תגובות על 'שרשור סוכני רכב אמינים'
-
-
@ראובן-שבתי כתב בשרשור סוכני רכבים אמינים:
כאן תעלו סוכני רכב אמינים מהמגזר שלנו
יש לציין שם + מספר טלפון ואיזור פעילות, אם הסוכן מתעסק רק עם סכומים מסויימים יש לציין זאת, עדיף להרחיב עם מדובר מנסיון אישי או רק מקרוב ועוד.רק מעיר, שכל סוחר רכב ששכל בקדקדו, ישלח לפה לפחות חבר אחד שלו להמליץ עליו.
אז אני לא יודע כמה זה אמין לפרסם כזה אשכול.המלצה שלי, תאמינו רק אם אתם מכירים את הניק המפרסם, עדיף הכירות אישית, אבל הייתי נותן משקל גם לניק שאני מכיר את הפעילות שלו, והוא עושה רושם של אדם רציני, שלא יזרוק סתם מידע וכדו'. כמובן שהכירות כזו - הינה בעירבון מוגבל.
-
@ראובן-שבתי כתב בשרשור סוכני רכבים אמינים:
כאן תעלו סוכני רכב אמינים מהמגזר שלנו
יש לציין שם + מספר טלפון ואיזור פעילות, אם הסוכן מתעסק רק עם סכומים מסויימים יש לציין זאת, עדיף להרחיב עם מדובר מנסיון אישי או רק מקרוב ועוד.אני הייתי משנה את זה לשרשור בודקים \ סוחרים אמינים
אני לא יודע מה השם המדוייק של זה
כוונתי כמו ארי ויילר למשל
שאתה מסכם איתו סגנון רכב רצוי \ מחיר \ וכד'
והחברה שלו מחפש לך את הרכב במגרשים וביד 2
עושה בדיקות עצמאיות לרכב
ורבה עם המוכר על המחיר
עד שאומרים לך לך למקום פלוני ופלוני לסגור את העסקה ישירות מהמוכר
והם לוקחים על זה עלות על השרות
בכזה מצב אין להם רכבים משלהם שהם נתקעו איתם אלא הם פשוט חוסכים לך את העבודה הקשה -
@admin כתב בשרשור סוכני רכבים אמינים:
בכזה מצב אין להם רכבים משלהם שהם נתקעו איתם אלא הם פשוט חוסכים לך את העבודה הקשה
יש שתי סוגי סוכנים
סוכנים שקונים רכבים מתקנים אותם מדברים יפה וככה עושים עליהם קופה
כאלה יש הרבה ביד2
הסוכנים שאני רשמתי והאלה הנפוצים במגזר החרדי זה סוכנים שלא קונים רכבים ואז מוכרים לך
אלא מסיגים דילים מסוכניות עם רכבי טרייד אין, או רכבים שהלקוחות שלהם החזירו לאחר כמה שנים של שימוש..
שזה אחלה דבר (אין להם רכבים שהם נתקעו איתם, אם הוא לא מוצא קונה אין עסקה והוא לא מחוייב לכלום)
אבל הייתי שמח אם היה פה שרשור רצוף בלי דיונים
@מאיר -
@יראת-שמים כתב בשרשור סוכני רכבים אמינים:
ישראל שייינברג.
סוחר רכבים אמין מאד מאד וישר כמו סרגל.
0528477795מצטרף להמלצה. אני יודע שהוא באיזור ירושלים.
אחלה בן אדם מעבר לסוחר...
אגב, למיטב ידיעתי הוא מתעסק גם עם סכומים של 20,000@אינטרקום ראיתי שבגלל הפוסט הזה שלי כתבת פה שהוא מתעסק רק עם סכומים של 20,000 לא זו היתה כוונתי. הוא מתעסק גם עם סכומים כאלו, אני יודע על מישהו שקנה דרכו גם ב40,000.
נ.ב. אין לי מושג אם יש לו סכום גג... -
הנכתב מתייחס במפורש לאחר מהשמות של המתווכים המוזכרים בפורום.
איני רוצה לכתוב שם מפורש מחשש תביעת דיבה וכדומהשורש כל הרמאות.
שהמתווך כלל לא מגיע לחפש עבורך אלא מנפח את מחיר הרכב וגורף לכיסו את התמורה.למה שתאמין למתווך יותר מאשר למוכר?
יש למתווך נגיעות אישיות בעסקה, בדיוק כמו כל מוכר רכב.
תגיע לקניה עם מישהו שמבין ברכבים וגם שלח את הרכב לבדיקה במוסך
ב. בכל מקרה של תקלה או רמאות ברכב אז המתווך יגיד לך 'לא ידעתי' , אבל את מוכר הרכב בעצמו תוכל לתבוע להחזיר לך את הכסף או פיצוי
בקיצור:
מתווך רכב הוא יותר גרוע מכל מוכר רכב ללא אחריות שכל מוכר רכב [ובמיוחד אם הוא סוחר-רכב שמחויב לכך על פי חוק] יש לו אחריות לא לרמות את הלקוח.
עדיף לקנות ישר מהמוכר והמתווך לא נותן לך כלום.================
תחתום עם המתווך בכתב על ההסכם שלך איתו.
ואל תעביר לו שום כסף ב'שחור' רק מסודר עם קבלה [אפילו שאז הם מוסיפים למחיר את המע"מ]
את עמלת המתווך ישירות למתווך ואת מחיר הרכב ישירות למוכר.
רצוי העברות בבנק, צ'קים או כרטיס אשראי.
כל ישנו תיעוד ברור לכל העברה.
הרבה מהם אומרים ללקוח שיעביר להם את הכסף והם כבר מעבירים למוכר וכך הם מעלימים את מחיר הרכב.
לא לקבל שום תירוצים וסיפורים!
הכל מסודר חתום וברור.
כך יותר קשה לשקר וגם במקרה ומישהו שיקר אחר כך אפשר להוכיח.
השקרנים אוהבים הסכמים לא ברורים ובעל פה והעברות מיד ליד ובמזומן, מי שדובר אמת אין לו בעיה עם הסכמים בכתב והעברות מסודרות וחוקיות. -
@ראובן-שבתי כתב בתגובות על 'שרשור סוכני רכב אמינים':
סוכנים שקונים רכבים מתקנים אותם מדברים יפה וככה עושים עליהם קופה
כאלה יש הרבה ביד2
הסוכנים שאני רשמתי והאלה הנפוצים במגזר החרדי זה סוכנים שלא קונים רכבים ואז מוכרים לךאם נגדיר את זה נכון אז יש 'סוחרים' ויש 'מתווכים'...
-
@ez058 הבעיה היא שיש סוחרים שמציגים עצמם כמתווכים.
הקונה חושב שהמתווך הוא אובייקטיבי.
אם הוא קובע את מחיר הרכב, הוא גרוע מכל מוכר רכב.
שכל מוכר רכב [ובמיוחד אם הוא סוחר-רכב שמחויב לכך על פי חוק] יש לו אחריות לא לרמות את הלקוח.
יש כאלו רבים בציבור החרדי וגם כאילו עם חזות חרדית.
ואחד מאלו הוזכר בפורום בתור 'מתווך אמין'... -
@יוסימתעניין מאוד משנה מי הבן אדם וכמה רכבים הוא מוכר
איציק שאג וחזי וינגרטן מוכרים אלפי רכבים
הם לא קונים רכב ואז מוכרים אותו (ואז הם בעצם נתקעים עם רכבים)
אלא מתווכים בן המוכר לקונה (אין להם זמן להתקע עם רכבים),
ברור שלוקחים על זה כסף בסוף הם נותנים שירות, בנוסף הרבה פעמים הם יביאו לך רכבים במחיר שלא תשיג כמעט לבד אלא אם אתה עובד קשה ביד 2
תבין שנכנס לאלבר רכב טוב במחיר זול (טרייד-אין, ליסינג וכו') הם מקבלים קדימות ומקבלים את זה במחיר רצפה, מה שאומר שגם אם הם מוסיפים 5 אלף אתה יוצא מרווח.
ברור שיש בתחום הזה מלא גנבים ולכן צריך לדעת למי לפנות
דבר נוסף כתבת שאין אחריות, זה לא נכון הגדולים נותנים אחריות, (בדרך כלל האחריות כוללת רק דברים שהמתווך היה אמור לדעת בקנייה, אם הלך אלטרנטור אין אחריות)
(מנסיון עם איציק שאג, מתוך עשרות רכבים שאני מכיר שהוא מכר מעולם לא שמעתי שקרה בעיה אחרי המכירה, או שזה עובר בדיקה מקיפה של סוכנות אלבר וכדו' או שהוא עצמו עושה בדיקה ולמזלו הוא לא מפספס) -
@ראובן-שבתי
אפרופו איציק שאג
אבא שלי קנה דרכו רכב ולמחרת הלך המצבר והוא החליף לו על חשבונו... -
@ראובן-שבתי
אני לא מעוניין לכתוב שמות ולא לסבך את הפורום בתביעות דיבה.
נוציא שמות מהכתיבה.
אני חוזר שידוע לי בוודאות על נוכל ששמו מוזכר בפורום בתור מתווך אמין ומנוסה.
איני יכול לכתוב שם. -
@יוסימתעניין כתב בתגובות על 'שרשור סוכני רכב אמינים':
ולא לסבך את הפורום בתביעות דיבה.
כל האיטרנט והרשתות האתרים, מלאים בדיבות......
ו-כן, הפורום הןקם גם בשביל שאחרים לא יכוו, ואלא שמרמים ישמרו על עצמם....
אתה יכול לספר סיפור שקרה, או כמה סיפורים, והציבור ישפוט, אף אחד לא יוכל לתבוע אותך דיבה.... -
@y05832
נמתין להסכמת הנהלת הפורום.
אם הם מסכימים, אכתוב עם שם.
[אכתוב ממידע מוכח שבידי ולא שמועות]. -
יסכימו איתי @מאיר ו @ראובן-שבתי וכן @מיישה שהכלל יהיה שכל אחד מחברי הפורום יפרסם רק שמות לטובה בכל עניין, וחסל נידון ההשמצות שעולה כמעט בכל נושא.
(וכלומר מי שיש לו ניסיון אישי לטובה עם מישהו בכל תחום הרכבים שיפרסם את שמו כדי שאחרים יהנו ממנו, וכך לא צריך ללכלך על אף אחד, לדוגמא אם אני מעוניין לקנות רכב אני יסתכל בשמות הסוכנים שהמליצו עליהם, ולא אצל מי שלא מומלץ, וכן הלאה בכל עניין...) -
@ez058 כתב בתגובות על 'שרשור סוכני רכב אמינים':
יסכימו איתי @מאיר ו @ראובן-שבתי וכן @מיישה שהכלל יהיה שכל אחד מחברי הפורום יפרסם רק שמות לטובה בכל עניין, וחסל נידון ההשמצות שעולה כמעט בכל נושא.
ממש לא מסכים
תחום הרכבים הוא מהתחומים הכי רוויים בגנבים ועוקצים
כל עוד זה לא השמצות שווא שנראה לך, ואולי, ויש לו פרצוף כזה. אלא דברים מוכחים ואמיתיים מצווה לפרסם (כותב את דעתי האישית ולא מדיניות של הפורום) -
רק הערה קטנה -
פתאום ראיתי המלצות ממשתמשים שאף פעם לא כתבו כלום בפורום
(לא אזכיר שמות )
זה אומר משהו? -
@ez058 כתב בתגובות על 'שרשור סוכני רכב אמינים':
(וכלומר מי שיש לו ניסיון אישי לטובה עם מישהו בכל תחום הרכבים שיפרסם את שמו כדי שאחרים יהנו ממנו, וכך לא צריך ללכלך על אף אחד, לדוגמא אם אני מעוניין לקנות רכב אני יסתכל בשמות הסוכנים שהמליצו עליהם, ולא אצל מי שלא מומלץ, וכן הלאה בכל עניין...)חולק עליך, לדעתי קל יותר מצפונית להמליץ בשקר על מישהו מאשר ללכלך בשקר על מישהו ולכן אם יכתבו כאן סיפורים שליליים על סוכנים זה בד"כ יהיה אמיתי משא"כ אם יכתבו סיפורים חיוביים שאז בהרבה מהמקרים זה מומצא או מנופח ללא פרופורציה