התקנה עצמית מולטימדיה
-
@מאיר-0 כתב בהתקנה עצמית מולטימדיה:
הגיע לי הT10 מי יוכל להדריך אותי בהתקנה בהקדם
@מיישה
@EBA
@מוטי-ברנד
לא מכיר את כולם...
תודה רבה רבה
(יונדאי I30 2014 עם מסך מקורי)אם אתה מסתבך ואתה באלעד מחר אז אני יכול לעזור בשמחה
-
- יוצאים מהכבל של המסך הרבה חיבורים (נקבה-צבעים שונים) אבל מהאוטו יוצא חיבור כזה רק אחד צהוב וחוץ מזה חוט קטן אדום, זה מצלמה? ומה כל השאר? לא רלוונטי?
@מוטי-ברנד
2.איך להגדיר בהגדרות של המצלמת רוורס למצלמה המקורית יש שם כמה מודלים של מצלמות לבחירה ?
תודה
- יוצאים מהכבל של המסך הרבה חיבורים (נקבה-צבעים שונים) אבל מהאוטו יוצא חיבור כזה רק אחד צהוב וחוץ מזה חוט קטן אדום, זה מצלמה? ומה כל השאר? לא רלוונטי?
-
@מאיר-0 אתה צריך להגדיר אותו על NS משהו כזה
יוצאים מהכבל של המסך הרבה חיבורים (נקבה-צבעים שונים) אבל מהאוטו יוצא חיבור כזה רק אחד צהוב וחוץ מזה חוט קטן אדום, זה מצלמה? ומה כל השאר? לא רלוונטי?
בדיוק כמו שכתבת
-
את האמת שעשה רושם שהחוט האדום המקורי לא היה בשימוש לפנ''כ הקצה שלו לא היה חשוף
בדרך כלל במצלמת רוורס שמוסיפים אז מגיע לקדימה כבל rca עגול זכר בצבע צהוב שהוא מעביר את השידור של הווידאו ומאותו חוט יוצא גם חוט דק בצבע אדום שהוא נותן למערכת את הפקודה להכנס למצב רוורס ולהציג את הווידאו , את הצהוב צריך לחבר לrca הצהוב נקבה שיש לו חיבור עצמאי למערכת עם עוד שתי חוטים קטנים ליידו ואת האדום לחבר לחוט הוורוד או החום שכתוב עליו back או reverse [כמובן אחרי שהכל מאחור חובר כמו שצריך] .
אצלך יש כבר מצלמת רוורס מקורית וכמו שאמרו כאן יכול להיות שאתה צריך מתאם.
תתחיל בלבדוק עם בודק פיוזים אם הכבל האדום שאליו חיברת מקבל חשמל כשאתה מכניס לרוורס .
שאלה: כשאתה מכניס רוורס עכשיו המסך עובר למצב רוורס [הופך להיות שחור או מטושטש] או שפשוט שום דבר לא משתנה? -
@יצחק-רשטונ כתב בהתקנה עצמית מולטימדיה:
שיש לו חיבור עצמאי למערכת עם עוד שתי חוטים קטנים ליידו
זו הנקודה החשובה
לדעתי הוא חיבר את זה לאחר מהRCA האחרים. -
@EBA
לא,
חיברתי לחוט הצהוב של מצלמה (לפי מדריך התקנה) ובדיוק כפי שאמר @יצחק-רשטונ
גם ניסיתי לחבר את המצלמה שהגיעה עם המסך - כל החיבורים כולל חיבור לפנס אחורי
אחרי הכל במעבר לרוורס המסך לא מזהה כלום!! וממשיך כרגיל!
יש 2 חוטים שמגיעים מהאוטו עם החוט של המצלמה אדום ושחור שהיו מחוברים למסך הקודם- קשור?
הכי נראה לי שמשהו בהגדרות המסך להעביר מסך במצב רוורס - צריך להפעיל איזה יישום כלשהו??
תודה!! -
@מאיר-0 איזה רכב מדובר?
ברכב אם מצלמה שהגיע ככה מהחברה עובר איפה המולטימדיה כבל צהוב אם יציאה לצמה הקטנה שיוצאת מהמולטימדיה החדשה שמה מחברים את הצהוב לצהוב ויש עוד שני כבלים שלילי וחיובי אחד בצבע שחור ואחד בצבע אדום, את האדום מחברים לחוט הורוד שיוצא מצמה החדשה ואת השחור משאירים כפי שהיהעדיף שתעלה תמונה זה הכי ברור ויעיל
-
@המפותח
@מוטי-ברנד
שוב - החוט הצהוב מגיע עם חוט אדום דק את הצהוב חיברתי לצהוב של מצלמה את האדום חיברתי לBACK חוץ מזה כבל נוסף מגיע עם אדום ושחור
כמו כן ניסיתי לעקוף את החוטים הקיימים חיברתי לחוטים של המצלמה שהגיעה עם המסך ושוב אין תגובה מהמערכת המסך לא מגיב כלום להעברה לרוורס
תודה!! -
@מוטי-ברנד
הצלחתי!!! כפי שאמרת אתה ו @המפותח
הייתה לי טעות חיברתי את האדום הצמוד לצהוב לBACK במקום את האדום שבא עם השחור לאחר שחיברתי את האדום של השחור התחיל לעבוד
כפי שאמרת עובד מצויין עם המצלמה המקורית
אחרי שחיברתי את המסך שוב לא עבד-התברר שנשרף הנתיך של הפנס האחורי כנראה בשל מגע בין השחור לאדום החלפתי נתיך וחזר לעבוד ברוך השם
תודה לכולם!!!