נזילה מעל הרדיאוטר, איתור המקור ודרכי טיפול? - אאוטלנדר 2015.
-
בס"ד.
אאוטלנדר 2015.
הבוקר אחרי נסיעה קצרה.
ראיתי שלולית נוזל קירור ליד האוטו, מיד בדקתי וב"ה רק מהמיכל רזרבי היה חסר המון.
לפני כמה ימים זה היה על המקסימום והיום מתחת למינימום, בפקק מילוי ב"ה לא ראיתי חוסר.יש נזילה בין הרדיאטור (מלמעה) לבין חלק אחר מעליו, שלא יודע מה שמו.
אשמח לדעת מה הכיוונים של התקלה ועליות תיקון ורמת קושי העבודה.מצרף כמה צילומים בספוילר:
צילום מרחוק שתבינו מאיזה זווית אני מצלם.

כאן יותר קרוב:

ועוד יותר קרוב:

וכאן ממש עוד יותר קרוב

אשמח לדעת מה התקלקל, גומיה / שסתום / החלק / הרדיאטור ח"ו…
קיצער אנא עזרתכם אנשים יקרים!תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים!!
-
אם אני מבין נכון על המסגרת של הרדיאטור שעשויה פלסטיק אתה רואה נזילה, א’‘כ צ’‘ע מדוע לא היה חסר ברדיאטור מים, וע’‘כ צ’'ל שהרדיאטור משך מהעודפים כי היה חסר לו…
קיצער אם אני מבין נכון צריך להחליף רדיאטור, יש שיאמרו לתקן עם אפוקסי את הפלסטיק אבל מהמידע שלי זה לא מחזיק בחום רב.עריכה: בדקת שלא נוזל מאיזור הפקק?
ואגב אם תצטרך להחליף יש חברה מצויינת ישראלית זולה ‘‘בשן’’.
-
אם אני מבין נכון על המסגרת של הרדיאטור שעשויה פלסטיק אתה רואה נזילה, א’‘כ צ’‘ע מדוע לא היה חסר ברדיאטור מים, וע’‘כ צ’'ל שהרדיאטור משך מהעודפים כי היה חסר לו…
קיצער אם אני מבין נכון צריך להחליף רדיאטור, יש שיאמרו לתקן עם אפוקסי את הפלסטיק אבל מהמידע שלי זה לא מחזיק בחום רב.עריכה: בדקת שלא נוזל מאיזור הפקק?
ואגב אם תצטרך להחליף יש חברה מצויינת ישראלית זולה ‘‘בשן’’.
@חיים-Y0737 תודה על המידע (והעריכות של ההודעה).
אני מעלה תמונה נוספת מקדימה של הרדיאטור.
האם זה לא איזה הברגה או גומייה שמחבר שם בין החלקים שהתפוצץ / התייבש?האם אכן נראה לך שהרדיאטור עצמו הלך??

הצינור בתמונה - צד ימין - התמלא בנוזל ולא משם נוזל.

-
@חיים-Y0737 תודה על המידע (והעריכות של ההודעה).
אני מעלה תמונה נוספת מקדימה של הרדיאטור.
האם זה לא איזה הברגה או גומייה שמחבר שם בין החלקים שהתפוצץ / התייבש?האם אכן נראה לך שהרדיאטור עצמו הלך??

הצינור בתמונה - צד ימין - התמלא בנוזל ולא משם נוזל.

@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בנזילה מעל הרדיאוטר, איתור המקור ודרכי טיפול? - אאוטלנדר 2015.:
הברגה או גומייה
התמונה החדשה עדיין חסומה, בכל אופן לא ידוע לי על חלק נוסף מעל הרדיאטור למעט המסגרת שעשויה פלסטיק והיא בעצם חלק מהרדיאטור, ולכן ציינתי שאם זו המסגרת עצמה אין מנוס מהחלפה מלאה [לא נורא בשן חליפי ישראלי עולה בערך 600 החלק ועוד 350 עבודה לא סוף העולם]
אבל חכה לדעות נוספות, כמו למשל המומחה מס’ 1 בארץ הרב @גיל שליט’'א. -
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בנזילה מעל הרדיאוטר, איתור המקור ודרכי טיפול? - אאוטלנדר 2015.:
הברגה או גומייה
התמונה החדשה עדיין חסומה, בכל אופן לא ידוע לי על חלק נוסף מעל הרדיאטור למעט המסגרת שעשויה פלסטיק והיא בעצם חלק מהרדיאטור, ולכן ציינתי שאם זו המסגרת עצמה אין מנוס מהחלפה מלאה [לא נורא בשן חליפי ישראלי עולה בערך 600 החלק ועוד 350 עבודה לא סוף העולם]
אבל חכה לדעות נוספות, כמו למשל המומחה מס’ 1 בארץ הרב @גיל שליט’'א.@חיים-Y0737 תסתכל בתמונה השלישית בפסוט הראשון.
יש חלק מעל הרדיאטור עם כמה קונקטורים חשמליים. ונראה שהוא מתחבר לתוך הרדיאטור.
ובין שניהם יוצא הנוזל. בכל אופן נחכה לעוד דעות בעניין.@חיים-Y0737 כתב
[לא נורא בשן חליפי ישראלי עולה בערך 600 החלק ועוד 350 עבודה לא סוף העולם]
באמת לא נורא אבל המצב כעת…
דאמר רבי חנינא משל לאדם שמבקשים ממנו כלי גדול ויש לו, דומה עליו ככלי קטן. קטן ואין לו, דומה עליו ככלי גדול. (גמרא ברכות.)
-
הברגה או גומייה
אבל חכה לדעות נוספות, כמו למשל המומחה מס’ 1 בארץ הרב @גיל שליט’'א.@חיים-Y0737 כתב בנזילה מעל הרדיאוטר, איתור המקור ודרכי טיפול? - אאוטלנדר 2015.:
אבל חכה לדעות נוספות, כמו למשל המומחה מס’ 1 בארץ הרב @גיל שליט’'א.
אני מודה לך על המחמאה - אבל האמת היא ש-ממש לא!
אפי’ לא המומחה בפורום.
במכניקה, לדוגמא - @הכל-בעזרת-השם @שלמה @נייטרון-חפשי @מיוחד אלו אנשים שלא רואים אותי ממטר (מצד הידע שלהם, במידות - הם עושים איתי חסד ומדברים איתי כאל שווה בין שווים…)@תודה-לבורא-עולם-0 נראה פלאנג’, אבל התמונה קצת מבלבלת. ואתי ממילא שתייגתי את המומחים האמיתיים…