קנס על מהירות
-
@משה-הלוי כתב בקנס על מהירות:
@גיל איך מגישים בקשה להשפט?
כאן, הגשת בקשה, ולבחור בפנייה “בקשה להישפט במכתב”.
@משה-הלוי כתב בקנס על מהירות:
תוכל להסתכל על זה אם יש מה לעשות
ראיתי, תעשה מה שכתב @Shebsale ותשלח לי מייל להרחבת הדברים.
בהצלחה!@Shebsale כתב בקנס על מהירות:
ככה פעם כתבת לי פה בפורום,
אשמח לראות היכן. לא יושבת לי בראש עצה כזו, אבל הראש קטן, אז הרוב עומדות…
אך נוכחתי לראות דוחות משטרה שהתבטלו תוך פחות משנה מהגשת הבקשה להישפט, לא תמיד אבל לפעמים.
בעקבות התיישנות? מעניין מאוד!
-
@גיל כתב בקנס על מהירות:
אשמח לראות היכן. לא יושבת לי בראש עצה כזו, אבל הראש קטן, אז הרוב עומדות…
אתה אמרת לי שזה שנה מהבקשה להישפט, אבל ראיתי מקרים שהדו״ח התבטל מהתיישנות תוך פחות משנה.
-
@משה-הלוי שים לב שמדובר בדוח שחלה עליו הרפורמה, אין אפשרות להישפט אלא לשלוח בקשת ערעור בהליך מקוון. @גיל אשמח להתייחסותך לנושא.
@שלמי-תודה אם גם בכותרת של הדוח שלך כתוב “לפי סעיף 4 לחוק” וכו’, גם אתה באותה סירה.@אלעדי כתב בקנס על מהירות:
@משה-הלוי שים לב שמדובר בדוח שחלה עליו הרפורמה, אין אפשרות להישפט אלא לשלוח בקשת ערעור בהליך מקוון. @גיל אשמח להתייחסותך לנושא.
להלן ההתייחסות:
צודק, לא שמתי לב. הרפורמה הזו עדיין לא יושבת לי בראש (כתבתי היום שהראש קטן, וכו’). -
@שלמי-תודה אם גם בכותרת של הדוח שלך כתוב “לפי סעיף 4 לחוק” וכו’, גם אתה באותה סירה.@אלעדי כתב בקנס על מהירות:
@שלמי-תודה אם גם בכותרת של הדוח שלך כתוב “לפי סעיף 4 לחוק” וכו’, גם אתה באותה סירה.
זה הדוח:
ברירת משפט- דוחות תנועה (1).pdf -
@אלעדי כתב בקנס על מהירות:
@שלמי-תודה אם גם בכותרת של הדוח שלך כתוב “לפי סעיף 4 לחוק” וכו’, גם אתה באותה סירה.
זה הדוח:
ברירת משפט- דוחות תנועה (1).pdf@שלמי-תודה אכן, כנ"ל
-
להלן ההתייחסות:
צודק, לא שמתי לב. הרפורמה הזו עדיין לא יושבת לי בראש (כתבתי היום שהראש קטן, וכו’). -
@גיל התכוונתי להתייחסותך בנוגע לסיכויי ההליך. למיטב ידיעתי אם אין טענה אמיתית (למשל אדם שמיהר לביה"ח וכדו’, וכולי האי ואולי), אין סיכוי לביטול או להפחתה, כי אין תובע שאפשר לדון מולו.
-
@אלעדי אמת, אבל צריך לראות את הנוהל קורה בשטח.
עוד לא שמעתי ממישהו שעבר את התהליך מה אירע לו.
נער הייתי ולא זקנתי, אבל ראיתי רפורמות שמעבר להצהרה לא היה יותר מדי חדש מתחת לשמש…@גיל זו https://carsforum.co.il/topic/749359-דוח-על-אי-מתן-זכות-קדימה-במעבר-חציה הפעם הראשונה שראיתי תיעוד של ערעור אחרי הרפורמה, ושם הדוח התבטל, כי הוא באמת נכתב בצורה לא תקינה.
על דוח מהירות של 3א אני לא רואה הרבה מה אפשר לטעון (אם מספר הנתיב תקין). -
@שלמי-תודה אם גם בכותרת של הדוח שלך כתוב “לפי סעיף 4 לחוק” וכו’, גם אתה באותה סירה.ותכלס מה זה אומר?
-
@שלמי-תודה אם גם בכותרת של הדוח שלך כתוב “לפי סעיף 4 לחוק” וכו’, גם אתה באותה סירה.ותכלס מה זה אומר?
@שלמי-תודה כפי שכתבתי למעלה. אבל אין מה להפסיד מלהגיש ערר.