טויוטה פריוס 2008
-
@צמח סליחה לא שמתי לב... זה קורה בפורומים הכי טובים...
סך הכל רכב מומלץ מאוד אני גם מחזיק כזה עלויות אחזקה לא יקרות בכלל אני כל הזמן שוכח מתי תדלקתי פעם אחרונה (גם אם זה היה 100 שח) יש
זה אוטו אמין מאוד אבל גם לו יש את המחלות של האוטו... אני ימנה מה שאני יודע מסתבר שיהיו כאלו שעוד יוסיפו עלי פשוט אני רק כמה חודשים עם האוטו.. יש לך מסך מוקרן שנוטה להפסיק לעבוד, מסך מרכזי של האוטו שנוטה להיות שחור , משאבת מים, משאבה היברידית, סליל הגה,פלסטיקה שנוטה להשבר, ועוד, מה שכן בדברים שאני מניתי לבינתים ויש עוד דברים שהרבה פה מהפורום מטפלים במחירים ממש מצחיקים ויותר זולים מכל מקום שרק תחשוב...
בסך הכללי רכב מאוד אמין ומוצלח, נוח, ושווה כל שקל, מה שכן צריך באמת לעשות לו בדיקה על הבטריה שהיא מינימום על 70 אחוז, החלפת בטריה עולה די הרבה כסף שוק הרכב יקר יחסית ועדיף למצוא עם קמ יחסית נמוך יחסית (אזור 250) ואני אומר לך שזה קצת קשה... המחירים לרוב מופרזים על גבול ההזויים גם בקמ גבוהים אומנם האוטו מחזיק גם 500k קמ אבל לא הייתי ממליץ ובמיוחד במחירים שדורשים...
בהצלחה -
@צילפינגים כתב בטויוטה פריוס 2008:
ועדיף למצוא עם קמ יחסית נמוך יחסית (אזור 250)
זה לא נכון שזה מגיע רחוק....?
או שזה בגלל הזדקנות? -
יש לך מסך מוקרן שנוטה להפסיק לעבוד,זה לא קורה הרבה רק פעם את ב400 אלף מסך מרכזי של האוטו שנוטה להיות שחור
עקב מנורות שנשרפותהמסך נשרף לא הנורות (זה היה טעות שלי במתמחים עיי"ש),משאבת מים?, משאבה היברידית, סליל הגהזה קורה לכל רכב בכאלו קלומטרים!,פלסטיקה שנוטה להשבר, פחות מצוי: EGR נסתם, ABS,
בנוסף צריך להזהר מכאלו זוללי שמן,אבל לא להבהל כי זה הרבה הרבה פחות מרכבים אחרים וחלק מהתקלות כאן הם די נדירות
-
@נייטרון-חפשי כתב בטויוטה פריוס 2008:
ה לא קורה הרבה רק פעם את ב400 אלף
לי זה קרה ב230... (המסך המוקרן וגם סליל הגה)
הנס שזה קרה לי עם המוכר ביחד והורדתי לו 1000 שח -
אבל לא להבהל כי זה הרבה הרבה פחות מרכבים אחרים וחלק מהתקלות כאן הם די נדירות
בדיוק! כל תקלה לא עוברת ומדגדגת את ה1000 שח אבל מלמטה...
חוץ מABS שכמו שכתבת שזה נדיר ותקלה כזאת היא כן קצת יקרה וכמובן בטריה אם מתה שזה גם יקר אבל אם היא במצב טוב או חדשה אתה יכול להיות רגוע... -
ה לא קורה הרבה רק פעם את ב400 אלף
לי זה קרה ב230... (המסך המוקרן וגם סליל הגה)
הנס שזה קרה לי עם המוכר ביחד והורדתי לו 1000 שחהוא אשר אמרתי שאם זה כבר קרה לך אז אתה יכול להיות רגוע עד ה400 בערך כי זה לא קורה יותר מפעם אחת.
-
@מרדכי-MC כתב בטויוטה פריוס 2008:
@צילפינגים
אני מוכר את שלי 240000 ק"מ סוללה חדשה תוחלף בימים הקרובים ב 22 אלף נראת יפה גם חיצונית
בין הבודדות עם ממיר של טויוטהואני מוכר עכשיו פריוס 3 2010 390,000 ק"מ סוללה הוחלפה עכשיו במשופצת (מתורג'מן) שמורה ומתוחזקת מאוד מאוד צבע כחול, מולטימדיה, הוחלפה משאבת מים מקורית, ופלאגים לפני כ10 אלף.
25 אלף. -
@מרדכי-MC כתב בטויוטה פריוס 2008:
@צילפינגים
אני מוכר את שלי 240000 ק"מ סוללה חדשה תוחלף בימים הקרובים ב 22 אלף נראת יפה גם חיצונית
בין הבודדות עם ממיר של טויוטהאיזה דגם ואיזה שנה תפנק בפרטים