שרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב
-
אני מחפש מולטימדיה לאאוטלנדר 2015,
אשמח לקבל קישור למערכת הכי איכותית שיש,
וגם קישור לפאנל ולכל מה שצריך. (מצלמה אחורית כבר יש לי).
כמו"כ אשמח לחוו"ד אם מומלץ יותר 10 אינץ’ או 9.
@מיישה וכל שאר החברים המומחים.
תודה רבה לכולם. -
אני מחפש מולטימדיה לאאוטלנדר 2015,
אשמח לקבל קישור למערכת הכי איכותית שיש,
וגם קישור לפאנל ולכל מה שצריך. (מצלמה אחורית כבר יש לי).
כמו"כ אשמח לחוו"ד אם מומלץ יותר 10 אינץ’ או 9.
@מיישה וכל שאר החברים המומחים.
תודה רבה לכולם.@מושל-בכיפה פאנל יש לך פה תשע אינץ יושב חלק עם הדשבורד 10 אינץ קצת יבלוט לך למעלה
מערכת קח T10 מהקישור של מיישה פוסט מעל -
@מושל-בכיפה פאנל יש לך פה תשע אינץ יושב חלק עם הדשבורד 10 אינץ קצת יבלוט לך למעלה
מערכת קח T10 מהקישור של מיישה פוסט מעל@פתוח-לשמוע כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
@מושל-בכיפה פאנל יש לך פה תשע אינץ יושב חלק עם הדשבורד 10 אינץ קצת יבלוט לך למעלה
מערכת קח T10 מהקישור של מיישה פוסט מעלתודה רבה.
- אתה מתכוון שבמערכת להזמין 10 אינץ’?
- להזמין את הפאנל עם הכבלים או בלי?
שוב תודה.
-
@פתוח-לשמוע כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
שוב תודה.
@מושל-בכיפה כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
שוב תודה.
תלוי לפי הפאנל, או כולם 10 אינצ’ או כולם 9
-
זה מספיק טוב? (או שמומלץ 8 ראם? זה שווה את הפער במחיר - 150 ש"ח?)
וזה אומר בעצם שאני מקבל עם זה את כל הכבלים, ואז אני לא צריך להזמין בפאנל גם את הכבלים אלא רק את הפלסטיק? -
שוב תודה.
@מושל-בכיפה קצת סדר
T10 זה דגם המערכת יש אותה ב9 וב10 אינץ היא הכי ממולצת אבל קח בחשבון שזה עוד 150 מס
לגבי כמה אינץ להזמין כתבתי לך ש9 יושב חלק עם הדשבורד והוא לא יבלוט 10 אינץ קצת יבלוט לך למעלה
להזמין עם כבלים אא"כ בבין הזמנים ממש משעמם לך
לגבי הראם 4 זה די והותר -
@מושל-בכיפה קצת סדר
T10 זה דגם המערכת יש אותה ב9 וב10 אינץ היא הכי ממולצת אבל קח בחשבון שזה עוד 150 מס
לגבי כמה אינץ להזמין כתבתי לך ש9 יושב חלק עם הדשבורד והוא לא יבלוט 10 אינץ קצת יבלוט לך למעלה
להזמין עם כבלים אא"כ בבין הזמנים ממש משעמם לך
לגבי הראם 4 זה די והותר@פתוח-לשמוע כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
@מושל-בכיפה קצת סדר
להזמין עם כבלים אא"כ בבין הזמנים ממש משעמם לךסליחה שאני מטריד, אבל שאלתי גם אם כשאני יזמין את הפאנל אני לא אצטרך להזמין גם את הכבלים, (יש שם 2 אפשרויות, 1 עם כבלים ו1 בלי).
ושוב פעם, סליחה שאני משגע אותך, אני מעדיף לשגע קצת עכשיו, ולא להשתגע הרבה אח"כ.
תודה רבה. -
@מושל-בכיפה קצת סדר
להזמין עם כבלים אא"כ בבין הזמנים ממש משעמם לךסליחה שאני מטריד, אבל שאלתי גם אם כשאני יזמין את הפאנל אני לא אצטרך להזמין גם את הכבלים, (יש שם 2 אפשרויות, 1 עם כבלים ו1 בלי).
ושוב פעם, סליחה שאני משגע אותך, אני מעדיף לשגע קצת עכשיו, ולא להשתגע הרבה אח"כ.
תודה רבה.@מושל-בכיפה אם אתה עובד עם גרפיקה קח 8 אם אתה גולש באפליקציות קח 4 אם זה לוויז ופנגו קח 2
תזמין עם הכבלים -
@מושל-בכיפה אם אתה עובד עם גרפיקה קח 8 אם אתה גולש באפליקציות קח 4 אם זה לוויז ופנגו קח 2
תזמין עם הכבלים@פתוח-לשמוע כתב בשרשור מערכת מולטימדיה לכל רכב:
@מושל-בכיפה אם אתה עובד עם גרפיקה קח 8 אם אתה גולש באפליקציות קח 4 אם זה לוויז ופנגו קח 2
תזמין עם הכבליםואם הוא מתכוין לשים חסימה, כדאי לקחת לפחות 4, כי החסימות מאד מכבידות
-
תזמין עם הכבליםואם הוא מתכוין לשים חסימה, כדאי לקחת לפחות 4, כי החסימות מאד מכבידות
-