התקנת בקרת שיוט טויוטה קורולה 2008 - 2013
-
@נייטרון-חפשי
אגב לא צריך תוך כדי למשוך דוחפים אותו והוא נשאר ב"סטנד ביי" עד דחיפה חוזרת -
@נייטרון-חפשי
אגב לא צריך תוך כדי למשוך דוחפים אותו והוא נשאר ב"סטנד ביי" עד דחיפה חוזרת@אני-אני-אני לפעמים
-
@נייטרון-חפשי כתב בהתקנת בקרת שיוט טויוטה קורולה 2008 - 2013:
@אפייי כתב בהתקנת בקרת שיוט טויוטה קורולה 2008 - 2013:
@המפותח צריך להחליף סליל?
או שפשוט להתקיןרק להתקין ידית.
אני התקנתי לעצמי באוריס 14 וזה לא עובד
כשאני דורך אותו נהיה העיגול הירוק אבל אז נהיה הודעה של צאק קרוז קונטרול סיסטםמה זה אומר שצריך להחליף ידית או סליל הגה
כי באוריס זה מאוד קשה לפתוח את הכרית אויר@מוטי-ברנד גם לי יש אוריס 2014 אתמול התקנתי ומופיעה התקלה שהייתה אצלך אשמח לשמוע מה יצא לך בעניין
-
@מוטי-ברנד גם לי יש אוריס 2014 אתמול התקנתי ומופיעה התקלה שהייתה אצלך אשמח לשמוע מה יצא לך בעניין
-
@דוד-100 אני אומר שזה ידית פשוטה שעושה את העבודה
אבל אתה יכול גם למצוא אם תאורה אבל זה סתם פוזה כי לא צריך את זה
ובנוגע לפלסטיק אני עשיתי חור עם קונוס והמשכתי עם מספרי פח ויצא סביר מאוד אבל אתה יכול גם להזמין פלסטיק עם חור מוכןבנוגע להתקנה לקח לי פחות מ10 דקות בכל רכב זה ממש פשוט
ניתקתי מצבר והוצאתי את הכרית בלי לנתק אותו רק הנחתי מעל ההגה חברתי את החוט והברגים וזהו
מה שלוקח זמן זה אח"כ לעשות חור בפלסטיק אבל אתה לא חייב להחזיר את זהבכל אופן אם אתה צריך עזרה אני באשדוד
תתקשר בכיף 0534149237
בהצלחה רבה@שוקי-הצדיק סליחה שאני מקפיץ שוב פשוט עכשיו הזמנתי דרך הקישור שהעלת רק שאלה קטנה האם צריך לכתוב למוכר משהו כי יכול להיות שיהיה עם זה בעיה שזה יגיע לארץ כמו שראיתי כתוב איפה שהוא בפורום או שלא כתבת כלום וזה הגיע לך כרגיל???