שרשור סוכני רכבים אמינים
-
@צילפינגים יש כל כך הרבה שעדיף לרשום רק מי שאמין
-
@הכל-בעז-ה כתב בשרשור סוכני רכבים אמינים:
@צילפינגים יש כל כך הרבה שעדיף לרשום רק מי שאמין
במחשבה שניה אתה צודק.
באמת לכתוב רק את האמינים, כי אם נכתוב את הרמאים פשוט השרתים של הפורום יקרסו.... וד"ל.וגם מה שכתבתי לפני כן זה באמת היה מעצבים, תסכול, ועיפות יחד שזה שילוב ממש גרוע... אחרי יום שהוא סחב אותנו בפקקים ובחום הבילתי נסבל פשוט שיגעון פשוט לא חשבתי מה אני מקליד מרוב עצבים -
@צילפינגים לפחות ידעת שהוא סוכן
אני הלכתי לבירת הפקקים תל אביב לבן אדם שהציג עצמו כבעל הרכב רק אחרי הליכה למכון בדיקה (שהיה סגור) ואחרי דיבורים על מחיר אני בודק בתא כפפות והשם של בעל הרכב זה לא השם של האדם שאיתו אני מדבר, התחיל לספר סיפורים שזה רשום על אבא של אשתו, ביקשתי ממנו ת.ז. של אשתו לראות קשר משפחתי הוא אמר התעודה בבית, אמרתי לו אוקיי נוסעים עכשיו לבית שלך תעלה תביא תעודה, הבן אדם עלה לבית ואני למטה מחכה 10 דקות, רבע שעה, חצי שעה אין זכר, לא עונה לטלפון, פשוט ברח, לא הייתי בכלל בהלם שראיתי שהאוטו ירד עוד באותו יום מיד-2 והפלא ופלא עלה לשם אוטו חדש אותו רכב עם אותו מדבקה של "גולני שלי" שמתנוססת על החלון האחורי, והפעם כמובן על שם אחר של אשה, יושב וממתין לפרייאר הבא. -
@ראובן-שבתי אני אבא שלי תמיד מזהיר אותי ממודעות מתל אביב הוא אומר כולם סוחרים שם גם האלו שמציגים עצמם כפרטיים עכשיו אני רואה שזה נכון...
לפחות היה אומר לך שהוא סוחר... למה להתנהג ככה לא נכנס לי למוח! -
@צילפינגים כתב בשרשור סוכני רכבים אמינים:
לפחות היה אומר לך שהוא סוחר... למה להתנהג ככה לא נכנס לי למוח!
כלל לחיים אחד שמסתיר את היותו סוכן הוא מסתיר משהו ברכב, אם הרכב תקין מאה אחוז לא יהיה לו בעיה להציג את עצמו כסוכן
-
@ראובן-שבתי כתב בשרשור סוכני רכבים אמינים:
כלל לחיים אחד שמסתיר את היותו סוכן הוא מסתיר משהו ברכב
💯
למעשה שורש הדבר הוא שכל מי ששיקר פעם אחת איבד את אמונו. -
@צילפינגים כתב בשרשור סוכני רכבים אמינים:
שי/ישי מזרחי (מחלוקת אחרונים בגוגל איך קוראים לסוכנות)
זה מתכון בטוח לרמאויות
בהרבה מהמקרים זה ככה, אדם עם כמה זהויות (בנוסף לדברי @ראובן-שבתי ) גם מסתיר משהו. -
@ראובן-שבתי כתב בשרשור סוכני רכבים אמינים:
@צילפינגים לפחות ידעת שהוא סוכן
אני הלכתי לבירת הפקקים תל אביב לבן אדם שהציג עצמו כבעל הרכב רק אחרי הליכה למכון בדיקה (שהיה סגור) ואחרי דיבורים על מחיר אני בודק בתא כפפות והשם של בעל הרכב זה לא השם של האדם שאיתו אני מדבר, התחיל לספר סיפורים שזה רשום על אבא של אשתו, ביקשתי ממנו ת.ז. של אשתו לראות קשר משפחתי הוא אמר התעודה בבית, אמרתי לו אוקיי נוסעים עכשיו לבית שלך תעלה תביא תעודה, הבן אדם עלה לבית ואני למטה מחכה 10 דקות, רבע שעה, חצי שעה אין זכר, לא עונה לטלפון, פשוט ברח, לא הייתי בכלל בהלם שראיתי שהאוטו ירד עוד באותו יום מיד-2 והפלא ופלא עלה לשם אוטו חדש אותו רכב עם אותו מדבקה של "גולני שלי" שמתנוססת על החלון האחורי, והפעם כמובן על שם אחר של אשה, יושב וממתין לפרייאר הבא.@מאיר זה לא מזכיר לך סובארו 2015?
-
@Klonimoos
המלצתי הינה מכלי ראשון, מכיר אישית.
דודי שנייבוים, אברך ירא שמים, מתגורר ברחובות. סוכן רכבים למעלה מ-15 שנה.
אחד מהסוכנים הכי חזקים בארץ בתחום של טויוטה בכלל ופריוס+ בפרט, אני קניתי דרכו לפני תקופה פריוס, הוא סוכן אמין שמתקתק עניינים, הוא ליווה אותי בכל תהליך הקניה בצורה הכי ישרה ובלי התחכמויות, פרס בפניי את המעלות והחסרונות, והכי התפעלתי שלאחר שקניתי היה צריך לסדר משהו ברכב, והוא שם את רוב הכסף על הטיפול על אף שהיה יכול להתחמק ולומר שזה לא קשור אליו וכו' וכו'.
ממליץ בחום! -
@יהודה-גל כתב בשרשור סוכני רכבים אמינים:
@אינטרקום תוסיף את דודי שנייבוים - דודי קאר מרחובות.
אדם אמין, מתעסק רק עם רכבים אמינים, אחד התותחים בארץ בפריוס ופריוס +
0528-000272הוספתי!
מעכשיו בעזרת ה', כל מי שאני מוסיף אני רושם בטבלה מי הניק שהמליץ עליו.
בסופו של דבר, זה שמישהו פה ממליץ, ואני לא יודע מי זה, זה תמיד יכול להיות סתם בעל אינטרס כזה או אחר. לכן כאשר רשום שם הניק הממליץ, זה נותן מעט יותר אפשרות לאמת מידע לפי פוסטים אחרים שכותב וכו'. -
@ידני כתב בשרשור סוכני רכבים אמינים:
@צילפינגים העיר עם השם שכולם שם סוחרים זה נתניה (ואפ"ה הרכב שלי משם מאחלה בן אדם)
וגם חולון... ועוד
עיינו שלל סיפורי זוועה בקארספורום.
אמנם לא בכשרון של @טכנולוג אבל עדיין סיפורי זוועה -
@דוד-מלך כתב בשרשור סוכני רכבים אמינים:
האם סוכני רכבים הם גם ממליצים וערבים לטיב הרכב אחרי שהם העבירו בדיקה בעצמם ? והאם יש כזה דבר קנייה בתשלומים יד 2 ?
לגבי האמינות לאחר קניה שוב זה תלוי בסוחר הרכב האם הוא בנאדם ישר או לא (ובהחלט קשה למצוא כזה...) כי הוא מחתים אותך שהאוטו היה לשביעות רצונו של הקונה וגם אם תרצה לתבוע אותו לא תוכל אבל אם הוא אדם ישר הוא יעזור לך אפילו שכבר קנית. ולרוב הסוחרים אינם בודקים את טיב הרכב הם קונים אותם ממכרזים או לחלופין מעסקאות טרייד אין וכמו שאתה לא בודק את טיב הלחם שאתה קונה בבוקר כך הם לא בודקים את טיב הרכבים כמובן לא בכל המקרים אבל הרבה פעמים זה כך וגם אם הוא מראה לך דוח של בדיקה אל תאמין לו לשום מילה תלך אתה לבדוק שווה את זה כי כל דוח בדיקה אפשר לערוך ולשפץ ובמיוחד שרובם לא נחשדים על מידת האמת... וככל שהוא משבח את האוטו והוא מנסה להראות לך דברים טובים באוטו זה רק אומר שיש לו מה להסתיר...
ולגבי תשלומים יש אפשרויות של מימון למינהם שאתה נכמס לכל מודעה ביד 2 יש לך אפשרות של מימון גם במודעות הפרטיות ועוד יש לך אפשרות גם לקחת הלוואה מהבנק ועוד ועוד אל תתפתה לזה שהסוחרים אומרים לך שניתן לשלם בתשלומים יש עו אפשריות חוץ מהם תנסה למצוא דרכים אחרות או לחפש סוחר אמין שזה מאוד קשה לצערנו היום... או לחלופין מישהו שיסמוך עליך לתת לך בתשלומים.
בהצלחה.