תיקתוקים מההגה לא מהמסרק!!! טיוטה פריוס 2013
-
@ישראל-6 כתב בתיקתוקים מההגה לא מהמסרק!!! טיוטה פריוס 2013:
@מיוחד בעיקר בכל כביש לא חלק יש רעש כאילו יש שם איזו ברזל רוקד כמין תיקתוקים והרעש נשמע ממש מתחת להגה הייתי אצל איזה מוסכניק הוא אמר לי שצריך להחליף את כל המוט מההגה עד למסרק אבל לפי מה שבדקתי הבעיה היא בקופלונג הזה השאלה האם ניתן להחליף רק אותו
גם אם אני מרעיד את ההגה כשהרכב עומד גם כן יש כזה רעשכנראה אתה צודק זה הגומייה שדוברה כאן
התסמינים הם
סיבוב ההגה משמיע נקישות גם בעמידה
כשנוסעים בכביש שבור משהו שם מרקד מתחת להגה
זה גומייה קטנה ושטנית כי הגומייה עולה שקל תשעים אבל להחליף אותה זה לפרק את כל ההגה וזה חתיכת סיפור
(והבעיה הכי גדולה בזה שזה הזמנה רשמית לעוקץ, כשזה קרה לי כל מוסך חרטט משהו אחר, מסרק הגה, מוט הגה, צירייה, זה סתם נראה לך זה תקין לגמרי, משהו שבור שם צריך לפרק ולא בטוח שזה מההגה, בחסדי השם דילגתי על כולם עד שהגעתי לאיש היקר שאמר גומייה ומשום מה הרגיש לי שהוא צודק, חסכתי כמה אלפיות)
הגומייה עולה בטויוטה 50 שקל
זה בעיה נפוצה מאוד בפריוס
תקרא את זה יקדם אותך קצת
https://carsforum.co.il/topic/690106-רעשים-של-נקישות-בדשבורד-מאזור-ההגה-טיוטה-פריוס-2012/ -
@ראובן-שבתי אצל מי החלפת ובאיזה רכב זה קרה לך ?
-
@ישראל-6 כתב בתיקתוקים מההגה לא מהמסרק!!! טיוטה פריוס 2013:
@ראובן-שבתי אצל מי החלפת ובאיזה רכב זה קרה לך ?
קורולה
אצל אחד בבני ברק עוזר לך?
עלה לי 600
אפשר גם למצוא ב500
אני העדפתי לשלם קצת לאחד רוסי שיעשה עבודה יפה
בגלל שצריך לפרק חצי אוטו ואם זה לא עבודה יפה זה לא שווה שקל -
@ראובן-שבתי
בפריוס בשנים האלו זה נראה שזה לא אותה בעיה
אתה יודע להגיד בדיוק מה החלפת?היה לי הרגשה שיש לך רכב,
עיין בסרטון ששלחתי -
@ראובן-שבתי השאלה אם צריך לפרק ממש את כל ההגה או אפשר לפרק את זה כשההגה מחובר כי דברתי עם משהו שעושה את זה והוא אמר לי שלא צריך לפרק את ההגה אלא אפשר להשכיב את ההגה על המושב ע"י שמפרקים אותו מהחיבור לאותו