המלצת אתר מכרזי רכב
-
באתר בידספיריט ישנם מכרזי רכב מידי יום ויש ימים עם עשרות רכבים. הרכבים שם נמכרים בעשרות לא מבוטלים של אחוזים מתחת למחירון, ואף מהמחיר הנמכר בשוק.
החיבור לאתר והשתתפות במכרזי הרכב שם הם ללא עלות אך יתכנו פעמים בהם תידרש לקיחת מסגרת אשראי של עד 2000 ש"ח למשך שבועיים.הטיפים בקצרה הם:
- מי שיכול לבא למקום ולראות את הרכב הנה מה טוב.
- להסתכל בתמונות ולחפש תאונות וכו'
- לבדוק את רישיון הרכב (בד"כ ניתן להורדה) שימו לב גם אם מופיע שרישיון הרכב בתוקף, יתכן והרכב לא עבר בחינה אלא רק שולמה אגרה (אפשר לראות אם רשיון הרכב בתוקף באתר הזה ע"י הזנת מס' רכב)
- שערו בליבכם לו היו קיימות ברכב מס' תקלות מצויות וע"פ זה תציעו מחיר ובכך תמנעו מסיכונים מיותרים.
הרבה הצלחה
-
@מאיר אוסיף ואומר שגם אם תגיעו למקום לא ניתן להתרשם יותר מידי מהרכב, כי לא נותנים לך מפתח, מקסימום תסתכל מבחוץ...
עוד דבר, מרגע הזכייה ברכב ועד שאתה לוקח אותו בפועל זה כחודש, זה הבירוקרטיה של כונס נכסים ואין אפשרות לזרזה, ברגע הזכייה אתה חייב להעביר בהעברה בנקאית 10% ממחיר הזכייה ולחתום על טופס התחייבות, ואז תתייבש 3 שבועות, אחרי 3 שבועות מתקשרים אליך לבקש את יתרת הכסף, ותוך כמה ימים דואגים להעברת בעלות ואישור לקחת את הרכב מהמגרש.
חשוב: הזכייה הינה בגדר חתול בשק! יתכן ליפול על מציאה, ויתכן ליפול על רכב פח! אין להם שום אחריות על מצב הרכב.
ביטול הזכייה (כמובן לפני העברת שאר התשלום) כרוך בעלות 10% ממחיר הזכייה, סיפר לי מישהו שגיסו קנה 2 רכבים, ובסופו של דבר אחרי שביקר במגרש העדיף לשלם כ2000 ש''ח ולבטל את הזכייה.
בהצלחה. -
שמעתי שהמציאות הגדולות הולכות לסוחרי רכבים מקושרים. זה נכון?!
-
@סוסיתא-2024 כתב בהמלצת אתר מכרזי רכב:
אני השתתפתי פעם במכרז כזה, ושמתי עין על איזה רכב,
לכמה רכבים לפני נתנו 3-4 דקות על הרכבֿ
לרכב ששמתי עליו עין נתנו 10 שניות ... -
הייתי במגרש של כונס עם חבר שקנה קיה סורונטו 2019 ב90500 שקל
ודיברתי עם אחד השומרים במגרש הוא אמר לי שאין כזה דבר שסוחרים סוגרים דילים
רק פשוט לסוחרים יש מידע מבפנים באיזה רכב לגעת ובאיזה לא אבל הכול מגיע למכרז
אגב חבר שלי מאוד מרוצה מהרכב -
מכיר אנשים שמאוד מבסוטים מקניות שם וכן לפעמים גם הם נפלו בפח אבל עדיין יישור קו עולה מקסימום 8000 ש''ח כך שלפעמים זה עדיין משתלם
בקשר לעיניין הסוחרים: לקוח מחפש לשלם הכי פחות כסף לסוחר לא אכפת להרוויח 5000 ש''ח זה די תלוי על איזה יום תיפול
האתר המוזכר לעייל הוא מאגד בתוכו מחירות רכב מכלל כונסי רכבים אבל לא רק גם חברות השכרה ובאי כח משתתפים בזה
אגב הבנתי מיודעי דבר שברשות הפלסטינית החברות לא מוכרות רכבים חדשים וסוחרים בני דודינו משתתפים הרבה במכרזים זה שווה להם -
כל עוד המכרז בעולם השקר, בכל דבר יש כאלו דברים, בהכל בכל מכל כל!
אני לא צריך 'לשמוע' כדי לדעת שזה כך.
אבל זה וודאי לא אומר שכל המציאות הגדולות הולכים לכך, מסתבר שיש דילים פה ושם, אני גם מניח, שכמו בכל עסק הם 'מחנכים' את הפרוטקציונרים שהם מסוגלים גם לוותר עליהם לטובת המכרז, כדי שירבו במחיר.
וכמובן אם לא תקנה 10 תקנה 8, גם שווה, לא?! -
@YKingsmart כתב בהמלצת אתר מכרזי רכב:
עוד דבר, מרגע הזכייה ברכב ועד שאתה לוקח אותו בפועל זה כחודש
לי לקח שבוע
-
היום עקבתי אחרי המכרז הזה שהיה, ממש לא מציאה בלשון המעטה, המחירים במכרז מתחילים במחיר גבוה מאד ומגיעות למחירון הרכב ממש, והיו פעמים שעברו אתו ב10000₪ כמו שראיתי בסקודה מונית.
רק ברכבים של 250000₪ היה לפעמים פער משמעותי מהמחירון שבאתר.
וכל זה בלי שאנשים בדקו בכלל את הרכבים, ואפילו לא נסעו עליהם, חתול בשק במחיר מלא.
ובפרט שהקלומטראז הנמוך מידי ברכבים שם מחשיד מאד.
נ.ב מי שרואה בגוגל חוות דעת על המשרד שמכר היום ואתמול את הרכבים אמור לחשוב טוב טוב האם כדאי להכנס לסיפור הזה וד"ל.. -
@simon כתב בהמלצת אתר מכרזי רכב:
נ.ב מי שרואה בגוגל חוות דעת על המשרד שמכר היום ואתמול את הרכבים אמור לחשוב טוב טוב האם כדאי להכנס לסיפור הזה וד"ל..
השאלה היא מהם חוות הדעת על המשרדים האחרים. בכ"ז זה לא חוו"ד על בית מלון אלא כונס נכסים...
-
אני קניתי כבר פעמיים רכבים משם ובשניהם עשיתי עסקה טובה חדמ"ש.
יש פה סיכונים ומשקללים את זה במחיר
אבל קניתי שם את הרכב הקודם שלי בפחות מחצי מהמחירון (7000 במקום 15400)
צריך הרבה סבלנות כדי למצוא מציאות.
אגב, יש אתר בשם FINDCAR שאפשר למצוא מידע על הרכב לפי מספר.
רכבים שפעם הופיעו ביד 2 וכדו' יש שם תמונות משם וק"מ שהיה אז.
המידע הנוסף הוא למנויים בלבד (מנוי חינם עד 3 רכבים ביום) -
@סים-שלום כתב בהמלצת אתר מכרזי רכב:
אני קניתי כבר פעמיים רכבים משם ובשניהם עשיתי עסקה טובה חדמ"ש.
יש פה סיכונים ומשקללים את זה במחיר
אבל קניתי שם את הרכב הקודם שלי בפחות מחצי מהמחירון (7000 במקום 15400)
צריך הרבה סבלנות כדי למצוא מציאות.
אגב, יש אתר בשם FINDCAR שאפשר למצוא מידע על הרכב לפי מספר.
רכבים שפעם הופיעו ביד 2 וכדו' יש שם תמונות משם וק"מ שהיה אז.
המידע הנוסף הוא למנויים בלבד (מנוי חינם עד 3 רכבים ביום)מאיזה משרד רכשת?