מנעול הגה - כדאי? יעיל?
-
@דאבל-קליק כתב במנעול הגה - כדאי? יעיל?:
האם כזה דבר ודומיו יותר מומלץ ופחות פריץ?
נסחפו לגמרי… למה לא כספת מתכת כזו שעוטפת את כל הרכב?
ובכלל, נראה לי שגם כשהוא סגור ככה אפשר לנהוג…וברצינות, הפתרון המומלץ שלי הוא להתקין מפסק נסתר למשאבת הדלק או משהו חיוני אחר, שיגרום שהרכב פשוט לא ייסע!
וגם למי שלא מתכוון לעשות את זה, זו עדיין עצה טובה כשנוסעים לטיול בדרום ומחנים את הרכב במקום שחוששים שמא הוא לא יישאר שם עוד שעתיים, פשוט פותחים את תיבת הפיוזים ושולפים את הפיוז של הסטרטר או המשאבת דלק, או שניהם…
ככה אני אוהב לעשות. -
@EBA כתב במנעול הגה - כדאי? יעיל?:
האם כזה דבר ודומיו יותר מומלץ ופחות פריץ?
נסחפו לגמרי… למה לא כספת מתכת כזו שעוטפת את כל הרכב?
ובכלל, נראה לי שגם כשהוא סגור ככה אפשר לנהוג…וברצינות, הפתרון המומלץ שלי הוא להתקין מפסק נסתר למשאבת הדלק או משהו חיוני אחר, שיגרום שהרכב פשוט לא ייסע!
וגם למי שלא מתכוון לעשות את זה, זו עדיין עצה טובה כשנוסעים לטיול בדרום ומחנים את הרכב במקום שחוששים שמא הוא לא יישאר שם עוד שעתיים, פשוט פותחים את תיבת הפיוזים ושולפים את הפיוז של הסטרטר או המשאבת דלק, או שניהם…
ככה אני אוהב לעשות.נשמע מענין,
כמה עלות של דבר כזה? ואיפה מבצעים- כל מוסך יכול לבצע? -
כמה עלות של דבר כזה? ואיפה מבצעים- כל מוסך יכול לבצע?
אם קצת ידיים טובות אפשר לבד, פשוט למשוך חוט מהפיוז, לא צריך לחפש את החשמל של המשאבה עצמה.
-
@EBA כתב במנעול הגה - כדאי? יעיל?:
@גגגג לא לקדוח, להחביא אותו איפשהו [בתיבת פיוזים הקדמית, בתא כפפות, מתחת ההגה, בתא של המשקפיים למעלה, מתחת השטיח, ליד השפם שלך…]
לו יצוייר שהגנב קולט שמסתתר איזה מפסק, הוא יהיה חייב למצוא אותו או שהוא יוכל לפתור את זה דרך תיבת הפיוזים?