מדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!
-
@דני-מערכות כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!:
יש 2 סוגים פאסאט רגיל וCC
או שתבדוק מה מהם מתאים לךלי דווקא מתאים מאוד הפאסאט CC
-
-
@קיהסיד כתב במדריך: מערכת מולטימדיה לכל רכב - מדריך מתעדכן!!:
אני עם קורולה 2019 הצלחתי להוציא רק את המסגרת
לא את המערכת עצמהיש משהו שיודע איך אני עושה את זה?
-
אני עם קורולה 2019 הצלחתי להוציא רק את המסגרת
לא את המערכת עצמהיש משהו שיודע איך אני עושה את זה?
יש משהו שיודע איך אני עושה את זה?
אתה צריך לפרק גם את הפאנל של היציאות אוורור של המזגן ואז יש לך בורג כדי לפרק גם את הפאנל למטה ואז תראה 4 ברגים שמחברים את המערכת מלמטה
בהצלחה! -
@מנאששש לא מכיר אאוריס.
אבל בגדול אכן מוציאים את כל השמאטעס משם…
משאירים רק את הכבלים למיניהם. -
עוד שאלה: במערכת המומלצת כאן לא ראיתי מקום שאפשר לראות נתוני סוללה וכו’
יכול להיות שזה בגלל שהמערכת היתה מותקנת על רכב לא הברידי?אחרי ההגדרה של הקנבס מותקן לך אפליקציה של הגדרות רכב שכל הדברים האלה אמורים להיות שם
@דני-מערכות @מיישה
התקנתי מערכת בקורולה סטיישן 2019 ויש כמה בעיות- אי אפשר לסגור את הפאנל כמו שצריך כי האנטנה של הרדיו מפריעה
- גם אם מנתקים את הרדיו זה עדיין צפוף להם מידי
- החיבור יו אס בי שיש מקדימה (לא בתא באמצע) לא עובד
- חיברתי קנבס והנתונים כמו הכפתורי מסך והמצלמה רווורס עובדים אבל אין מקום שאפשר לראות נתוני סוללה היברידית במסך
- יש הרבה צמות שיוצאות מהרכב ואין מקום במערכת להכניס אותם (אולי זה הסיבה לחלק מהבעיות אבל אין לי איפה להכניס)
- הנתונים לא עוברים מהמערכת למסך הקטן בדשבורד של הנהג, תמיד היה אפשר לראות שם את מספר הטלפון שהתקשר וכו’ ועכשיו לא
-
@דני-מערכות @מיישה
התקנתי מערכת בקורולה סטיישן 2019 ויש כמה בעיות- אי אפשר לסגור את הפאנל כמו שצריך כי האנטנה של הרדיו מפריעה
- חיברתי קנבס והנתונים כמו הכפתורי מסך והמצלמה רווורס עובדים אבל אין מקום שאפשר לראות נתוני סוללה היברידית במסך
- יש הרבה צמות שיוצאות מהרכב ואין מקום במערכת להכניס אותם (אולי זה הסיבה לחלק מהבעיות אבל אין לי איפה להכניס)
- הנתונים לא עוברים מהמערכת למסך הקטן בדשבורד של הנהג, תמיד היה אפשר לראות שם את מספר הטלפון שהתקשר וכו’ ועכשיו לא
-
אני באמצע להחליף מערכת לטויוטה אוריס 2017
ונתקעתי עם כמה דברים.א.יש לי בקנבס מקום לחוטים שאין לי מושג למה לחבר אותו.
קנבס
חוט מספר 5.
ב. יש מישהו שיודע בוודאות שמוציאים את 2 הלוחות של גיל קאר?
ג. איך מחברים את המצלמה הקיימת למערכת? (אם אפשר)
ד. מהמערכת הפנימית של גיל קאר יוצא אצלי כבל USB שמחובר אליו משדר שכתוב עליו COMFAST,
ועוד חוט שמחובר ל GPS (ההתקן GPS מחובר מאחורה מעל הגלגל) אולי ה GPS זה האיתוראן?
ועוד חוט לרמקול קטן ששנמצא מתחת לדשבורד יש למישהו מושג מה אלה בדיוק?
ה. יש אופציה לעשות משהו עם הכפתור שעד עכשיו הגיע לניווט של גיל קאר?
ו. האם יש בעיה לשים את הGPS והG4 אחד ליד השני?תודה רבה.
זה הרמקול
וזה המערכת הפנימית יותר של גיל קאר
-
@דני-מערכות @מיישה