תגובות על 'אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים'
-
@אבי-ים כתב בתגובות על 'אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים':
יש לפעמים שזה לא קשור לסוכן ביטוח זול
לדוג' אם יש משהו עם ביטוח חיים ומשכנתא בביטוח ישיר
יהיה לו אחוז הנחה משמעותי בביטוח רכב (בדידי הוה עובדא)
כך ששווה לבדוק גם את האפשרות הזובוא אני יספר לך סיפור הפוך...
עשיתי ביטוח רכב בביטוח ישיר, מכאן לשם דאגו לתת לי הנחה בביטוח דירה, כמה עשרות שקלים פחות בחודש? אז למה לא..
ברגע האמת היה לי פיצוץ בצנרת מתחת לבלטות, הגיעו במסגרת הביטוח לתקן, ורק אז גיליתי שההשתתפות עצמית לתיקון גבוהה בכמה מאות שקלים מהביטוח הקודם...
לא תמיד הזול משתלם. -
@YKingsmart זה לא סותר
אני יושב להם על הווריד ובודק באותיות הקטנות
דאגתי להשתתפות עצמית נמוכה מחד וכיסוי גבוה מאידך -
@אבי-ים חח, התכוונת שתגיד "מה פתאום" על העובדה שהמדינה מבטחת ולא החברה...
ברור שיש מה לשחק עם זה קצת, אבל עיקר ההנחות והתעלולים זה בצד ג'.
ולגבי ביטוח בווישור...
אני מעדיף לא לפתוח את הפה, אבל יש סיבה למה הם זולים בכזה פער מכולם, ומאפשרים לעשות ביטוח באינטרנט בלי לשאול שום שאלות מעצבנות כמו כל הביטוחים
ספר לי אם שמעת מישהו שקיבל מהם כסף, וכמה זמן זה לקח... -
כמו שכתבו כאן
השוואת מחירים נכונה היא השוואה של כל הפרמטרים
מהנסיון שלי ישנם גם סוכנים לא ישרים לכן ההשוואה חייבת להיות מדויקת.- האם כולל כיסוי שמשות מראות פנסים?
- מי יכול לנהוג ברכב. רק אני/כל אדם, מאיזה גיל?
3.חשוב מאד מאד לוודא שהנתונים שמופיעם בפוליסה תואמים לגילכם ולשנת הוצאת הרשיון שלכם.
4.מהו סכום הכיסוי. מליון/ חצי מליון יותר? - מהו סכום השתתפות העצמית במקרה של נזק.
ובכל מצב לאחר שסגרתם עם הסוכן עדיף להתסתכל בפוליסה של החברה ולוודא שזה הנתונים שסגרתם.
כי ח"ו במקרה של תביעה הסוכן יתנער... -
@עמוד-ענן כתב בתגובות על 'אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים':
האם כולל כיסוי שמשות מראות פנסים?
זה הבדל של עשרות בודדות של שקלים לשנה.
מי יכול לנהוג ברכב. רק אני/כל אדם, מאיזה גיל?
רשמתי. תבדוק שוב.
3.חשוב מאד מאד לוודא שהנתונים שמופיעם בפוליסה תואמים לגילכם ולשנת הוצאת הרשיון שלכם.
זה נכון, בלי קשר לכאן.
4.מהו סכום הכיסוי. מליון/ חצי מליון יותר?
דובר על זה.
מהו סכום השתתפות העצמית במקרה של נזק
צודק, אבל אני לא יודע אם זה משפיע על המחיר כ"כ
-
@EBA כתב בתגובות על 'אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים':
ובכל מקרה, גם אם דפקת רכב שעולה מליון, קשה מאוד להוריד לו את השווי ביותר מ300,000, עדיין המחיר שלו לפירוק יהיה הרבה מאוד...
זה לא רק אם נכנסת ברכב תשתיות זה גם סיפור יקר מאוד
יש לי חבר שעשה תאונה והעיף גדר הפרדה הוא קיבל תביעה של מאות אלפים מנת"ע על התיקון
לעשות ביטוח של פחות ממיליון זה שטות מוחלטת
בפועל לא נתקלתי בחברה שמציעה ביטוח פחות ממיליון חלקם מציעים 2 מליון בברירת מחדל -
@קינג-קומפיוטר כתב בתגובות על 'אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים':
בפועל לא נתקלתי בחברה שמציעה ביטוח פחות ממיליון חלקם מציעים 2 מליון בברירת מחדל
לי לדוגמא עשו כזאת פוליסה בעבר.
-
@יצחק יכול להיות שפנייה ישירה לווי שור תעזור לבטח בלי עבר כי אור מבטחים אצל ווי שור (אא"כ ווי שור עצמם הפסיקו לבטח ללא עבר ביטוחי)
מס' הטלפון הישיר של ווי שור *6835
שימו לב שמי שכבר ביטח דרך אור הם לא יסכימו לבטח אותו ישירות אצלם אלא יגידו לו לפנות דרך אור אבל מי שעדיין לא מבוטח אצלם כלל יכול לבטח
נ.ב. אני מבוטח אצלם פחות משנה ללא עבר כלל והם הציעו לי להמשיך את הפוליסה לעוד שנה (אצלם הביטוח נגמר בסוף שנה ולא שנה לאחר ההצטרפות) -
@YOLEVI כתב בתגובות על 'אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים':
שימו לב שמי שכבר ביטח דרך אור הם לא יסכימו לבטח אותו ישירות אצלם אלא יגידו לו לפנות דרך אור אבל מי שעדיין לא מבוטח אצלם כלל יכול לבטח
ווי שור לא מוכנים לבטח ללא עבר ביטוחי
ניסיתי לפני פחות מחצי שנה ולא היה על מה לדבר (אפי' שביטוח חובה עשיתי אצלם) -
@יצחק תציין מאיזה חברות קיבלת הצעה
יש חברות שכלל לא מבטחות ללא עבר ביטוחי, מי שכיכב בנהגים חדשים ללא עבר עד היום הייתה אור אבל אומרים שהיא כבר לא מבטחת...
זכור לי שבזמנו איי איי ג'י הסכימו לבטח אותי ללא עבר ב5 ומשהו אבל עם רישיון מעל שנה תנסה לפנות אליהם -
@יצחק כתב בתגובות על 'אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים':
@יהודה @יוני התקשרתי היום אמרו שהיו עושים ועכשיו הפסיקו ועושים רק לעבר ביטוחי של 3 שנים
להתקשר ישירות לחברת ביטוח זה סתם לזרוק כסף
תדבר עם סוכן הוא בודק לך מחירים עם כל החברות ומצליח להוציא דברים שאתה לא תצליח
כדאי גם לעשות סקר שוק לראות אם באמת יש מחיר זול יותר אבל אם אתה ללא עבר ביטוחי סוכן יצליח לבטח מאוד בקלות
סיפור שהיה לי לפני שנה התקשרתי לסוכן ביטוח הוא נתן לי הצעה של 7200 אמרתי לו שהשגתי הצעה ב6000 אחרי שעה הוא חזר אלי עם הצעה של 5200