ניקוי מצערת
-
שלום וברכה אני מחפש תרסיס לניקוי מצערת
איזה תרסיס מומלץ ומאיפה לקנות במרכז
אני מחפש משהו טוב
תודה רבה -
@meir6952 ספריי קרבורטור, יש גם בהרבה טמבוריות.
מה זה משהו טוב? כולה לנקות.@israel_458xv20n משהו שמבין אמר לי שאם לא ניקיתי הרבה זמן כדאי שאני יקנה את הסוג הטוב עולה בערך 80 ש"ח בגלל זה אני שואל פה מה מומלץ
-
@israel_458xv20n משהו שמבין אמר לי שאם לא ניקיתי הרבה זמן כדאי שאני יקנה את הסוג הטוב עולה בערך 80 ש"ח בגלל זה אני שואל פה מה מומלץ
-
@meir6952 שטויות. אין שום הבדל תקנה ב30 שח למרות שאני לא באמת מכיר ספריי כזה שעולה 80 שח נשמע לי מחיר ממש מופקע.
@israel_458xv20n לשם ההשוואה, קניתי אצל בראל ב15 ₪
-
@meir6952 שטויות. אין שום הבדל תקנה ב30 שח למרות שאני לא באמת מכיר ספריי כזה שעולה 80 שח נשמע לי מחיר ממש מופקע.
@israel_458xv20n כתב בניקוי מצערת:
שטויות. אין שום הבדל תקנה ב30 שח למרות שאני לא באמת מכיר ספריי כזה שעולה 80 שח נשמע לי מחיר ממש מופקע.
@israel_458xv20n
אני מסכים איתך אך המקצוענים טוענים שהספריי קרבורטור יכול לפגוע בחיישן של האויר והיקר לא -
@israel_458xv20n כתב בניקוי מצערת:
שטויות. אין שום הבדל תקנה ב30 שח למרות שאני לא באמת מכיר ספריי כזה שעולה 80 שח נשמע לי מחיר ממש מופקע.
@israel_458xv20n
אני מסכים איתך אך המקצוענים טוענים שהספריי קרבורטור יכול לפגוע בחיישן של האויר והיקר לא@אהרון-שלום זה יכול להיות נכון ברכבים יותר מודרנים שהחיישן יותר רגיש, הוא דיבר האם יש הבדל ברכב שלא ניקו הרבה זמן וזה לא נכון להפך הזול הוא יותר אגרסיבי.
בכל מצב לא משפריצים ישר לתוך המצערת אלא לסמרטוט ואז מנקים איתו, ככה זה הכי נכון. -
אם כבר לקפוץ טרמפ
האם נכון הדבר שלא כדאי לעשות ניקוי מצערת אלא אם כן ממש חייבים כך שמעתי מכמה מה אומים המומחים -
@israel_458xv20n משהו שמבין אמר לי שאם לא ניקיתי הרבה זמן כדאי שאני יקנה את הסוג הטוב עולה בערך 80 ש"ח בגלל זה אני שואל פה מה מומלץ
-
@meir6952 מיותר תקנה זול עושה את אותה פעולה.
@meir6952 כתב בניקוי מצערת:
שאני יקנה את הסוג הטוב עולה בערך 80 ש"ח
תלוי כמה מלוכלך
אם תקנה את הזול תצטרך לקחת מברשת שיניים ולגרד בפנים שהכל יבריק
ההוא ב80 של חברת לקווי מולי תותח מנקה בשפריץ ראשון מעיף את כל הליכלוך
רק תזהר על העיניים…
וכמובן להשפריץ אחרי החיישן לא לפניו שלא ינזק
ניקוי שלו עושים רק עם מנקה חישנים בלבד או מנקה חיבורים דיגיטליים