זה חבר ילדות המוסכניק כך שלא נראה לי שירמה אותי -
@מכונאי-אני-לא אשמח לדעת איזה רכב היה לו
(אני שואל כי באוטו שלי רצו להתקין משמנת וערן מב"ש אמר שברכב הזה לא צריך כי הוא ממש מתאים לגז)@מכונאי-אני-לא כתב במיצובישי לנסר 2008 לא מניע כשהאוטו חם:
מה היה הפיתרון?
-
@מכונאי-אני-לא אשמח לדעת איזה רכב היה לו
(אני שואל כי באוטו שלי רצו להתקין משמנת וערן מב"ש אמר שברכב הזה לא צריך כי הוא ממש מתאים לגז)@מכונאי-אני-לא כתב במיצובישי לנסר 2008 לא מניע כשהאוטו חם:
מה היה הפיתרון?
ספציפית הותקן על אמריקאי
שברולט אפלנדר 7 מקומות
הוא כיוון מחדש את הגז ניקה מנוע והכל חזר לקדמותו -
@מכונאי-אני-לא ואצלו גם כן לא הניע רק כשהאוטו היה חם או שלא הניע בכלל?
ומה זה אומר ניקה מנוע מה העלות של זה? (ואיך ניקיון פותר בעיה של התייבשות חלקים במנוע) -