התקנה עצמית מולטימדיה
-
הי, יש לי יונדאי i30 2014 יש מצלמת רוורס ומסך מקורי ללא אנדרואיד, הבנתי מהמוכר ב'עלי' שמסך חדש אינו תומך במצלמה מקורית,
כמה מסובך יהיה לי להחליף למצלמה חדשה האם צריך להחליף חיווט וכו'
האם יש עדיפות למצלמה מקורית
המצלמה שהם מוכרים יחד עם המסך שווה משהו, מה הנתונים שריך לבדוק במצלמה?
וכן אשמח לשמוע ממשהו שהתנסה בהתקנה כזאת תודה רבה -
@מאיר-0 כתב בהתקנה עצמית מולטימדיה:
הי, יש לי יונדאי i30 2014 יש מצלמת רוורס ומסך מקורי ללא אנדרואיד, הבנתי מהמוכר ב'עלי' שמסך חדש אינו תומך במצלמה מקורית,
ככל הנראה יכול לתמוך עם מתאם
כמה מסובך יהיה לי להחליף למצלמה חדשה האם צריך להחליף חיווט וכו'
צריך להחליף הכל ותהתקין מחדש.
האם יש עדיפות למצלמה מקורית
לא!
המצלמה שהם מוכרים יחד עם המסך שווה משהו, מה הנתונים שריך לבדוק במצלמה?
שווה מאוד [אם תקנה את המערכת המומלצת כאן] צריך לבדוק שהיא AHD
וכן אשמח לשמוע ממשהו שהתנסה בהתקנה כזאת תודה רבה
התנסיתי רבות, וגם יש לי את הפנל בשביל זה...
-
@מאיר-0 להשתמש בחולץ שהגיע לך בחבילה, ולפרק את שני פסי הכסף שמשני צדדי המערכת, להתחיל מלמטה, עד שלמעלה זה יצא יחד עם פתחי המזגן.
זה הכל קליפסים בלי שום ברגים.
לאחר מכן לפרק את המערכת המקורית עם הברגים שלה, ופשוט להניח שם את החדשה עם הפאנל, ולסגור בחזרה. -
הגיע לי הT10 מי יוכל להדריך אותי בהתקנה בהקדם
@מיישה
@EBA
@מוטי-ברנד
לא מכיר את כולם...
תודה רבה רבה
(יונדאי I30 2014 עם מסך מקורי)אם אתה מסתבך ואתה באלעד מחר אז אני יכול לעזור בשמחה
-
- יוצאים מהכבל של המסך הרבה חיבורים (נקבה-צבעים שונים) אבל מהאוטו יוצא חיבור כזה רק אחד צהוב וחוץ מזה חוט קטן אדום, זה מצלמה? ומה כל השאר? לא רלוונטי?
@מוטי-ברנד
2.איך להגדיר בהגדרות של המצלמת רוורס למצלמה המקורית יש שם כמה מודלים של מצלמות לבחירה ?
תודה
- יוצאים מהכבל של המסך הרבה חיבורים (נקבה-צבעים שונים) אבל מהאוטו יוצא חיבור כזה רק אחד צהוב וחוץ מזה חוט קטן אדום, זה מצלמה? ומה כל השאר? לא רלוונטי?
-
@מאיר-0 אתה צריך להגדיר אותו על NS משהו כזה
יוצאים מהכבל של המסך הרבה חיבורים (נקבה-צבעים שונים) אבל מהאוטו יוצא חיבור כזה רק אחד צהוב וחוץ מזה חוט קטן אדום, זה מצלמה? ומה כל השאר? לא רלוונטי?
בדיוק כמו שכתבת