אשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים....
-
אני עם סוזוקי ספלאש 2013 ידני
ביטוח בשומרה, חובה+צד ג’ מורחב (טריפל), כולל שמשות, מראות ופנסים, גרירה, שירותי דרך, גניבה, נזק בזדון, ניסיון פריצה, נזקי צד ג’ עד 1,000,000 ולא 500,000 (בעיר שאני גר בה יכול להיות יותר רלוונטי…)
עבר ביטוחי נקי 3 שנים.
כל נהג מעל 24 ושנתיים רישיון.
חובה: 2057
צד ג’: 2281
השתתפות עצמית במקרה של נזק: 1690. ביטול השתתפות היה עולה 470, לא עשיתי את זה.
שם הסוכן: צבי גולדמן.
טלפון: 02-5868611
מעלות: ישרים ואמינים מאד! לא מסתירים ממך שום פרט. טיפלו לאבא שלי בתביעות, בצורה מאד מקצועית וטובה.
חסרונות: לא תמיד זמינים אחרי שעות העבודה (בדרך כלל כן). לא הכי זולים שתמצאו בשוק, וגם לא נראה לי יקרים מדי, קלאסי.
בעיני, היתרון של היושרה ואמינות שלהם, שווה לי את השקט הנפשי שאני קונה גם במחיר של עוד כ-70 שקל בחודש מקסימום שאחסוך. -
אני עם סוזוקי ספלאש 2013 ידני
ביטוח בשומרה, חובה+צד ג’ מורחב (טריפל), כולל שמשות, מראות ופנסים, גרירה, שירותי דרך, גניבה, נזק בזדון, ניסיון פריצה, נזקי צד ג’ עד 1,000,000 ולא 500,000 (בעיר שאני גר בה יכול להיות יותר רלוונטי…)
עבר ביטוחי נקי 3 שנים.
כל נהג מעל 24 ושנתיים רישיון.
חובה: 2057
צד ג’: 2281
השתתפות עצמית במקרה של נזק: 1690. ביטול השתתפות היה עולה 470, לא עשיתי את זה.
שם הסוכן: צבי גולדמן.
טלפון: 02-5868611
מעלות: ישרים ואמינים מאד! לא מסתירים ממך שום פרט. טיפלו לאבא שלי בתביעות, בצורה מאד מקצועית וטובה.
חסרונות: לא תמיד זמינים אחרי שעות העבודה (בדרך כלל כן). לא הכי זולים שתמצאו בשוק, וגם לא נראה לי יקרים מדי, קלאסי.
בעיני, היתרון של היושרה ואמינות שלהם, שווה לי את השקט הנפשי שאני קונה גם במחיר של עוד כ-70 שקל בחודש מקסימום שאחסוך.@יראת-שמים כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים....:
לא הכי זולים שתמצאו בשוק
אני ממש לא מבין בזה, אבל לפי המחירים שהביאו פה בשרשור זה כן היה נראה יחסית זול, לא?
-
@יראת-שמים כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים....:
לא הכי זולים שתמצאו בשוק
אני ממש לא מבין בזה, אבל לפי המחירים שהביאו פה בשרשור זה כן היה נראה יחסית זול, לא?
@צבי-דורש-ציון אולי, לא ממש עברתי בפירוט על המחירים שכתב פה כאו"א. אני זוכר שבפעם הראשונה שעשיתי ביטוח (דרכם), בדקתי מול חברים והיו שהשיגו יותר בזול עם נתונים דומים לשלי. ולכן כתבתי שהם לא בהכרח הכי זולים בשוק.
סה"כ שיתפתי פה את שלי לתועלת הציבור.
-
@צבי-דורש-ציון כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים....:
א. לכאורה הכי טוב זה יהיה הודעה? (כמובן עם קישור לפה…)
ב. אם לא נח לך מה שהיא עשתה לך, אתה אולי יכול גם לבטל ישירות מהחברהא. בהחלט היה עדיף הבעיה שאין לי ווצאפ.
ב. אני יכול לבטל הבעיה שזה חתיכת כאב ראש כי הם עשו לי את החובה והצד ג’ על האשראי שזה אומר שאני יקבל החזר מלא וכל חודש יירד לי (הצד ג הוא 12 תשלומים) -
@יראת-שמים כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים....:
לא הכי זולים שתמצאו בשוק
לא ממש, בהתחשב בעובדה שיש לו עבר ביטוחי 3 שנים, נתון משמעותי.
-
ב. אם לא נח לך מה שהיא עשתה לך, אתה אולי יכול גם לבטל ישירות מהחברהא. בהחלט היה עדיף הבעיה שאין לי ווצאפ.
ב. אני יכול לבטל הבעיה שזה חתיכת כאב ראש כי הם עשו לי את החובה והצד ג’ על האשראי שזה אומר שאני יקבל החזר מלא וכל חודש יירד לי (הצד ג הוא 12 תשלומים)@טאטל-ע כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים....:
אני יכול לבטל הבעיה שזה חתיכת כאב ראש כי הם עשו לי את החובה והצד ג’ על האשראי שזה אומר שאני יקבל החזר מלא וכל חודש יירד לי (הצד ג הוא 12 תשלומים
אני יתן לך ‘פטנט’, תתן לחבר שרוצה הלוואה ב12 תשלומים (לא קשה למצוא…) את הכסף ושהו יעשה לך הוראת קבע
-
ב. אני יכול לבטל הבעיה שזה חתיכת כאב ראש כי הם עשו לי את החובה והצד ג’ על האשראי שזה אומר שאני יקבל החזר מלא וכל חודש יירד לי (הצד ג הוא 12 תשלומים)@טאטל-ע נראה לי שיש חיוב כל חודש ועל הסכום שחויב אתה תקבל זיכוי
תבדוק מולם איך זה יהיה -
@טאטל-ע נראה לי שיש חיוב כל חודש ועל הסכום שחויב אתה תקבל זיכוי
תבדוק מולם איך זה יהיה@קינג-קומפיוטר כתב באשכול סוכני ביטוח זולים, אמינים וזולים....:
נראה לי שיש חיוב כל חודש ועל הסכום שחויב אתה תקבל זיכוי
תבדוק מולם איך זה יהיהזה מה שהיה לי הם החזירו לי גם בתשלומים
ואז זה סתם סרט לחשבן כמה יורד וכמה נכנס