קנס על מהירות
-
שלום חברים יקרים.
קיבלתי קנס ע"י מצלמת מהירות בכביש גהה (גנות) בסך 750 ש"ח בה מותרת מהירות מירבית 90 קמ"ש במהירות של 122 קמ"ש.
האם ידוע למאן דהו האם וכיצד ניתן לערר או להפחית את הקנס? (אולי לטעון שהמצלמה מזייפת וכד’). אשמח להדרכה מה ניתן לעשות.
חורף בריא. -
שלום חברים יקרים.
קיבלתי קנס ע"י מצלמת מהירות בכביש גהה (גנות) בסך 750 ש"ח בה מותרת מהירות מירבית 90 קמ"ש במהירות של 122 קמ"ש.
האם ידוע למאן דהו האם וכיצד ניתן לערר או להפחית את הקנס? (אולי לטעון שהמצלמה מזייפת וכד’). אשמח להדרכה מה ניתן לעשות.
חורף בריא.@שלמי-תודה תגיש בקשה להישפט אחרי 89 יום מהדוח, אם לא ייקבע משפט תוך שנה הדוח יתבטל מהתיישנות, אם ייקבע משפט תתקשר למחלקת תביעות של המשטרה 9647* ותבקש לקבוע שיחה עם תובע, כשיחזור אליך תובע תבקש הנחה בגלל מצב כלכלי לא טוב, לי זה עבד, הורידו לי בטלפון מ750 ל250 על עבירה הרבה יותר חמורה (עקיפה משול ימין).
זה נכון רק לדוחות של מעל 500 שקל. -
@שלמי-תודה תגיש בקשה להישפט אחרי 89 יום מהדוח, אם לא ייקבע משפט תוך שנה הדוח יתבטל מהתיישנות, אם ייקבע משפט תתקשר למחלקת תביעות של המשטרה 9647* ותבקש לקבוע שיחה עם תובע, כשיחזור אליך תובע תבקש הנחה בגלל מצב כלכלי לא טוב, לי זה עבד, הורידו לי בטלפון מ750 ל250 על עבירה הרבה יותר חמורה (עקיפה משול ימין).
זה נכון רק לדוחות של מעל 500 שקל. -
@Shebsale תודה רבה צדיק.
ידוע לך האם ניתן לבקש שיבטלו הקנס ובמידה ולא יסכימו לבקש להישפט?@שלמי-תודה אם עוד לא עבר 90 יום מהדוח חייב להיות אופציה להישפט, אם עבר 90 יום למיטב ידיעתי אין משהו ריאלי לעשות חוץ מלשלם.